Három folytatást kaphat az iPhone X

Hirdetés

Piacon az iPhone X, és gőzerővel haladunk a tesztelésével. A korábbi letisztult dizájnt és pofonegyszerű kezelést a megnyúlt kijelzőbe belelógó arcazonosító rendszer és gesztusvezérléses használat váltotta fel, ami nem jön be mindenkinek, sokan pedig az iPhone 8 ellenében is inkább a tavalyi és olcsóbb iPhone 7 mellett döntenek. Előbb-utóbb azonban az iPhone X formája lesz az alapvető, Ming Chi-Kuo szerint konkrétan 2018-tól, amikor mindhárom modell TrueDepth kamerarendszerrel érkezik.

A három potenciális iPhone X folytatás a KGI Securities elképzelése szerint
A három potenciális iPhone X folytatás a KGI Securities elképzelése szerint (forrás: MacRumors) [+]

A KGI Securities elemzője szerint 5,8"-es marad az egyik oledes készülék, az 1125 x 2436 pixeles felbontáshoz úgyszintén nem nyúlnak. Lesz viszont egy 6,5"-es, azaz jóval méretesebb iPhone szintén OLED megjelenítővel, míg az érdekességet a 6,1"-es újdonság jelentheti. Egyfelől azért, mert ez maradna az iPhone 8 LCD technológiájánál, ám az iPhone X kávamentes dizájnjával és belógó Face ID kamerákkal. Másfelől pedig azért, mert ezt Kuo középkategóriásnak titulálja, amit azért gyorsan cáfol 650-750 dollár közé saccolt tippje, ez ugyanis már vastagon a csúcskategória. Persze, ha ezen az áron nyit az iPhone 9 / XI vagy bárminek is nevezzék, a másik kettő bizonyosan drágább lesz.

Nem egy iPhone X tulaj OLED paneljén jelent meg furcsa zöld csík
Nem egy iPhone X tulaj OLED paneljén jelent meg furcsa zöld csík (forrás: MacRumors) [+]

Nem minden fenékig tejfel egyébként az iPhone X-szel: néhány felhasználó arról számolt be, hogy 1000 dolláros okostelefonja furcsa zöld csíkot jelenít meg hosszában, ez egyébként egy néha előforduló kijelzőhiba, és alighanem cserélik a nem rendeltetésszerűen működő készülékeket. Mások kattogó, zizegő hangot hallanak a beszélgetési hangszóró felől telefonbeszélgetés és multimédiás lejátszás közben (ez a sztereó hangszórópár egyik eleme). Erre mi nem lettünk figyelmes, mindenesetre a MacRumorsnak többen is jelezték, hogy maximális hangerőnél előfordul a dolog.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés