- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #349 üzenetére
lehessen a 3 navi gomb sorrendjét cserélni
nekem pont igy all kezre, de megertem, akinek ez hianyzik, HTC-m is tudta 8/9-es droiddalmain kamerában a videóban lehessen fókuszpontot kiválasztani
ez mondjuk nem lenne rossz, nekem a CinemaPro mar tul sok (bar az is igaz, h ritkan videozok, inkabb fotozom), maradok egyelore a gyari kameraappnal videohoz, de en el birnek viselni HDR-t fHD 60 fps-hez is, ne mcsak 30-hozPro Photoban fókusz csúcsérték
ez nem tudom, micsoda
manuál fókuszban fókusz segéd (belenagyít, könnyebb a pontos fókuszálás)
ilyen is van? lol, ennyire meg nem melyedtem bele a fotozasbamondhatnám a gyári launcehrt is
en csak Novat hasznalok evek ota, ez engem nem erint, de valoban hasznos lehetközelség szenzor is hagy némi kivetni valót maga után
nekem egyelore jol mukodik, olvastam egy-ket embernel ezt a hibat, nem artana javitaniGoogle segéd gomb funkciójának testre szabhatósága
uhh, na igen, ez lenne nekem is egyik fo funkcio, amit kernek bele! most le van tiltva az assistant, igy csak ul a gomb ott maganak teljesen felellegesen.lassan mar erik nekem is egy "mik a tapasztalatok az elso 2 het utan" posztnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest