- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
A fókusz csúcsérték olyan, hogy a fókuszban lévő részek körvonalait valamilyen színnel kiemeli, így jobban látni hol a fókusz. Focus peak-nek mondja az angol. :)
Az a manuál fókusz segéd nekem az Alpha kamerák miatt hiányzik, lehet, hogy ez már túlzás, de házon belül szerintem simán megoldható lenne..
Én is Nova-t használok jó pár éve már, de először a gyárit beállítottam, testre szabtam, mappákat csináltam, stb., aztán Nova. Néha-néha azért csak belekukiztam a gyáriba, de mindig visszaállt az eredeti beállítás. Hülye :D
Ja és akármelyik videó csetet néztem, csapnivaló a hang hangszóróilag is, csak az alsó szól és mikrofonilag is, a túloldalon mindig panasz van, hogy halk.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő