- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Hjajj istenem ez a "hellomoto" kifejezés mennyi szép emléket felidéz nekem.
Amikor a Motorola még tündökölt. A jó öreg V360v a vodánál, meg előtte a V550, és a V300. A K1 és társai is nagyon szuperül néztek ki, és hát persze a belső alig fejlődött akkoriban, azért mindig szerethető kis mobilokat hozott össze. De sajnálom az eredeti Motorolát, mint gyártót.
De legfőképpen azt hogy manapság már elvesztették úgymond az egyediségüket is a gyártók. Persze haladni kell a korral, de nekem az az időszak örökre szép lesz, amikor nem tudtam eldönteni hogy milyen dizájnú telefont kellene vennem, szétnyithatósat, vagy lecsúsztathatósat, vagy a szimpla kivitelt, és ugye akkoriban még a tudást sem a SoC határozta meg, hanem az hogy mit ügyködnek össze a különféle gyártók a maguk kis zárt rendszerükben, milyen újabb kezelőfelületet tudnak felmutatni, melyikbe építenek bele edge-t vagy HSDPA-t. Infra, vagy bluetooth-os-e, bővíthető-e a sokszor 5-15Mb-ios tárhelyük, stb.....
Hellomoto, hol van már az.............
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged