- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Zoolika87 #2936 üzenetére
"Elég sok guglizás után meg kell állapítsam, hogy talán átment kifutóba a készülék? Nagyon sok helyen nem lehet kapni, ahol pedig lehet, drágább 30-40 dollárral is, mint annó, amikor én is rendeltem szeptember végén..."
Nem kifutó, csak éppen árat emelt a Haier. A webáruházukban jelenleg 1999 jüanért mérik, pár hónapja még 1399 jüan volt. A w718 most 999 jüan, és éppen ez a kétszeres ár látszik a Pandán is: 89 ill. 179 $. -
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #2131 üzenetére
a segítőkészségükkel kapcs nekem is csak jó tapasztalataim vannak eddig
tehát ebből a szempontból talán tényleg nem is kell félni a kínai garitól
inkább az, hogy túl sok kézen fog átmenni az a "levél"
túl sok kéz fogja tudni kitapizni, hogy ebben a borítékban vmi kemény van...de nem akarom én a falra festeni az ördögöt
ha ezt a módszert ajánlották, akkor valszeg már kipróbálták és működött máskor is -
Ed3r_X_
nagyúr
-
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #2090 üzenetére
...egyébként magam részéről gyorsan meg is tuningoltam a tokomat:
a ki-bekapcsoló gomb helyét már régebben kivágtam, de most már a hangerőgombokét is
körömvágó ollóval kicsit sorjás marad, de szikével egész pofásan sikerült megcsinálni
igaz így meg csak körömmel tudom állítani a hangerőt, de sokkal finomabban adagolható erővel
(és sztem ez fontosabb, ha tényleg érzékenyek lehetnek a túl erős nyomkodásra) -
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #2090 üzenetére
akkor írd meg ezt is a geekbuyingnak
még az is lehet ők fogják kérni, hogy szedd már szét
(és küldj nekik 1 képet)felali:
ha nem is telepítettél (és nem is frissítettél!) semmit ami ezt okozhatja - és mint mondtad a gyári romot már teljesen "resetelted" -, akkor nem védem tovább, tényleg gáz van vele
...esetleg még 1 unroot-ot/újrarootolást meg lehetne próbálni
igazából én sem tudtam hogy mit lehetne ettől várni, de nekem is ezt ajánlották egyéb problémámra -
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #2073 üzenetére
hát kínai rendelésnél ez is benne van a pakliban
de egyrészt ha itthon vennél vmi hasonló tudású telefont, akkor annak az árából még mindig simán vehetsz 1 másik ugyanilyet
talán még 1 harmadikat is
másrészt ha vhogy úgy egyeztek meg geekbuyinggal, hogy ez a teló is nálad marad (mondjuk jelentősebb engedménnyel vehetsz 1 másikat), akkor feltétlenül nézz bele ebbe is
felali:
gyári állapot, vagy "matattál" már benne? -
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #1952 üzenetére
akkor olyan nagy gond sztem csak nincs
esetleg megpróbálhatsz keresni vmi gsm szervizt, ahol megnézik neked
vagy ha nem idegen tőled, akkor te magad is belekukkanthatsz
(mondjuk a +120ezres telefonokba én sem mernék, de ilyen olcsó kínai tabletet én is szedtem már szét)
itt 1 video a mikéntjéről
[link]
(volt már rá precedens, hogy 1 lány(!) szedte szét a telefonját, mert nem fókuszált a fényképezője
és kiderült, hogy csak vmi kis piszok került bele)a power+hangerő fel kombóra nem is elindulnia kellene, hanem kikapcsolnia
ez esetleges fagyás esetén jön jól, mivel az aksit ugye nem lehet kivennirecovery-be lépkedésre (is) én eleve az anreboot nevű appot használom
(kímélendő a fizikai gombokat)
és ahogy így hirtelen megnéztem sztem ott is el lehet boldogulni a hangerő fel gomb nélkül, mert enterezni a bekapcsoló gombbal kell és bárhol is vagy a recoveryben, ha belépsz vmelyik almenüpontba és a ..-ra kattintva rögtön vissza, akkor a főmenü reboot now pontjára tesz visszaés hát igen, az újrarendeléssel valóban az a gond, hogy most már próbálják ellehetetleníteni ezt a kínából való rendelést is
mondjuk én is csak idő kérdésének tartottam, de ennél azért jóval későbbre saccoltam volna
nehogy már boldoguljon vmiben a kisember
(ezúton is üzenem az esetleges kíváncsi füleknek, hogy a qrva anyjukat tisztelt őrnagy úr...!) -
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #1869 üzenetére
...vagy hirdesd meg kicsivel a beszerzési ár alatt
én azt tenném
a hosszas (és további költségekkel járó) garis procedúra helyett
sztem el is vinnék (pláne ha vmi szerelői vénával is megáldott vevő akadna rá), mert azért bőven használható akár még így is a telefon
a hangerő szoftveresen is állítható
bár azt mondjuk nem tudom, hogy a power+hangerő fel kombó is kiváltható-e vhogy
de az enyém még soha nem is fagyott le, hogy szükség lett volna rá
(legrosszabb esetben meg kell várni míg lemerül)
a veszteséget persze be kellene nyelni
de máris rendelhetnéd a másikat és sztem összességében még így is jó áron juthatnál 1 ilyen típusú (és jól működő) telefonhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest