- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz
kelzsoca #129 üzenetére
Köszi az infókat. Hát nem tudom, még mnidig barátkozunk a tabbal. Szívem szerint a 3 napon belüli visszavitelben lennék nyugodt és ráfizetésse legy samsung p3110-re cserélném. Még 1 esélye maradt a kütyünek, hogy ha frissítem a szoftvert és a Canon gépemmel működik távkioldóként, akkor talán megtartom. A prestigio is ilyen gyár anyaghasználatú? A teszt alapján jobbnak tűnik. Csak ugye a fémház meg a wifi jelet rontja el. Egyébként az akku is érdekes, bár még biztos nem formázódott, mert tegnap ilyenkor még 68% töltöttségen volt, ma meg közlte, hogy lemerül és kilőtte magát.
-
sonye
senior tag
válasz
kelzsoca #127 üzenetére
Miért nem vettem le a fóliát? Mert ugye 3 napig ha gebasz van vele minden ok nélkül kötelesek cserélni. A gyári 4.0.4 van fent. Miért nem frissítek? Nem ugrik a gari? Sorozatszámot nem adnék ki. Egyébként hiába jobba szoftver, attól még a borítás, a gombok minősége még sajnos változatalan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest