- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz
kelzsoca #129 üzenetére
Köszi az infókat. Hát nem tudom, még mnidig barátkozunk a tabbal. Szívem szerint a 3 napon belüli visszavitelben lennék nyugodt és ráfizetésse legy samsung p3110-re cserélném. Még 1 esélye maradt a kütyünek, hogy ha frissítem a szoftvert és a Canon gépemmel működik távkioldóként, akkor talán megtartom. A prestigio is ilyen gyár anyaghasználatú? A teszt alapján jobbnak tűnik. Csak ugye a fémház meg a wifi jelet rontja el. Egyébként az akku is érdekes, bár még biztos nem formázódott, mert tegnap ilyenkor még 68% töltöttségen volt, ma meg közlte, hogy lemerül és kilőtte magát.
-
sonye
senior tag
válasz
kelzsoca #127 üzenetére
Miért nem vettem le a fóliát? Mert ugye 3 napig ha gebasz van vele minden ok nélkül kötelesek cserélni. A gyári 4.0.4 van fent. Miért nem frissítek? Nem ugrik a gari? Sorozatszámot nem adnék ki. Egyébként hiába jobba szoftver, attól még a borítás, a gombok minősége még sajnos változatalan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest