- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ra's al Ghul #44 üzenetére
TXAA-t ki, MSAA 2x/4x - ahogy bírja, FXAA-t ha nem zavar egy kis elmosódás bekapcsolhatod, oszlopokat/táblákat tényleg szépen simítja.
Soft Shadows-nál meg amelyik tetszik, a fenti képekről láthatod milyen - nekem most AMD CHS van nV kártyával -
törölt tag
Ott engem annyira nem zavart, de itt kb minden recés (kocsik, házak, oszlopok, lámpák...), vissza is tettem 2x-re, az még látható javulást hoz. A TXAA mondjuk többnyire eltünteti, de az a baj hogy mást is
Elvileg már van új Sweetfx Injector ami működik W8+DX11-el még azzal az SMAA megfelelően paraméterezve talán javít valamit.
-
törölt tag
Ja csak, jóval nagyobb a gépigénye is mert az is csak 2.5x vagy nagyobb felbontáson tökéletes + A DSR is úgy segít ezen hogy valamilyen gyengébb elmosást használ az élek "simítására", az nV driverben külön opció van hozzá DSR simaság néven, alapból 33%-ra van állítva ha lejjebb veszed akkor élesebb lesz a kép és az élek is jobban láthatóak.
FXAA helyett igazán rakhattak volna SMAA-t bele. -
törölt tag
Engem jobban zavar az, hogy akármilyen élsimítást kapcsolok be telemarad látható élekkel a kép. (Kivéve persze a mosottsz*r FXAA és TXAA párossal, de azt inkább hagyom).
Viccen kívül kíváncsiságból felraktam 8x-ra is: az FPS jól bezuhant a végeredmény meg közel sem tökéletes, más játékban azért 4xMSAA elég szokott lenni 1080p-n.
Árnyékok terén próbáltam mindet, de sebességben nem nagyon volt különbség (bár az árnyékokat direkt lejjebb vettem az AA miatt) képek alapján a soft és az AMD-s kombinációjából kéne valamit, mert egyik túl éles, másik meg túl homályos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest