- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Már miért lenne zúgolódás? Vagy azt akarod mondani, hogy itt nem fog érvényesülni az iSheep mentalitás, és nem fog mindenki azonnal futni megvenni az új modellt?
De komolyan, szerintem az Apple felhasználók 90%-a inkább X-et venne már most is ha nem lenne olyan drága, csak egy kis százalék akinek szimpatikusabb a régi dizájn (én is ezek közé tartozom, bár nekem még 5S van ami még régebbi dizájn).
Amúgy semmi gond nincs a 330 PPI-vel ha nem nagyítóval nézi az ember és minőségi a panel, legalább nem szívja le az akkut a GPU. Egyedül játékoknál tűnnek fel a pixelek a gyenge AA támogatás miatt, ilyenkor viszont egy 600PPI-s telefon sem sokat segít, mivel ott a hardver nem bírja a natív felbontást és azt lennebb kell venni (pl. Samsung-okon GameTuner-el, amit én is kell használjak a tabletemen ha nem akarok játszhatatlan FPS-eket bizonyos esetekben).
Ha az Apple ebbe az irányba megy a kijelzőkkel, akkor egyre biztosabb, hogy be fogom szerezni az i8-at és tartom kb. 4-5 évig, addig talán kiforrja magát az OLED (egyelőre halom gond van vele, a kontraszton kívül pedig semmi előnye egy jó IPS-hez képest), valamint az edge to edge irány egyelőre egyáltalán nem szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest