- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Már utólag is elnézést, ha a lelki világodba gyalogoltam, de se a cigi, se a dvd nem tartozik az alapvető fogyasztási termékek vagy alapvető szükséglet táborába, én csak e kettőt próbáltam párhuzamba állítani. Egy MM-ba bemész vehetsz egy doboz árából egy pár éves magyar feliratos extrákkal ellátott dvd-t. Nem volt célom másnak a pénztárcájában vájkálni, valamin nagyon félresiklottál olvasás közben.
-
elistvan
őstag
Sorrendben:
1, Akkor nem egy sorozatot néztünk anno. Való igaz Horváth Ádám és csapata nem egy Tarantino vagy egy Spielberg de azért eléggé húsbamaróan jelenítette meg a magyar valóságot, sőt az a baj, hogy manapság is megállná a helyét. Szociális és társadalmi problémákat feszegetett, igaz a jellemábrázolás nem az erőssége a sorozatnak, mert valaki vagy fehér vagy fekete volt, és nem volt átmenet. (Talán Sümeghy volt a kivétel akiből kedves embereke, lett pedig egy idegesítő parazita volt az elején.)
2, Itt is warezol mindenki (99%)....
Ezzel kapcsolatosan korábban leírtam egy hasonló topicban a hozzáállásomat, nem ítelek el senkit sem aki csinálja, én drágállom a cuccokat, ami tetszik idővel megveszem. Azt ítélem, el akinek piára cigire tellik, holott az sem alapvető létfenntartási kellék ennek ellenére mégis csinálja.
3, Krekkerek nélkül nem lenne használható kereskedelmi szoftver a weben.
Sántít a példád , nem azért freeware mert jogszerű a dolog, hanem mert szabadon módosítható, vagy éppen nem kérnek érte pénzt, A Fair Use Wizard nevű dvd ripper is úgy hirdeti magát, hogy csinálj magadnak dvd rippet otthonra a gyerekeknek hogy ne az értékes gyári gyűjteményedet karcolják szét. Otthonra igenis elvárom, hogy ne kelljen a dvd-n 5 átugorhatatlan reklámot megnéztem mire a menübe eljutok, Otthonra is ott a divx dvd lejátszó, csinálsz egy általad megvett lemezről egy rippet nézegeted. Érdekesmód sokkal később kezdtek el divx lejátszókat gyártani mint ahogy a divx/xvid kodek kijött. És na vajon akkor is kik? Naná a kínaiak (az ESS és a Mediatek volt az első két chipset ami támogatta a divx lejátszást) Vagy a bittorrentet se warez célzattal hozták létre, mai napig rengeteg legális cuccot ( linux disztribúciók pl) lehet letölteni vele. Az adott technológia magában még nem rossz vagy bűntetendő csak megkönnyíti a user életét (lásd fenti példa) , a felhasználás módja teszi azzá.
-
elistvan
őstag
Nézz meg egy Photofiltre Studio-t légyszi, nagyon sok mindent tud és a kezelése is hasonló. Bővíthető mindenféle pluginokkal (a PS-éivel is kompatibilis). Az nem érv, hogy te azért warezolsz, mert lusta vagy egy másik program használatát megtanulni. Ha adott az ingyenes alternatíva tessék átszokni. Nem hinném, hogy otthon napi több ezer képet retusálsz szerteszét, hogy neked feltétlenül szükséges mindenhez a PS.
-
-
sbazsi
veterán
Pesten a legolcsóbb mozi a Palace Cinemas hálózatában 900 Ft.
Sugár mozi 990 Ft
Mammut mozi 900 Ft
Cinema City Aréna 1090 FtNyilván vannak más mozik, nyilván van máshol is mozi, de jelenleg Budapesten egy átlagos mozijegy ára 1500 Ft. Az 1000 Ft-os ár a kedvezményes ár, adott napon.
2000 Ft üzemanyag – És a buszjegy sokkal olcsóbb.
Nem tudom a kolléga hol lakik, de biztos célszerű busszal menni, és várni a megállóban - távolsági esetén, ha már autópálya, és benzinköltség - és este a mozi után mondjuk 22-éjfél között úgy hazamenni. 2000 ft-ot írt, tehát max 50 km Bp-től, vagy az adott várostól.Kóla+kukorica – azt az egyet árulja már el nekem valaki, hogy a film moziban történő megnézése hány kalóriát éget el, hogy beleszámítjuk az enni-innivalót is?!!!
Ez sztm hozzátartozik a műsorhoz, hogy valamit nasizunk/iszunk. És akkor nem a nachos-ról van szó, ami szintén horror árban van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged