Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Hjajj istenem ez a "hellomoto" kifejezés mennyi szép emléket felidéz nekem.
Amikor a Motorola még tündökölt. A jó öreg V360v a vodánál, meg előtte a V550, és a V300. A K1 és társai is nagyon szuperül néztek ki, és hát persze a belső alig fejlődött akkoriban, azért mindig szerethető kis mobilokat hozott össze. De sajnálom az eredeti Motorolát, mint gyártót.
De legfőképpen azt hogy manapság már elvesztették úgymond az egyediségüket is a gyártók. Persze haladni kell a korral, de nekem az az időszak örökre szép lesz, amikor nem tudtam eldönteni hogy milyen dizájnú telefont kellene vennem, szétnyithatósat, vagy lecsúsztathatósat, vagy a szimpla kivitelt, és ugye akkoriban még a tudást sem a SoC határozta meg, hanem az hogy mit ügyködnek össze a különféle gyártók a maguk kis zárt rendszerükben, milyen újabb kezelőfelületet tudnak felmutatni, melyikbe építenek bele edge-t vagy HSDPA-t. Infra, vagy bluetooth-os-e, bővíthető-e a sokszor 5-15Mb-ios tárhelyük, stb.....
Hellomoto, hol van már az............. -
törölt tag
Hát akkor nekem ennyi volt a Motorola, a LG G4 után még egy péklapátot biztos hogy nem fogok venni.
A régi 2015-ös Moto E-m ugyan gagyi hardverű, de custom rommal ma is használom 2odlagos telefonként mert nagyon jó a mérete. A jó akkuidő (az a lepkefing HW ami benne van nem fogyaszt sokat) miatt LTE modemként/hotspotként, vagy online TV streamingre szoktam használni h ne a fő telefonom degeljen meg tőle a nap közepére... -
Inkább vetközzenek és rúdtáncoljanak a hostess lányok. A mobil kopipészt. Untig elég a reklámcikk a zinterneten.
-
törölt tag
Egy 5 collos vagy kisebb motorolának, a szokásos jóféle szoftverrel és nem India/Pakisztánnak szánt specifikációval örülnék, persze álmodik a nyomor...
-
Matada2.3
veterán
Kíváncsian várom, bár nincsen semmi utalás rá, azért egy E széria frissítések örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest