- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibu99
tag
Sokat töprengtem tablet vásárlás előtt és pont ezen dolgok miatt nem ezt és nem hasonló árkategóriásat vettem. Olcsóbb, de rengeteg szenvedés és idegeskedés lenne mellette, akkor meg minek? Egy Prestigio 10.1 lett a választás (dupla annyiba kerül pont), és nagyon nem bántam meg. Ha a 35-45e körüli árnál szeretnél maradni én akkor is javaslom a Prestigiokat, megbízhatóak és bár mindnek van valami hülyesége (mutassatok 100e alatt olyat aminek nincs), bennem kellemes érzetet keltenek, mintha törődnének a vevővel.
Igazából a tesztekkel kapcsolatban is csak azt tudom elmondani hogy még egy 20e forintos vacak (pl. egy Ghoo) is lehet jó tablet és rossz tablet egyszerre. Az egész attól függ, hogy vásárlás előtt tisztába kerülünk-e azzal hogy mivel fogunk használata közben szembesülni. Ha nem, és valami álomvilágban élünk, akkor viszont egy 150ezressel is érhet minket meglepetés, azaz nem árt felkészülni!
-
csibu99
tag
Hát most én is elgondolkoztam az első tabletemen. A Prestigiok sokkal szimpatikusabbak a többinél a 2 év garancia miatt (sokáig szeretném használni), az OTG kábel miatt és a tok miatt. Szinte minden más gyártó tabletjéhez alapból még ezt is vennem kéne, ami minimum +5e forint.
Amit kinéztem most magamnak: Prestigio Multipad 8.0 Ultra Duo. 53e, 2 év garis, nagyobb képernyő, tokkal kábbellel, hátlapi 5MP kamerával, Quad Core grafikus procival, érintőceruzval, 16GB belsővel és 5GB felhővel. Egy nagy bajom van vele: TFT kijelzős...
60 fölé már nem akarok menni (akkor már ott lenne a Nexus 7), de szeretnék egy olyan tabletet, amin jó olvasni, jó netezni, jó játszani és filmnézésre is kiváló...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest