- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Hjajj istenem ez a "hellomoto" kifejezés mennyi szép emléket felidéz nekem.
Amikor a Motorola még tündökölt. A jó öreg V360v a vodánál, meg előtte a V550, és a V300. A K1 és társai is nagyon szuperül néztek ki, és hát persze a belső alig fejlődött akkoriban, azért mindig szerethető kis mobilokat hozott össze. De sajnálom az eredeti Motorolát, mint gyártót.
De legfőképpen azt hogy manapság már elvesztették úgymond az egyediségüket is a gyártók. Persze haladni kell a korral, de nekem az az időszak örökre szép lesz, amikor nem tudtam eldönteni hogy milyen dizájnú telefont kellene vennem, szétnyithatósat, vagy lecsúsztathatósat, vagy a szimpla kivitelt, és ugye akkoriban még a tudást sem a SoC határozta meg, hanem az hogy mit ügyködnek össze a különféle gyártók a maguk kis zárt rendszerükben, milyen újabb kezelőfelületet tudnak felmutatni, melyikbe építenek bele edge-t vagy HSDPA-t. Infra, vagy bluetooth-os-e, bővíthető-e a sokszor 5-15Mb-ios tárhelyük, stb.....
Hellomoto, hol van már az.............
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3186, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest