Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Horbal

őstag

válasz Stauffenberg #307 üzenetére

Szerintem elmondtam mit miért csinálok, rgo érveltem. Nem állítottam, hogy jó vagy rossz amit teszek. Nincs szükségem önigazolásra mert a legapróbb kételyem, vagy lelki furdalásom sincs...

Amúgy meg asszem leírtam, hogy nem mindent és nem ész nélkül töltök lefele. Csak arra tartom fent a jogot magamnak, hogy eldöntsem mi az ami megéri azt az árat amit kérnek érte. Ismétlem: számtalan eredeti, ráadásul általában extra kiadású szal drága DVD-m, CD-m, játékom van, sztem a sok véresszájú antiwarez arcnak a fele sincs (mégis valahonnan állatira tudnak mindenről okosan nyilatkozni). És igen én vagyok az aki megveszi ha tetszik amit letöltött. Tökéletes példa erre az oprendszerem (W7), volt jó kis béta meg PRC ingé, rohadtul megtetszett, azonnal a megjelenés után megvettem. (mondjuk nem MOn mert hülye azért nem vagyok)

Abban igazad van, hogy nem vagyok hajlandó, mindenféle szir szar free cuccokkal szenvedni, amikor van egy erre nekem tökéletesen megfelelő eszköz amit ismerek, és célhoz érek vele. Máskülönben nem tudom megvenni mert nincs rá lóvém ennyi (250K erre, persze).
    Sántít a példád amúgy mert a suzukit sem adják ám ingyen... másrészt ne mond nekem hogy azért fog az Adobe csődbe menni mert én pár 100 saját célra készült képet, megretusálok az amúgy nagyon fasza termékükkel és egy fillért nem keresek vele.
    És nem is a legújabbat használom...

• Horbal

őstag

Részemről nem izgat, a fizetős sms szerverek világa, pedig pl a Palace-ról nem 1x szedtem le filmeket.
    Nagy moziba járó voltam régen kb heti 2x is elmentem ha volt amiért érdemes volt, leszoktam róla.
    1., Drága, nagyon - azt a pénzt sokkal jobban is el lehet verni
    2., Xarok a filmek, de nagyon
    3., Utálom a közönséget.
    Viszont a filmek azért érdekelnek, mindig reménykedem, hogy látok valami értékelhetőt. Rahedli eredeti DVDm figyel a polcon, de manapság a DVD már nem minőség + drága. Néztem BDt a lejátszó sztem drága az alapanyag sztem drága, a műsoros meg pláne drága. Nem fogok venni arról nem is beszélve hogy az optikai adattárolás szerintem halott ügy.

Igen torrentezek, van bűntudatom, nincs, vissza osztom igen, mert erről szól. Megtartom - nagyon ritkán mert nem érdemes, xart nem töltök csak HDt, és csak flac-ot (CDt még szoktam venni ha tényleg szeretem a zenekart és jó az adott album).
    Férges torrentet írta valaki egy viszonylag zárt szerveren nehezen kaphatsz be ilyesmit, persze a megfelelő védelem nélkülözhetetlen nem mellesleg arra is elég sok pénzt költök évente.

Lopásnak tartom - nem igazán, fizetek így is minden xarért, a vasért, a netért, a levegőért is lassan...

Eredeti a winem, a programjaim nagy része, kivéve a nagyon drágákat de pénzt nem keresek vele, játékot is többnyire megveszem. Pl egy PS-ért nem szurkolok le egy rahedli pénzt csak, hogy a saját fotóimat baszkuráljam vele (arról nem is beszélve, hogy nem izgat a CSben lévő sok baromság), a free cuccok (gimp és társai) meg nekem nem jöttek eddig be úgyhogy azt ne emlegesse senki.

Amúgy ez a vita parttalan és értelmetlen, megértem azokat akik vesznek mindent csak max picit (no offense) de balekok, vagy rosszabb esetben képmutatóak, nem ítélem el azokat akik meg töltenek én is azt csinálom (50-50%) be is vallom, büszke nem vagyok rá, de nem is szégyellem.

Új hozzászólás Aktív témák