- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
NathanCullen
senior tag
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
nem mind volt rossz, csak nagyobb volt a hiba arány és több volt gyenge minőségű. bár alsókategóriában mind gyenge minőségű volt anyagfelhasználás szempontjából, még a mai napig ez van más gyártónál is legtöbbször. valamit valamiért. ezért szeretem azokat a gépeket, amelyekben inkább gyengébb a hardver ugyanazért az árért, de érzi az ember, hogy egyben van és vállalható. de ez már más téma...
szóval nem mind fusi volt silány minőségű, de több volt köztük, mint más gyártónál. tehát lehet, hogy az ismerőseid között van 49 jó, de már másnál az 50. haldoklik. és nem csak a hardver élettartamot kell nézni, hanem a felhasznált anyagokat is. bár sok minden függ attól, hogy melyik széria. mindenesetre nem mondom azt, hogy fusi egyenlő sz.r.
-
Thome
veterán
Ha a hozzászólásom 2. fele nem elég indok, akkor szerintem nincs értelme vitázni. Egy ugyanilyen árkategóriájú Acer (Ami nem mellesleg az Acer vásárlásakor 2 éves volt.) jobb volt mind összeszerelésben, mind anyaghasználatban, sőt, még mindig hibátlan (4 éves jelenleg.), szerintem elég magyarázatot ad.
Mondom, örülök neki hogy nálad jó a cucc, én inkább hanyagolom a Fu(Si)-t, és veszek drágábban hasonló tudású gépet.
(#6) hack69: Jah, szerintem no comment.
-
Thome
veterán
Nem akarok bunkó lenni, de a válaszom: Azért, mert szerintem egy hulladék. Mivel ár alatt van a tableteknél is, így fenntartom a jogot arra, hogy itt is pont annyit spóroltak ki belőle, mint amit a notijaikból, amik szintén ár alatt vannak a hasonló kategóriájú gépekhez képest.
Csak hogy ne a levegőbe beszéljek, 2 évig volt PA3553-am. Recsegő burkolat, a kijelző körül a kávát ha megnyomtam, a kijelzőn látszódott a benyomódás, hűtés beszart 1 év után, hdd beszart 1 év után, kijelzőn megjelent egy pixelcsík 1 év után.
No offense.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest