- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jól mutat élőben. First look vidi.
Kár hogy ekkora tepsi.
-
-
nyirog
tag
bár azt gyanitom hogy a Prohoz és a sima Note 11-hez is adnak kisebb töltőt
-
nyirog
tag
válasz
Donki Hóte #45 üzenetére
"The Redmi Note 11 Pro Plus will come with a 120 W charging brick, unlike with modern Apple, Google and Samsung smartphones."
Ezt én úgy értelmezem hogy csak a Plushoz adnak. Ami mondjuk logikus is, hiszen a többi nem tud 120W-ot
-
-
nyirog
tag
A Note 11 Pro a Note 10 Prohoz képest a következőkben fejlődött:
- erősebb processzor
- van 5G
- gyorsabb töltésAmiben ugyanaz:
- főkamera ugyanaz a 108 Mpx-es Samsung S5KHM2
- kijelző ugyanaz FHD+, amoled
- tárhely ugyanaz UFS 2.2Amiben a Note 10 Pro jobb:
- makrókamera ott 5MPx
- picit könnyebb a súlya
- nagyobb akku (ami a gyengébb HW miatt nagyobb üzemidő is egyben)Szerintem Note 10 proról nem éri meg váltani, csak ha tényleg szükséges a villámtöltés. Az 5G egyelőre nem hiszem hogy szempont
-
tibaimp
nagyúr
Tetszik ez a kinézet!
Mostanában kellene lecserélnem a telefonomat, már szarakszik az akksi...lehet megvan a jelölt... -
nyirog
tag
válasz
Donki Hóte #40 üzenetére
Igen, ennyi a különbség
-
-
Jól értem, hogy a Redmi Note 11Pro és a 11Pro+ között az egyetlen különbség az akku kapacitása és töltés sebessége
-
-
Bandit21
addikt
A 3. fotón az egér kurzor érdekes.
-
kakuk.tamas
addikt
Emlékszem még amikor Redmi Note2-m volt. Imádtam. Szét romolgattam szerencsétlent.
Melóban szétszedtem, túrtam hozzá alkatrészt és kicseréltem az usb csatiját is.
Utána még pár Xiaomit kipróbáltam, de mindnek volt valami gyerekbetegsége, és ahogy hallom némelyiket még most se nőtte ki.
Ha ezeket kinőné, akkor lehet vennék egyet az iPhone mellé. Kifejezetten tetszik, főleg a Pro+.
-
Drp81
aktív tag
válasz
Emericus Max #12 üzenetére
Neked is van "Max" a nevedben
Jól néznek ki a gépek, de miért a 108MP, helyette inkább OIS-t raktak volna bele...
-
GoldhandRent
őstag
1 új tag is sok lett volna, de akkor már miért nem lett 5 ?
az árak viszont tényleg jók, főleg a sima és a simaPro.
kérdéses a hozzá hányt szoftver és annak támogatása. -
-
kizashi
csendes tag
Megint oldalra rakták az ujjlenyomatolvasót?
-
Ádám16
addikt
válasz
GreenGoblin #3 üzenetére
Én egy értelmes képet nem látok róluk szemből az anyagban. De biztos így van.
-
janes1976
őstag
Akkor jól értem, hogy a Pro+-ba is a fos 2 megapixeles makró kerül?
-
nünüke1975
aktív tag
A pro 82 Kínában.Akkor itt a jó Magyarországon ami "jól" teljesít lesz legalább 140.
-
Külsőre, tudásban jó, kérés az lenne, ha a sima Redmi család érkezik, akkor kisebb méretben adják ezt a tudást
-
abes77
csendes tag
Redmi 4x méretben ugyanez?
Bármelyik...
Tököm a tabletekbe, telefont akarok. -
kbyte1024
veterán
Szerintem kari előtt eu-ba is jön. Csak nem hagyják ki ezt a ziccert.
-
Kawauso
aktív tag
Létezhet az, hogy az európai kiadás később fog megtörténni, de ott már Android 12-es alapokon fog érkezni?
-
roli543
őstag
válasz
Emericus Max #12 üzenetére
Anno a Sony kezdte a Pro jelölést, nem az Apple.
Nagyon jó telók lettek, bàr én a helyükben csak simát meg Prot nyomattam volna.
Előttem szolókhoz: valóban az a baj, hogy annyi telefonjuk van több fajta chippel, hogy a szoftveres támogatás rovására megy sajnos…. Simán elég lenne egy sima Redmi, egy Note. Meg a Mi szeria, Mix széria. Meg valami alsós redmi az “A” jelöléssel. De ehelyett ugy ontják magukból a telefonokat, mintha muszáj lenne. Igen, mindenki igènyét lefedik, de mégis milyen áron ugye…. -
EndR
tag
A bővítés lehetőségének hiánya már tényleg ennyire kikopik lassan minden típusból...
Értem én, hogy 256GB-s verzió is van, de attól még az opció adott lehetne.
Aki pl. 4-5 évre tervez egy mobilt -mint pl. én-, ez idővel nem biztos, hogy elég és gyakorlatilag nincs alternatíva. Főleg, ha még egyszerre 2 simet is szeretnék használni. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Én alapvetően szeretem az új szögletes iphone kialakítást. Nagyon könnyű üvegfóliát rakni rájuk, mert nincs idióta hajlítgatás a kijelző szélén. Az íves kijelzőknél azért akad szívás. Amúgy meg kb mindegy. A hajlítottat kicsit kényelmesebb fogni, de úgy is tokban tartja az ember.
-
tothmaxy182
őstag
Tapasztalatom szerint az a baj a Xiaomi telefonokkal, hogy tök jó specifikációkat ad, viszont mindig valami hiba csúszik a képletbe. Papíron jó a kamera, a valóságban meg totál középszerű képeket készít majd. Sok a RAM, mégis kilövi az alkalmazásokat a memóriából. Sokszor hibás a közelségérzékelő, ami telefonálás közben baromi idegesítő. A szoftverről nem is beszélve. Régen szerettem a MIUI-t, de manapság sokszor felhúz. A frissítésekről meg inkább nem is mondok semmit.
Egyébként már a telefonok ára is eléggé felment, de ezt tudjuk be az inflációnak, és az "erős" forintnak. -
pusszycat
nagyúr
Én még nem fogtam szögletest, melyik jobb fogásra, a gömbölyded vagy a szögletes. Állítólag (H. András) vágja a kezet a szögletes.
-
Emericus Max
tag
Miért kell minden hülyeséget átvenni az Apple-től? Hányok már ezektől a pro, pro max, pro+ max, pro max ultra, pro+ max ultra stb. nevektől
-
judas13
addikt
válasz
Habib[HUN] #10 üzenetére
Én is azon gondolkodtam, hogy hol is láttam mostanában ezt a szögletes formát.
-
Plug Life
senior tag
Jé, ezeknek is hirtelen szögletes lett a keret az oldalukon... 😂
-
S-eye
senior tag
válasz
baluponthu #4 üzenetére
ja, így nehezebb lesz az utóélete, ha már nem lesz tamogatott a szoftvere.
-
csubííí
senior tag
válasz
baluponthu #4 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor jön kis hazánkba.
Forma bejön és a matt hátlap, sík kijelző számomra örvendetes, na meg az ára is elfogadható.
Még nem tudom, hogy cserélek vagy sem, megvárom a tesztet. -
KaitouP
nagyúr
Dátumot nem kaptunk? Bírnám ha még idén ellátogatna hazánkba is, a Pro+ verzióval együtt, mert az elődjéből csak a sima Pro-t láttam itthon, engem viszont eléggé izgatna a 120W-os töltés.
-
baluponthu
csendes tag
És tényleg sehol a snapdragon.... :(
-
GreenGoblin
őstag
Még sosem mondtam ilyet redmi telefonra de a prok nagyon jól néznek ki. A szögletes forma megva színek brutál jók. Simán elfogadnék egy ilyet.
Egy dologba tudok csak belekötni ahogy nézem a speckókat....tepsi lett ez is. -
ShadowX
őstag
Tudom, hogy minden ilyen cikk alatt megjelenik egy ilyen hozzászólás, de elképesztő mennyi féle-fajta telefont dob piacra a Xiaomi.
Nem tudom mikor fog végre a konzolos módi elterjedni...
-
kbyte1024
veterán
A pro verza érdekelhet. Jöjjön és rendelem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest