Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
söncö
tag
válasz
#24334592 #13 üzenetére
Media Marktokban még lehet kapni a dokkoló nélküli modellt. Only Bluetooth de viszont sokkal szebbre is sikeredett plusz kapott egy fícsört a végfokok megkímélése végett: ha maxon döngölteted a zenét csak 75% mély hangot ad le hogy nagy maradjon a hang és ne füstöljön ki a mély. A dokkolós verzióba ilyen nem volt sajnos.
-
Boyfish
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen hangfalat, és visszavittem pár nappal később, mert nem szólt az egyik hangfal a négyből (az egyik mély), szóltak a szervízből, hogy direkt nem szól, mert az a légbeömlő, én ezt meg furcsálom.
Meg tudná egy Go + Play tulajdonos ezt erősíteni, vagy cáfolni?Üdv
-
Khaal
őstag
Egy AKG K601-et mondjuk elkérhetnétek egy körre, kíváncsi lennék mit tud a Monster Beatshez képest. Szvsz eddig csak olyan cuccok kerültek górcső alá amelyeknél meglehetősen vastagon fogott a ceruza az ár kikalkulálásakor, persze tudom apple kompatibilis cuccoknál sajnos ez a módi.
-
Khaal
őstag
Miden szép és jó ezzel a cuccal kapcsolatban egészen az utolsó bekezdésig.
Gyakran bulizó egyetemisták közelében nem igazán tudom elképzelni a cuccot. Persze diákhitelből biztos tellene rá, de akkor már inkább egy ütött-kopott kazettásmagnó használtan (olyan amin van aux bemenet, de az se kötelező, elég egy adapteres kazetta) annak a tetejére meg rátixózni egy tízezer forintos kínai mp4playert és kész.JVC cuccokat nem terveztek tesztelni? 20-30 ezerrel olcsóbbak ennél és van bennük rádió, CD és USB host funkció, plusz távirányító is. Igaz a nagyobbik is "csak" 2x10 + 2x20 watt, de nem hiszem hogy ezekkel a 13 centis mélyhangszórókkal annyival gyengébben szólnának mint ez a Harman-Kardon, sőt
.
-
Stiky
senior tag
Szép, tetszetős ketyere. De az ára... omg!
Egyébként az ilyen cuccokba miért nem akksit raknak? De tényleg.
-
akangels
tag
Pont tegnap volt szerencsém eggyet látni/hallani
nem rossz cucc az biztos
-
z0d1AK
nagyúr
Az utolsó mondaton kinyílt a szemem
-
plus44
veterán
Ez sem olcsó mulatság.
-
DemonDani
addikt
Mekkora buli lenne kivinni egy harman rendszert ledobni a fűbe/járdára, buszon zötykölődni vele stb XDD
Alá hánynának a gyakran bulizó egyetemsitákNagy buli lenne tényleg
Annak jó akinek annyiból telik megvenni mint nekünk egy Eta vagy mittom én milyen kinai 5ezres lejáccót... de ha én ilyet vennék akkor az tuti hogy az első lenne azok között amit kimenekítnék egy egyetemista buli 1km-es körzetéből
-
szp1
addikt
" Gyakran bulizó egyetemistáknak érdemes lehet összedobniuk rá, mivel az eszköz segítségével a zene nincs hálózati áramforráshoz kötve, ráadásul minőségbeli kompromisszumoktól is mentes. A termék ára bruttó 99 990 forint."
Jól el vannak engedve manapság a bulizó egyetemisták..........meg még az ájpodtaccs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hordozható hangláda elképesztő anyag és hangminőséggel.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest