- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filtro
csendes tag
Szerintem lenne hova fejlődni, de az nem a hangoskönyv, meg a gyorstöltés / vezetéknélküli töltés, hanem az, hogy az ember ezeken tudjon élvezhető minőségben híreket, cikkeket olvasni.
Az e-ink, mint kijelző már elég jó ehhez. 7"-os 300 ppi kijelzőre nekem ne mondja senki, hogy nem elég méretben és felbontásban a szöveges tartalom megjelenítéséhez.
Aki tanuláshoz használná (színes képek, ábrák, diagramok), annak amúgy se elég ez a harwer, kell a színes kijelző is szóval arra jobb egy tablet / laptop. Mondom én
-
azbest
félisten
"a sima Kindle is, idén már az is kapott világítást, az 75 EUR."
sőt, ez már 2019 óta elérhető. Amúgy én kicsit mindig vegyes érzelmekkel hallgatom, hogy a sima kindle milyen új képességeket kap meg, ami előtte a pw-nek volt. Mert minden alkalommal 10 euroval nő az ára is.Azt hiszem a kindle5-öt akciósan még talán 49 euroért vehettem. A touchnál is emelkedett az ár, meg a frontlitnél is emelkedett az ár
-
sokomst
tag
Azóta néztem videót, hogyan is fest ez kb. Jónak tűnik, nem egy szemfárasztós kijelzőnek látszódik így sem. Bár én nem mostanában fogok váltani, alkalmi olvasó vagyok egy ősrégi 4. genes Kindle-t használva. Jelenleg a kis felbontás zavaróbb inkább sokszor főként egyéb irományoknál amik csak pdf-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest