- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Oké. Félre ne érts, nem veszekedni akarok. Csak furcsállom, mert csomó helyről hallom, hogy "á a FuSi egy szar", pedig nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele. De persze ez olyan dolog, hogy akinél tönkrement egy HP, az azt mondja, hogy az szar. Akinél egy Asus ment tönkre, az meg arra mondja, hogy szar és így tovább...
De például egy éven belül a második LG telefonomat használom, no nem azért, mert tönkrement, csak egyszerűen váltottam. Csomó helyről hallom, hogy az LG egy szar. Én meg nem értem, mert egyik LG telefonommal se volt gondom. Ellenben volt SE, amivel volt gond, nem is kevés. Na de ez már tényleg nem ide tartozik. -
kolosanyi
veterán
Én sem akarok bunkó lenni, de a kérdésem: tudsz normális indokot is azon kívül, hogy szarfoszar? Lehet, hogy nálad valami gebasz volt, de a notimmal teljesen elégedett vagyok, mind anyaghasználat, mind összeszerelés tekintetében. A bátyámnak egy régi (kb 6-8 éves) Amilo notija most ott pihen anyámnál a nappaliban, a dohányzóasztalon. Egyetlen baja van, akksis üzemidő kb. 0, de szerintem egy ilyen idős akksinál ez nem nevezhető hibának. A FuSi-nek ugyanúgy vannak/voltak alacsonyabb árkategóriájú cuccai, mint drágábbak is. Az alacsonyabb kategóriás nem véletlenül alacsonyabb kategóriás. Nem lesz olyan az összeszerelés minősége és az anyaghasználat, mint egy drágább gépnél, de ez nem FuSi "sajátosság". Ez eléggé magától értetődik szerintem. Amúgy meg anno a FuSi pont a legjobb üzleti notebookokról volt híres. Az Amilo széria olcsóbb, de semmivel se szarabb a többi gyártó hasonló árkategóriás cuccainál. Ettől a Fujitsu az szar, mer csak hozzáállástól kiráz a hideg már bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest