Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Jön a Redmi Note 11 család Európába! Élő közvetítés!
Végre. 😊
-
Goxi
tag
Nem ismerem az MTK procikat. Snap-pal összevetve hol helyezkedik el?
F3-am van S870-nel. -
A Redmi Note 11 család, az azonos színnel jelöltek ugyanazok a készülékek. Elég szerteágazó.
Elivleg január végén, február elején érkeznek a global változatok.
-
Tompie
őstag
válasz
szabo.csabi #164 üzenetére
Most én kérdezem, hogy lehet-e már tudni pontosabb infót az itthoni megjelenésről?
Illetve marad a négyzetes design? Mert valahol azt írták kívúl belül meváltozik az itthoni verzió. -
szabo.csabi
tag
Nagyon tetszik de van értelem úgy megvenni, hogy nincs benne B20 az 5G lefedettség meg szabad szemmel alig látható?
-
tibaimp
nagyúr
Mikorra várható a hazai - európai forgalmazás?
-
autotaxmo
őstag
Koszi, hat itt szerintem a pro-nak lenne igazan nagy slager
-
autotaxmo
őstag
Van vmi info a Note 11 Pro megjeleneserol globan verzioban???
-
-
Chaser
legenda
válasz
Luck Dragon #145 üzenetére
én is vettem tőlük más csodafont meg ezt-azt, de mikor a note4-et vettem kb előbbi árak voltak
zorzy4
lehet most is inkább akörüli árban nézek, valahogy még mindig kevesebb gondot látok az olcsóbbaknál mint a drágább verzióknál
max leteszek a jobb fényképezőrőlpusszycat
nálam egy elég nagy felújításhoz asszisztált a note4, a hangszórójával még most sincs baj 4 évesen
ha az nem koszlódott el akkor semmi :d - egyébként a mikrofonjába is kb belekötött a gipsz, de jó ( : -
tömeggyártás van, sok minden hullik, de ami jól sikerült az sokáig jó tud lenni...csak ugye ez utólag derül ki -
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Luck Dragon #143 üzenetére
55-60e körül ment talán boltokban, 52-3e körül vettem itteni őstermelőtől újan
maiakat látva sokkal van nyűg akármelyik modellt nézem, csak boltból fogom venni az utódot és ott is őstermelőtől ( : -
-
Chaser
legenda
válasz
Luck Dragon #141 üzenetére
dolgozott is velem sokat és nem babusgatom, arra más való ( :
4 évig kiszolgált
ha lehetne kapni újan boltból simán azt venném megint - fényképezőből lehetne benne jobb, de ennyi negatívum volt vele, árához képest ennyi sem - -
-
Chaser
legenda
válasz
Luck Dragon #84 üzenetére
"elavult" 7 színű rgb led értesítővel, hitvány noccs' nélkül, hátlapi fpr-rel ami 100/100-as aránnyal működik nálam
vissza fogom még sírni ( : de az érintője már erősen nyiknyiköl' egy részen...akármit veszek az új csodafonon már nem lesznek ilyen "elavult" dolgok -
autotaxmo
őstag
Inkabb azt kene tudni már hogy itthon mikor jon a Note 11 pro verziok ha egyaltalan lesz. A sima Note 11 lesz itthon de az nem opcio
-
-
válasz
Schuler888 #105 üzenetére
Nem igazán jön ki nekem a matek.
Az iPhone 4 : 2010-ben jelent meg. Frissen.
A Redmi Note 2 : 2015-ben
A Redmi Note 4 : 2017-benVégülis azután jött ki, 5 évvel. Ne ferdítsünk ennyit. Küllemben pedig szerintem sehol nincs egymáshoz a kettő. 5-7 év távlataiban sem.
Vagy akkor nem erre gondoltál, még ezt tudom elképzelni.
-
judas13
addikt
válasz
Schuler888 #105 üzenetére
Erre már nem is emlékszem LOL
-
haiduo82
aktív tag
Nekem bejönnek, különösen a Pro. Ha nem most vettem volna Xiaomi 11T-t akkor el is gondolkodnék rajta (még úgyis, hogy nem egy kategória a kettő).
-
FoLey-v
addikt
Tetszenek főleg a Note 11 Pro. A sima Note 11 is tetszene csak visszalépés lenne Note 8 Pro-hoz képest,hiába a 90hz.
Egy bajom van,hogy magas az ára,anno a Note 8 Pro-t 73k-ért vettem és máig remek telefon. Egyet sajnálom,hogy az android 12-öt már nem kapja meg,bár nem érvágás. -
-
-
spect80
senior tag
kínai árakból kiindulni felesleges. alin már van. legolcsóbb 6G/128G 144e
-
Noukoum
veterán
-
juuzer
addikt
Tetszenek, de nem értem, hogy még kb alig van piacon a 10-es széria, már jön a 11-es... lassan a Sony frissítési ciklusánál fognak tartani, ahol fél évente jött egy új modell
Meg nem értem, hogy most akkor mindenki az ájfon dizájnját fogja majmolni "merazjó"? Engem pl zavar, hogy nincsenek lekerekíett élek. A Lumiáimat imádtam, de azok nem ekkora batár nagy telefonok voltak, ott még élvezhető volt a baltával faragott design. Ahogy az 5s-nél is. De már rég nem ezeknél a méreteknél tartunk...
-
Összehasonlító vidi. Sima vs a Pro. A Pro simán megéri a felárat bármekkora is lesz az. Elég jelentős a különbség minden tekintetben.
-
autotaxmo
őstag
Szerintem még nagyon koran orulunk ennek a redmi note 11-nek, szerintem most sokat kell majd ra varni amig ez megerkezik Magyarorszagra...:( Es ha meg is erkezik, van egy erzesem hogy 150 ezres kategoria lesz alaphangon
-
nepszter1
addikt
De tényleg kihagytak a b20at?
-
freeknight
őstag
válasz
beyruth82 #109 üzenetére
Nekem a Redmi Note 8 Pro-ban is MediaTek chipset van, Helio GT90T, először én is szkeptikus voltam, de a valóságban az akkori középkategória egyik legerősebb vasa volt, és tényleg nincs rá panaszom. Ráadásul mindezt melegedés nélkül.
Ahogy a Xiaomi is, a MediaTek is kinőtt már a dzsunka korszakából, én nem aggódom emiatt a chipset miatt sem.snecizero: hát igen, elég nagy öntökönlövés volt kisebb akksit rakni a feljebb pozicionált modellbe. De így legalább nem kell megvenni a drágábbat
yuing: na ez jó hír, sejtettem, hogy kamu ár, de azért megijedtem. 130-at kérdés nélkül megér, kérdés, hogy a 8 gigás verzió árát 150 alatt tudják-e tartani.
-
snecizero
senior tag
Miért nem hagytak 5000mAh aksit a pro+ ba is ! Akkor tuti vétel volna. Mondjuk ez a 4500mAh aksi és a dimensity proci remélem jól fog muzsikálni üzem időben ! Már csak a Magyarországi árazásra leszek kíváncsi !
-
5w40
csendes tag
válasz
beyruth82 #109 üzenetére
Az elmúlt pár évet egy uránbánya mélyén töltötted egy zsákban ami egy páncélszekrényben volt és az egész egy kő alatt volt elrejtve?
Már a MediaTek Helio P chipset is elég ütős, pedig az se tegnap jelent meg.
Amit most leírtál az olyan meghaladott nézet, mint az "AMDt ne, mert melegszik", autó vásárlásnál a "három F" szabály.
-
Akkor csak a hírük rossz?1-2 éve a mediatek név még egyet jelentett az olcsó, gagyi,melegedő mobilprocesszor fogalmával. Szerintem a mobiltelefon gyártók kénytelenek voltak megalkudni az általános chip hiány miatt és most megy a hype hogy mégse olyan rossz az a mediatek mint ahogy eddig gondoltuk(persze mert most azt rakják a telóikba
)
-
Mi ez a mediatek dimensity mánia a telefon gyártóknál?Ekkora lapka hiány van?
-
autotaxmo
őstag
Mindenki irja hogy mekkora tepsi lett a Redmi Note 11 pro, en sehol nem talaltam mereteket rola leirva. Jelenleg egy Poco F2 Pro-t hasznalok, tokeletes merete van, nagy kijelzovel (kozel 6.7 col). Valaki tud pontos infot a mereteket illetoen? A Redminel ugyanaz lesz mint anno a Huaweinel meg most mar a Xiaominal, hogy egyre erosebben fog az a ceruza fogni. Velemenyem szerint boven a 150 ezres kategoriat fogja surolni, marmint a prok.
-
válasz
freeknight #102 üzenetére
Dehogy lesz annyi. Maximum egy kicsit fog magasabban nyitni a 10 Prohoz viszonyítva, 130k körül, nem tudom, hogy a Xiaomi a Pro+-t egyáltalán elhozza-e Európába... Mert mindkét Pro modellből valszeg nem készül global verzió.
Mindenesetre a Goboon majd előrendelési akcióban 100k Ft alatt be lehet húzni minden bizonnyal. -
freeknight
őstag
A Pro verzió nagyon tetszetős, a Pro+ nem igazán éri meg a felárat.
De ha tényleg igaz az aliexpresses 500 dolláros ár a 6/128 gigás verzióért, akkor hivatalos magyar forgalmazásban simán lesz 180-200 is az indulóár, annyiért elég meredek.
2 éve 86ezerért vettem a 6/128-as Note 8 Pro-t, azért szépen fog már a Redminél is a toll. -
-
judas13
addikt
válasz
Luck Dragon #84 üzenetére
Szêp, szép ez nem vitás. Nekem viszont megvan még a Meizu X3-om. Na az is egy örök kedvenc
A multifunkcionális, mellesleg LED-es értesítőként is üzemelő home gomb a mai napig hiányzik...
-
5w40
csendes tag
válasz
Donki Hóte #97 üzenetére
És mit hallgatsz a "pár jó minőségű kábeles fülhallgatón"?
MP3at, YouTubeot?
Ok legyen FLAC a telefonban lévő "DAC" olyan amilyen.
Én már rég elengedtem ezt a finnyáskodást, a kőműves red bullt már rég nem eltartott kisujjal iszom reggel munka előtt a kisboltból kijövet a buszmegállóban.
-
Mindenki úgy hallgat zenét, ahogyan neki tetszik, olyan fül/fejhallgatót használ, ami neki megfelel
Nekem van pár jó minőségű kábeles fülhallgatóm, amíg lehet választani olyan telefont, amin van jack csatlakozó, addig olyat veszek
-
Ja, ja nekem 3 vezetékmentes fülhallgatóm is van igy nem gond ha valami csoda folytán valamelyik lemerül. Ha hívnak nem kell a telefont elő bogarásznom mint a vezetékesnél csak koppintok. És azóta nincs kábelszakadásom sem. És ha leveszem a kabátom nem rántja ki a fülemből a zsinor... Meg még sorolhatnám reggelig.
-
5w40
csendes tag
válasz
Donki Hóte #91 üzenetére
Engedjük már el ezt a jack csatlakozós dolgot.
Anno és is ugyan azt mondtam, hogyha nincs benne jack csatlakozó akkor az már nem kell és a vezetékmentes fej, fülhallgató az blaszfémia.
Aztán szó szerint véletlenül vettem egy bluetooth fejhallgatót és pár nap után leesett, hogy nem a Föld körül kering a Nap, hanem fordítva.
Nem kell a kábellel vacakol, vigyázni rá amikor kiveszem a zsebemből a mobilt, nem akad be a kábel sehova, mert nincs, nincs kábelzaj, mert nincs.Az tény, hogy a töltéssel vacakolni kell, ennyi kényelmetlenség belefér.
-
-
11 pro az egy nagyon jó ajánlat lett, de mivel ez kínai ár, ez amire elér hozzánk majdnem a duplája lesz, akkor már nem éri meg.
-
Terentius
őstag
Poco F3 házon belül még mindig jobb ajánlat olcsóbban erősebb hardverrel.
-
-
-
Mezcal
addikt
válasz
corvin1984 #73 üzenetére
Tobben irjak, hogy rengetek gyerekbetegsege van szofrveresen a Mi telefonoknak
Lejárt, buta lemez már ez, én két éve használom a legkisebb hiba nélkül.
-
nepszter1
addikt
B20?
-
Mezcal
addikt
Itt megkapjuk a 120Hz-et jó áron, ha ifoneban, akkor zsíros összegért, a csúcsverzióban, ezért jó, hogy androidon ennyire váltzoatos a felhozatal.
-
klaya86
senior tag
válasz
corvin1984 #73 üzenetére
Két éve használok xiaomi telefonokat. (Mi9 lite, Poco F2 pro) nekem szerencsére semmi problémám sem volt egyikkel sem, sőt ismerősök körében sem ( szintén van egy Poco F2 pro,mi note 10, redmi note 8 pro) nem tudom mitől függ ez, hogy valakinek oké, valakinek nem. Illetve azt vettem észre fórumokból, face csoportokból kiindulva, hogy az utóbbi 1-masfel évben kiadott telefonokat érintik leginkább szoftveres problémák. Szerintem az egy év alatt kiadott 50 féle telefon nem biztos frankó irány. Szoftveresen ezekkel foglalkozni nagy meló a gyártónak
-
corvin1984
tag
Pro teljesen vallalhatonak tunik, mondjuk a kepstabilizator hianyzik nekem. Bar ezek mellett sokkal nagyobb gond lehet a szoftver. Van par Xiaomi termekem, alapvetoen jok, de egyik sem a stabilitasrol hires. Tobben irjak, hogy rengetek gyerekbetegsege van szofrveresen a Mi telefonoknak, s mivel a telefont napi szinten tobbszor hasznalom, igy nem hiszem, hogy egyutt tudnenk elni vele. Nekem meg mindig az a52s a befuto
-
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Ha a global verzió is tetszetős lesz hardverileg engem is érdekelne egy Pro :)
Viszont én most váltanék Huawei-ről.
Mivel elvileg ebben a Xiaomi-ban nem lesz microSD milyen lehetőség van rá, hogy valahova azonnal szinkronizálja fel min a fényképeket vagy esetleg a letöltött dolgokat is, doksik stb.?Köszönöm
-
Tomazoe89
csendes újonc
Most akkor lehet majd micro sd-vel bővíteni vagy nem? Egyik helyen ezt írják, másik helyen meg azt. Nem tiszta.
-
csubííí
senior tag
válasz
Donki Hóte #66 üzenetére
Hangfal kábelnek inkább 2,5 vagy felette lévő, ne a kábel "
szóljon azon az energia menjen" hanem a hangszóró/hangfal.Persze kis hangfalak esetében elég.
-
Ha lehet hinni a Devicespecifications.com oldalnak, akkor itt az oldal aljára tekerve azt írják, hogy a Note 11Pro+ esetében a 120 W-os töltés úgy jön össze, hogy a töltő 10V-on 12 ampert nyom a telefonba
A magyar szabvány szerint 12 ampert csak 1,5 négyzetmm keresztmetszetű vezetékeken lehet átvinni. Tényleg olyan vastag egy 120 W-os telefontöltő vezetéke, mint egy 1,5 négyzetmm keresztmetszetű hangfalkábel
-
-
janes1976
őstag
Teljesen érthetetlen, hogy a Pro/Pro+-ba miért kell a tudvalévő fosadék 2 megapixeles makró kamerát tenni. Poén kategória.
-
5w40
csendes tag
válasz
rolandrepasi #60 üzenetére
Pont erre gondoltam én is, hogy akkor inkább egy Poco F3.
-
5w40
csendes tag
Az AliExpressen 141 ezer a Note 11 Pro 6/128-as verzió.
Azt nem írja, hogy global vagy kínai. -
Bl.Gyo.
őstag
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Donki Hóte #40 üzenetére
"a Redmi Note 11 belépő modellje a MediaTek Dimensity 810-es processzorral, míg a Note 11 Pro a Dimensity 920-szal, a legerősebb Note 11 Pro Plus pedig a Dimensity 1200U-val szerelve érkezik."
Forrás: [link]
-
Tetszik az új formavilág és a hozzátartozó matt fényezés . De a fehér szín ezzel a hármas színhatással olyan mInt egy cukorka , kicsit kék ,fehér és rózsaszín . Nem tetszik , pedig nagy fehér mániás vagyok de itt biztosan más színnel vásárolnám.
Kamera terén 2MP makrót a Prok esetében kicsit viccesen fest , plusz kár hogy pont székében nincs képstabilizáció.
Kijelző biztosan szép , és szerintem , legalábbis reménykedem hogy a fényerő 800 nit körül vagy a felett lesz.
JBL szetereo hangszóró pofás dolog, de nagy meglepetés lenne ha jack hangzásába is besegítettek volna.
Közelségérzékelő + videóhang és a többi Xiaomi gyerek betegségek orvoslása talán itt már megtörtént , legalábbis ebben bízom.Számomra a “sima” Pro lenne a legmegfelelőbb , mert a nagyobb akkumulátor nagyság sokkal nagyobb értéket képvisel , plusz azért az a 65 wattos gyorstöltés sem piskóta .
Az , hogy most nem SD hanem a konkurencia lapkája került bele , túlságosan nem hozz lázba , tegye a dolgát . Bár már volt rá példa ( előd ) , hogy mire ideért hozzánk már más lapkával érkezett .
Ha így is lesz akkor egy 778G vagy az új 778G+ 5G lapkával szívesen látnám .MA tesztet epekedve várom róla , na meg a hazai árazásra is kiváncsi leszek .
-
-
Mishita
tag
Jó pofa ez a 108 mega pixel de így hogy nincs IOS elég gagyi. Ha az lenne nem lehetne bele kötni.
-
janeszgol
félisten
En eldontottem, hogy ameddig a Tianma gyartotol is vesznek kijelzot, addig bojkottalom a Xiaomit. (A Tianma ha valakinek nem ismeros, o a legjelentosebb iPhone utangyartott kijelzo gyarto.)
Na meg a rejtelyes allando restartolasok (Note 9 Pro, Note 10). Ezt nem tudom mire velni.
-
Nagyon jól mutat élőben. First look vidi.
Kár hogy ekkora tepsi.
-
-
nyirog
tag
bár azt gyanitom hogy a Prohoz és a sima Note 11-hez is adnak kisebb töltőt
-
nyirog
tag
válasz
Donki Hóte #45 üzenetére
"The Redmi Note 11 Pro Plus will come with a 120 W charging brick, unlike with modern Apple, Google and Samsung smartphones."
Ezt én úgy értelmezem hogy csak a Plushoz adnak. Ami mondjuk logikus is, hiszen a többi nem tud 120W-ot
-
-
nyirog
tag
A Note 11 Pro a Note 10 Prohoz képest a következőkben fejlődött:
- erősebb processzor
- van 5G
- gyorsabb töltésAmiben ugyanaz:
- főkamera ugyanaz a 108 Mpx-es Samsung S5KHM2
- kijelző ugyanaz FHD+, amoled
- tárhely ugyanaz UFS 2.2Amiben a Note 10 Pro jobb:
- makrókamera ott 5MPx
- picit könnyebb a súlya
- nagyobb akku (ami a gyengébb HW miatt nagyobb üzemidő is egyben)Szerintem Note 10 proról nem éri meg váltani, csak ha tényleg szükséges a villámtöltés. Az 5G egyelőre nem hiszem hogy szempont
-
tibaimp
nagyúr
Tetszik ez a kinézet!
Mostanában kellene lecserélnem a telefonomat, már szarakszik az akksi...lehet megvan a jelölt... -
nyirog
tag
válasz
Donki Hóte #40 üzenetére
Igen, ennyi a különbség
-
-
Jól értem, hogy a Redmi Note 11Pro és a 11Pro+ között az egyetlen különbség az akku kapacitása és töltés sebessége
-
-
Bandit21
addikt
A 3. fotón az egér kurzor érdekes.
-
kakuk.tamas
addikt
Emlékszem még amikor Redmi Note2-m volt. Imádtam. Szét romolgattam szerencsétlent.
Melóban szétszedtem, túrtam hozzá alkatrészt és kicseréltem az usb csatiját is.
Utána még pár Xiaomit kipróbáltam, de mindnek volt valami gyerekbetegsége, és ahogy hallom némelyiket még most se nőtte ki.
Ha ezeket kinőné, akkor lehet vennék egyet az iPhone mellé. Kifejezetten tetszik, főleg a Pro+.
-
Drp81
aktív tag
válasz
Emericus Max #12 üzenetére
Neked is van "Max" a nevedben
Jól néznek ki a gépek, de miért a 108MP, helyette inkább OIS-t raktak volna bele...
-
GoldhandRent
őstag
1 új tag is sok lett volna, de akkor már miért nem lett 5 ?
az árak viszont tényleg jók, főleg a sima és a simaPro.
kérdéses a hozzá hányt szoftver és annak támogatása. -
-
kizashi
csendes tag
Megint oldalra rakták az ujjlenyomatolvasót?
-
Ádám16
addikt
válasz
GreenGoblin #3 üzenetére
Én egy értelmes képet nem látok róluk szemből az anyagban. De biztos így van.
-
janes1976
őstag
Akkor jól értem, hogy a Pro+-ba is a fos 2 megapixeles makró kerül?
-
nünüke1975
aktív tag
A pro 82 Kínában.Akkor itt a jó Magyarországon ami "jól" teljesít lesz legalább 140.
-
Külsőre, tudásban jó, kérés az lenne, ha a sima Redmi család érkezik, akkor kisebb méretben adják ezt a tudást
-
abes77
csendes tag
Redmi 4x méretben ugyanez?
Bármelyik...
Tököm a tabletekbe, telefont akarok. -
kbyte1024
veterán
Szerintem kari előtt eu-ba is jön. Csak nem hagyják ki ezt a ziccert.
-
Kawauso
aktív tag
Létezhet az, hogy az európai kiadás később fog megtörténni, de ott már Android 12-es alapokon fog érkezni?
-
roli543
őstag
válasz
Emericus Max #12 üzenetére
Anno a Sony kezdte a Pro jelölést, nem az Apple.
Nagyon jó telók lettek, bàr én a helyükben csak simát meg Prot nyomattam volna.
Előttem szolókhoz: valóban az a baj, hogy annyi telefonjuk van több fajta chippel, hogy a szoftveres támogatás rovására megy sajnos…. Simán elég lenne egy sima Redmi, egy Note. Meg a Mi szeria, Mix széria. Meg valami alsós redmi az “A” jelöléssel. De ehelyett ugy ontják magukból a telefonokat, mintha muszáj lenne. Igen, mindenki igènyét lefedik, de mégis milyen áron ugye…. -
EndR
tag
A bővítés lehetőségének hiánya már tényleg ennyire kikopik lassan minden típusból...
Értem én, hogy 256GB-s verzió is van, de attól még az opció adott lehetne.
Aki pl. 4-5 évre tervez egy mobilt -mint pl. én-, ez idővel nem biztos, hogy elég és gyakorlatilag nincs alternatíva. Főleg, ha még egyszerre 2 simet is szeretnék használni. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Én alapvetően szeretem az új szögletes iphone kialakítást. Nagyon könnyű üvegfóliát rakni rájuk, mert nincs idióta hajlítgatás a kijelző szélén. Az íves kijelzőknél azért akad szívás. Amúgy meg kb mindegy. A hajlítottat kicsit kényelmesebb fogni, de úgy is tokban tartja az ember.
-
tothmaxy182
őstag
Tapasztalatom szerint az a baj a Xiaomi telefonokkal, hogy tök jó specifikációkat ad, viszont mindig valami hiba csúszik a képletbe. Papíron jó a kamera, a valóságban meg totál középszerű képeket készít majd. Sok a RAM, mégis kilövi az alkalmazásokat a memóriából. Sokszor hibás a közelségérzékelő, ami telefonálás közben baromi idegesítő. A szoftverről nem is beszélve. Régen szerettem a MIUI-t, de manapság sokszor felhúz. A frissítésekről meg inkább nem is mondok semmit.
Egyébként már a telefonok ára is eléggé felment, de ezt tudjuk be az inflációnak, és az "erős" forintnak. -
-
Én még nem fogtam szögletest, melyik jobb fogásra, a gömbölyded vagy a szögletes. Állítólag (H. András) vágja a kezet a szögletes.
-
Emericus Max
tag
Miért kell minden hülyeséget átvenni az Apple-től? Hányok már ezektől a pro, pro max, pro+ max, pro max ultra, pro+ max ultra stb. nevektől
-
judas13
addikt
válasz
Habib[HUN] #10 üzenetére
Én is azon gondolkodtam, hogy hol is láttam mostanában ezt a szögletes formát.
-
Plug Life
senior tag
Jé, ezeknek is hirtelen szögletes lett a keret az oldalukon... 😂
-
S-eye
senior tag
válasz
baluponthu #4 üzenetére
ja, így nehezebb lesz az utóélete, ha már nem lesz tamogatott a szoftvere.
-
csubííí
senior tag
válasz
baluponthu #4 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor jön kis hazánkba.
Forma bejön és a matt hátlap, sík kijelző számomra örvendetes, na meg az ára is elfogadható.
Még nem tudom, hogy cserélek vagy sem, megvárom a tesztet. -
KaitouP
nagyúr
Dátumot nem kaptunk? Bírnám ha még idén ellátogatna hazánkba is, a Pro+ verzióval együtt, mert az elődjéből csak a sima Pro-t láttam itthon, engem viszont eléggé izgatna a 120W-os töltés.
-
baluponthu
csendes tag
És tényleg sehol a snapdragon.... :(
-
GreenGoblin
őstag
Még sosem mondtam ilyet redmi telefonra de a prok nagyon jól néznek ki. A szögletes forma megva színek brutál jók. Simán elfogadnék egy ilyet.
Egy dologba tudok csak belekötni ahogy nézem a speckókat....tepsi lett ez is. -
ShadowX
őstag
Tudom, hogy minden ilyen cikk alatt megjelenik egy ilyen hozzászólás, de elképesztő mennyi féle-fajta telefont dob piacra a Xiaomi.
Nem tudom mikor fog végre a konzolos módi elterjedni...
-
kbyte1024
veterán
A pro verza érdekelhet. Jöjjön és rendelem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 wattos töltés, AMOLED kijelző, 108 megapixeles főkamera és 5G, mindezt 100 ezer forint alatt? A Redmi megcsinálta.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest