- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Hjajj istenem ez a "hellomoto" kifejezés mennyi szép emléket felidéz nekem.
Amikor a Motorola még tündökölt. A jó öreg V360v a vodánál, meg előtte a V550, és a V300. A K1 és társai is nagyon szuperül néztek ki, és hát persze a belső alig fejlődött akkoriban, azért mindig szerethető kis mobilokat hozott össze. De sajnálom az eredeti Motorolát, mint gyártót.
De legfőképpen azt hogy manapság már elvesztették úgymond az egyediségüket is a gyártók. Persze haladni kell a korral, de nekem az az időszak örökre szép lesz, amikor nem tudtam eldönteni hogy milyen dizájnú telefont kellene vennem, szétnyithatósat, vagy lecsúsztathatósat, vagy a szimpla kivitelt, és ugye akkoriban még a tudást sem a SoC határozta meg, hanem az hogy mit ügyködnek össze a különféle gyártók a maguk kis zárt rendszerükben, milyen újabb kezelőfelületet tudnak felmutatni, melyikbe építenek bele edge-t vagy HSDPA-t. Infra, vagy bluetooth-os-e, bővíthető-e a sokszor 5-15Mb-ios tárhelyük, stb.....
Hellomoto, hol van már az............. -
törölt tag
Hát akkor nekem ennyi volt a Motorola, a LG G4 után még egy péklapátot biztos hogy nem fogok venni.
A régi 2015-ös Moto E-m ugyan gagyi hardverű, de custom rommal ma is használom 2odlagos telefonként mert nagyon jó a mérete. A jó akkuidő (az a lepkefing HW ami benne van nem fogyaszt sokat) miatt LTE modemként/hotspotként, vagy online TV streamingre szoktam használni h ne a fő telefonom degeljen meg tőle a nap közepére... -
Inkább vetközzenek és rúdtáncoljanak a hostess lányok. A mobil kopipészt. Untig elég a reklámcikk a zinterneten.
-
törölt tag
Egy 5 collos vagy kisebb motorolának, a szokásos jóféle szoftverrel és nem India/Pakisztánnak szánt specifikációval örülnék, persze álmodik a nyomor...
-
Matada2.3
veterán
Kíváncsian várom, bár nincsen semmi utalás rá, azért egy E széria frissítések örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest