- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A mondandó szempontjából szerintem marhára lényegtelen, hogy a hangfal 25 vagy 15 éves.
A lényeg, hogy a Zeppelinhez hasonló termékekre is van kereslet. Szerintem is lehetnének olcsóbbak (értsd: ennyit én sem adnék értük), de a B&W egy prémium gyártó, prémium árakkal, prémium garanciális szolgáltatással stb. Erre "megy el" a pénz, hadd ne kelljen elmagyaráznom, hogy mit jelent a prémium eszköz fogalma. A cikkben egyébként pont az ilyen viták elkerülése miatt nem is véleményezem az árat, prémium és luxustermékeknél fölösleges az ilyesmi. Miért 80 millió forint egy Ferrari? Van nála gyorsabb fele ennyiért, nem? De, de az mégis csak egy Ferrari, ennyibe kerül, fölösleges rajta vitázni.
Ezen a konyhás dolgon meg ne vitatkozzunk, nálam is elférnének nagy hangfalak, de nem raknám oda, a Zeppelin Minit meg igen, pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged