Új hozzászólás Aktív témák
-
csibu99
tag
Sokat töprengtem tablet vásárlás előtt és pont ezen dolgok miatt nem ezt és nem hasonló árkategóriásat vettem. Olcsóbb, de rengeteg szenvedés és idegeskedés lenne mellette, akkor meg minek? Egy Prestigio 10.1 lett a választás (dupla annyiba kerül pont), és nagyon nem bántam meg. Ha a 35-45e körüli árnál szeretnél maradni én akkor is javaslom a Prestigiokat, megbízhatóak és bár mindnek van valami hülyesége (mutassatok 100e alatt olyat aminek nincs), bennem kellemes érzetet keltenek, mintha törődnének a vevővel.
Igazából a tesztekkel kapcsolatban is csak azt tudom elmondani hogy még egy 20e forintos vacak (pl. egy Ghoo) is lehet jó tablet és rossz tablet egyszerre. Az egész attól függ, hogy vásárlás előtt tisztába kerülünk-e azzal hogy mivel fogunk használata közben szembesülni. Ha nem, és valami álomvilágban élünk, akkor viszont egy 150ezressel is érhet minket meglepetés, azaz nem árt felkészülni!
-
kelzsoca
félisten
A fólia levétele nem vonja meg a garanciát, és ez igaz a szoftvercserére is, amennyiben gyárit teszel fel, amiből van már azóta 4.1.1 és 4.2.2 is.
Egyébként 4.0.3 van rajta alapból, 4.0.4-es rom nincs a készülékre.
A gombok valóban jobban be vannak süllyesztve mint kéne, és a készülék háza is ropoghat, de egy Nexus 7 is nyekereg, pedig az dupla ennyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest