- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
Nem gyerekeknek való... Ja, de akkor adjanak annyi támogatást, hogy legalább alapszinten meg lehessen élni (de legalább tengődni, sosem voltak nagy igényeim).
És most nem arról beszéltem hogy 30 kredit meg kevesebb meg mennyi... De a 4,16 korrigált átlag az eléggé jónak mondható nálunk, és arra adtak 10 500ft-ot. Az semmi ahhoz képest, hogy sok mennyit tanulsz érte (és hogy a legjobbak között vagy, mivel abban a félévben csak egyetlen tárgyam nem lett jeles)!
A végén már annyi ösztöndíjat kaptam, mint más fizetésnek sem
Nem tudom, hogy mennyi lehetett / mikor, de ha megnézed a táblázatot amit feltöltöttem, láthatod, hogy 40 000ft a max. Ez nem ütötte meg még a heti 20 órás gyakornoki fizetésemet sem! És ahhoz, hogy valaki 5,00-ás legyen, nem elég a szerencse és a tanulás.És a 94. hsz-edre válaszolva: én is ugyanígy csináltam meg + ahogy más is elmítette, Wolfram Alpha-val... És igen, senki nem mondta, hogy könnyű az egyetem, de ha esetleg a tanárok értelmesebben magyaráznának (vagy egyáltalán magyaráznának, mert volt, ahol azt hallgattam, hogy a Monk sorozat eredeti nyelven mennyivel viccesebb meg milyen közúti táblák vannak rossz helyen a városban), akkor talán magasabbak lennének az átlagok is, sőt, jobb szakemberek kerülnének ki az egyetemről...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam szinte minden pont úgy történt, ahogy nagyra is írta, pont úgy csináltam én is az iskolákat ahogy ő.
Az meg nonszensz, hogy elvárják a komplex számokat meg a deriválást. Oké, ezek még egyszerű dolgok, de akkor sem tananyag a szakközépben. Emelt matek szakkörösök deriváltak egy kicsit nálunk, de az csak ráadás volt nekik és ez is csak pár embert jelentett, akik eljártak matek versenyekre...A fősulin ebből az lett, hogy a matek1-en még nem is kezdtük el a deriválást (akkor a halmazok volt a kezdő téma az első pár hétben), de villanytanon már kellett komplex számozni, ezért ott tanította meg a tanárnő őket egy vagy két óra alatt. Ez a téma később elő sem került egyik matek tárgyban sem, bezzeg a parciális diffegyenletek 3 vagy 4 típusa az igen.
Meg lehetett tanulni, még nekem is sikerült, de hogy mi haszna volt? Adták volna le a komplex számokat, az legalább szakmába vág egy villamosnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged