- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Hjajj istenem ez a "hellomoto" kifejezés mennyi szép emléket felidéz nekem.
Amikor a Motorola még tündökölt. A jó öreg V360v a vodánál, meg előtte a V550, és a V300. A K1 és társai is nagyon szuperül néztek ki, és hát persze a belső alig fejlődött akkoriban, azért mindig szerethető kis mobilokat hozott össze. De sajnálom az eredeti Motorolát, mint gyártót.
De legfőképpen azt hogy manapság már elvesztették úgymond az egyediségüket is a gyártók. Persze haladni kell a korral, de nekem az az időszak örökre szép lesz, amikor nem tudtam eldönteni hogy milyen dizájnú telefont kellene vennem, szétnyithatósat, vagy lecsúsztathatósat, vagy a szimpla kivitelt, és ugye akkoriban még a tudást sem a SoC határozta meg, hanem az hogy mit ügyködnek össze a különféle gyártók a maguk kis zárt rendszerükben, milyen újabb kezelőfelületet tudnak felmutatni, melyikbe építenek bele edge-t vagy HSDPA-t. Infra, vagy bluetooth-os-e, bővíthető-e a sokszor 5-15Mb-ios tárhelyük, stb.....
Hellomoto, hol van már az............. -
törölt tag
Hát akkor nekem ennyi volt a Motorola, a LG G4 után még egy péklapátot biztos hogy nem fogok venni.
A régi 2015-ös Moto E-m ugyan gagyi hardverű, de custom rommal ma is használom 2odlagos telefonként mert nagyon jó a mérete. A jó akkuidő (az a lepkefing HW ami benne van nem fogyaszt sokat) miatt LTE modemként/hotspotként, vagy online TV streamingre szoktam használni h ne a fő telefonom degeljen meg tőle a nap közepére... -
Inkább vetközzenek és rúdtáncoljanak a hostess lányok. A mobil kopipészt. Untig elég a reklámcikk a zinterneten.
-
törölt tag
Egy 5 collos vagy kisebb motorolának, a szokásos jóféle szoftverrel és nem India/Pakisztánnak szánt specifikációval örülnék, persze álmodik a nyomor...
-
Matada2.3
veterán
Kíváncsian várom, bár nincsen semmi utalás rá, azért egy E széria frissítések örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ASUS TUF Gaming F16
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest