Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zso2

őstag

Akik itt ilyesféle szövegekkel jönnek,hogy "minek a win7, amikor elég az xp is" azok tökéletesen azok akik akik lehurrogják pl a Mercedes-t, vagy a BMW-t , és jó nekem a Suzuki.. jó , hát persze,hogy jó ,de azért megnézném az arcát egy Merciben űlve..
    és a kibúvók.. sokat eszik meg hasonló..,de 5x annyi ideig bírja majd :)

(#230) rob400
    Valljuk be hogy azért az otthoni PC-k is nagyon magas arányban csak szenvednének Win 7 alatt, fejleszteni meg pénz kérdése...
    Ugyanakkor egy PIII-as gép is megfelelne 80-90%-ban minden irodai/otthoni munkára, de nem Win 7-el természetesen.

Amin már a win7 szépen elmegy fillérekért lehet venni , erről ennyit. Aki olyan igénytelen,hogy a fáradságot nem veszi jó a 10-15 éves gép, az nem is való ebbe a felmérésbe, mert pl csak azért netezik mert éppen ott van a szobájában és véletlen bekapcsolja(nem érdekli különösebben az IT világ) A világot nézzük egy P3-as gép a balkáni országok alja... szemétdombon lehet találni,vagy lomtalanításnál...

• Zso2

őstag

válasz #93794560 #81 üzenetére

Felhasználó kérdés?
    Nézd meg az aláírásom , pont ide passzol... :) és ezt nem most raktam fel, hanem már jó ideje, mert így is volt :DDD Az xp ias ilyen kategória
    Komolyan Xp-nél kb legalább havonta csináltam reinstallt,mert olyan vírusokat összeszedett(tűzfallal+ nod-al is), meg nem 1x, nem 2x az a bizonyos nagy kékség amitől a reset ovott meg csak, de volt hogy még az se (így koptak el a gombok) :)

Új hozzászólás Aktív témák