- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #399 üzenetére
egyetertek.
meglepoen pozitiv, es realis lett a teszt, a komment szekcion meg mar meg sem kell lepodni. -
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #392 üzenetére
tudom, kovetem. ahogy latod, szologatok is hozza. meg majd irok egy pro/kontra listat, ha idom engedi.
nevetseges, h milyen faszsagokon parolaznak nehanyan, mas, agyonajnarozott markaknal ezeket meg erdekes modon leszarjak. a legtobbnek meg csak ertelme sincs.
mert ha mondjuk a kamerat auto modban, vagy az arat fikazzak, az mondjuk talan meg ertheto is, de hogy felszallopalya kavak, GA gyorsgomb meg hasonlo okorsegek miatt nyigni... van idejuk egyeseknek. -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #391 üzenetére
semmi gond, csak erdekelt, azt hittem, h ez letezo funkcio, es csak en nem allitottam be valamit.
de akkor nem. -
Yeffy
veterán
latom vegre kijott a teszt, ertelmes kommentek mar megint az elejen...
-
Yeffy
veterán
válasz
#16820480 #388 üzenetére
igen? na, az erdekes, anno tervben volt S10e-re valtas, nem tudtam, h az ilyen rosszul mukodott rajta.
nekem autos magneses tartoban kellett csak kicsit nyujtozkodni, ha a hatso FP-s telot fel akartam oldani, amugy nekem az eddigi legjobb megoldas overall.
ez az oldalso is jo, viszont csak jobb kezemmel, ballal mar nem annyira. auitos tartoban bal kezzel nyulok altalaban hozza, ott mar sajna tobbet teveszt.mindegy, ha masnak is, meg mas markakon is ilyen, akkor ezt el kell fogadni.
amire a kisebb olvasofelulet miatt kb szamitottam is. nem hasznalhatatlan, csak nem az igazi.meg egy ilyen oleophobic reteggel bevonhattak volna szerintem, izzadt/maszatosabb ujjnal jol jonne. -
Yeffy
veterán
válasz
#16820480 #385 üzenetére
ertem, akkor ez gondolom altalanos az "ujgeneracios" (1 - 5 -10 modellek es utodaik) Sonykon.
amiatt meg tudom erteni, ha kicsit pontatlanabb, mivel csak egy savot tud beolvasni egyszerre az ujjlenyomatodbol. nem ugy, mint mondjuk a kor alaku olvasok, amik nagyobb reszt latnak.
kicsit bosszanto, de hat ez van.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #382 üzenetére
ezt amugy be lehet allitani valahol, h rezzenjen akkor is, max mashogy, ha nem tetszik neki az ujjlenyomat? nekem csak akkor rezzen, ha sikeres a feloldas.
mondjuk mint a bankos appomban meg mas, hasonlo helyeken, ahol FP-vel azonositas megy.
gyorsan rezzen kettot, ha nem fogadta el, egyet picit enyhebben, ha igen. -
Yeffy
veterán
nalatok hogy uzemel az ujjlenyomatolvaso? nekem neha sajnos birkozni kell vele, nem tudom, h en rontok-e el valamit?
sajna elofordul, h elso rahelyezesre nem ismeri fel az ujjam, igy fel kell emelnem, majd megegyszer megerintenem, h oldjon.
10-bol olyan 6-7x mukodik. pedig kezre allo helyen van, es a fo ujjam 2x vettem fel rajta. -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #372 üzenetére
jofele
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #367 üzenetére
ez fura, nem ertem, mi lehet nalad a gond. nalam alig volt hangerokulonbseg a videohivas meg a zene kozott.
esetleg megprobalhatod legyalulni/visszarakni a progikat, vagy FR-t tolni, hatha segit?
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #351 üzenetére
kozben kiprobaltam en is, Skype Lite meg Messenger, mindkettovel sztereo a videohivasom, ellenoriztem, es ugyanolyan hangos, mintha zenet hallgatnek.
mondjuk valamiert kesett a szinkron utobbin, lehet csak valami helyi anomalia, vagy nehezen birkozott meg a ~ 2000 km-es tavolsaggal az app. -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #361 üzenetére
nekem ugy tunik, h csak ezek, igen.
szomoru, de ugy latszik orulhetunk, h mi kapunk, es h elso korben.remelem a 3 fo szoftververzios igeret nem csak igeret marad.
-
Yeffy
veterán
most olvasom, h MA-nal epp tesztelik a keszuleket.
dicseretes, de mar elore varom, hogyan lesz lehuzva. -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #356 üzenetére
ezeket meg nem probaltam, normal telefonalas, nem kihangositva nekem meglepoen hangos, evek (10+) ota mindig max hangeron kell lennie, es igy is sokszor halk volt, itt le kellett vennem kb felere.
kihangositast, videohivast meg fogom nezni.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #351 üzenetére
ertem.
nem tudom, hardveresen van-e extra igenye a funkcionak, mindenesetre valoban nem egy rossz dolog.Focus peak-nek mondja az angol. :)
koszi, igy mar egy fokkal ismerosebb.Ja és akármelyik videó csetet néztem, csapnivaló a hang hangszóróilag is, csak az alsó szól és mikrofonilag is, a túloldalon mindig panasz van, hogy halk.
itt mire gondolsz, videohivasokra, mint pl Skype/Messenger? -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #349 üzenetére
lehessen a 3 navi gomb sorrendjét cserélni
nekem pont igy all kezre, de megertem, akinek ez hianyzik, HTC-m is tudta 8/9-es droiddalmain kamerában a videóban lehessen fókuszpontot kiválasztani
ez mondjuk nem lenne rossz, nekem a CinemaPro mar tul sok (bar az is igaz, h ritkan videozok, inkabb fotozom), maradok egyelore a gyari kameraappnal videohoz, de en el birnek viselni HDR-t fHD 60 fps-hez is, ne mcsak 30-hozPro Photoban fókusz csúcsérték
ez nem tudom, micsoda
manuál fókuszban fókusz segéd (belenagyít, könnyebb a pontos fókuszálás)
ilyen is van? lol, ennyire meg nem melyedtem bele a fotozasbamondhatnám a gyári launcehrt is
en csak Novat hasznalok evek ota, ez engem nem erint, de valoban hasznos lehetközelség szenzor is hagy némi kivetni valót maga után
nekem egyelore jol mukodik, olvastam egy-ket embernel ezt a hibat, nem artana javitaniGoogle segéd gomb funkciójának testre szabhatósága
uhh, na igen, ez lenne nekem is egyik fo funkcio, amit kernek bele! most le van tiltva az assistant, igy csak ul a gomb ott maganak teljesen felellegesen.lassan mar erik nekem is egy "mik a tapasztalatok az elso 2 het utan" posztnak.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #347 üzenetére
megjon az hamarost
gondolom nem egyszerre teritik Sonyek sem.11-et varom meg, bar ugy latom, januar-februarig kellesz majd.
-
Yeffy
veterán
igen, en is hasznaltam egy hetet folia nelkul, de mar lett 2 mini hajszalkarc a kijelzon.
pedig csak zsebre rakdosom a telefont, azt se tul gyakran, mivel home office-ban nyomulok. nesze neked Gorilla Glass.
szerencsere nem nagyon latszik, csak kifejezetten direkt, eros feny alatt.lehet, h az lesz, h fogom, es a HTC-set korbevagom ugy, h raferjen. az ugy legalabb "faltol falig" erne.
-
Yeffy
veterán
igen, a keket is szeretem, kifejezetten azt kerestem.
csak szeretem az egyebkent elenkebb szineket, ezt a lilat, vagy mondjuk turkizkeket, valamilyen zoldet, kanarisargat is szivesen vennek.na mindegy. szetnezek majd tokok teren.
mas: foliat talalt valaki ravalot? Eddig berendeltem egy par uveget meg foliat, egyik sem er teljesen vegig a kijelzo "hasznos" reszen, minegyiknel lemarad kb 2-2mm a szeleken.
-
Yeffy
veterán
uj update, 110 mega, November 1-ei secu patch.
eddig ez tan a harmadik update, amit kapott a keszulek, miota megvettem.
ha ilyen utemben jonnek a secu patch-ek, akkor joban leszunk.kovetkezonek johetne a 11-es foverzio.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #329 üzenetére
valaki rám ír és úgy szoktak írni pl. Messengerben, hogy kb. szavanként küldi el az üzit, az nagyon idegesítő..
ne is mondd, k_rvara idegesito, en le is szoktattam az ismerosi koromet errol, f_szt pittyeg meg rezeg allandoan a telefon. mint egy ot eves, nem bir 2 szonal tobbet leirni?
ha valaki megis igy irt, annak nem valaszoltam, aztan rajott. -
Yeffy
veterán
nem hiszem, h van mar gyari email kliens, anno HTC-men (Oreo-val jott ki, asszem elsok kozott) a gyari alkalmazas, amit nem hasznaltam, Pie-ra valo upgrade-kor automatikusan a Gmail appot nyitotta meg, mar nem a sajtot. amit amugy osse hasznaltam, mivel lehet mas fajta fiokot is felvenni ra, vagy ott van az Outlook app a ceges mailemre, meg millio masik a store-ban.
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #324 üzenetére
aha.
ez a lockdown opcio nekem eleve ki volt kapcsolva.
az AD meg Smart activation-on van, eddig mindig mutatta az idot, amikor megmozditottam.
a linkedhez permissiont kell kerni. -
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #320 üzenetére
nekem nincs ilyen problemam, redditen lattam egy ket embert, akine kvan, meg korabban mas telefonoknal is elofordult ez, valami hasonlokat kellett ott is deaktivalni, de en nem talalom ezeket, h csekkoljam, merre vannak?
-
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #317 üzenetére
az sem rossz, plane 60 Hz-en.
en is csak az ujdonsag miatt nyomkodom most annyit, meg h teszteljek rajta mindent, ha ne adj' Isten valami baja van, meg idoben tudjak cserelni/intezkedni, amugy tanulnom kellene mar. -
Yeffy
veterán
milyen telod van jelenleg?
nekem egybk egyelore nincs kulonosebb gondom a fenyerovel, persze nem nyari vakito napsutes van kint, szoval a tevedes jogat fenntartom.
de mivel a HTC-m SLCD-jet is lattam olyankor kint, bar nem a legtokeleteseben, ez meg asszem' papiron jobb, sz'al csak nem lesz gond. -
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #311 üzenetére
itt vagyok, csak nem tudok egyelore nagyon foglalkozni a fotozgatassal, sok a melo.mondjuk meg tanulgatnom kell, mert elsore nem minden esetben dobom el magam a produktumoktol, plane osszehasonlitva a HTC-m automodjaval.
ebbol a szempontbol nalam a Pixelek az etalonok.kesobb majd irok egy rovid pro/kontra listat az eddigi tapasztalataimrol.
-
Yeffy
veterán
[link]
remeljuk hozzank is jon hamarosan.ha igy halad a telefon supportja, akkor jol megleszunk, azt hiszem.
telo belakasa meg folyamatban, kameraval is akarok majd jatszani egy kicsit, ha lesz idom.
elso korben nagyon bejon a keszulek, egy-ket idegesito hulyesege van csak, de azok is inkabb a droid szamlajara irhatoak, mint sem a telefonera.
kesobb majd osszegzem. -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #307 üzenetére
az a baj, h ezt mar az osszeset probaltam, es vagy nem mukodik, vagy csak a launcherben/fomenuben valtoztatja meg, rendszerszinten nem.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #298 üzenetére
[kép]
itt is van. melo utan ra is ugrok. -
Yeffy
veterán
tegnap fedeztem fel, h Early Black Friday akciok vannak Amazonon 19-eig, es erre a telora is van 25% (£200) kedvezmeny, ugyhogy be is rendeltem gyorsan.
Mar alig varom, holnap jon.ugyh hamarosan csatlakozom en is hozzatok, csak mar nem, mint kerdezo/megfigyelo, hanem mint posztolo.
\O/
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #291 üzenetére
ezert irtam idezojelbe.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #289 üzenetére
de jo, h szallitjatok a kepeket!
ezek is egesz jok lettek, ejszakai "mod"-hoz kepest szerintem.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #281 üzenetére
Everything Everywhere (korabbi T-Mobile UK + Orange UK egyesulese)
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #280 üzenetére
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #268 üzenetére
na, voltal felenk?
bar en is hazajutnek az unnepekre...nem rossz kepek, bar latni nemit a tulexponalasbol valoban.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #262 üzenetére
igen, mondjuk ez az egyetlen dolog, ami miatt kicsit aggaszt, h jo lesz-e nekem oldalso FP-s telo, mert nekem is pont oda esne, de ez nyilvan csak hasznalattal derul majd ki.
-
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #259 üzenetére
velhetoleg secu update, jo latni, h azert jovogetnek.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #257 üzenetére
koszi a screenshotot, jo, h van ennyifele opcio, ha epp szukseg van ra!
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #249 üzenetére
rendben, kivancsi vagyok.
pl. Párom az XZ2 compactjára még még mindig kap frissítést.
ez mondjuk mindenkepp biztato, szoval remeljuk, itt is hosszu lesz a tamogatas. -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #245 üzenetére
ha jol mukodik, akkor nem is kell.
remeljuk nem lesz elhanyagolva azert, biztatokat olvasok az elod modellekrol is. -
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #243 üzenetére
jonak neznek ki, koszi a kepeket!
egesz kellemesek, ha van meg esetleg kesobb, szivesen vesszuk.update-eket kaptal valamilyet miota hasznalod?
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #236 üzenetére
na, zsir!
jo kepek lettek, ha lesz meg lehetoseged, parat szivesen vennenk, szerintem a tobbiek neveben is beszelhetek!par trukkosebbet neznek meg meg, pl ejszakai, szurkuleti, ilyesmik, h azokkal a gyari app hogy birkozik meg.
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #232 üzenetére
kezdetnek ezek sem rosszak, koszi!
egesz jol neznek ki!ezek a gyari kamerapp-pal keszultek?
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #230 üzenetére
koszi a kis reviewot, jo olvasni a tulajok velemenyet! hasznos, igy legalabb mas is tisztaban lehet a telefonnal a mindennapi mukodesukrol.en is benevezek ra nemsoka, esetleg par tesztfotot, kulonbozo fenyviszonyok kozt, lehetoleg a gyari/alap kameraapp-pal lehet kerni?
-
Yeffy
veterán
válasz
MikeWazowski #217 üzenetére
Az itteni teszten tuti mindenki szidja majd a kamerát... erre lehet készülni.
ja, hat persze, ez egyertelmu -
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #212 üzenetére
kozben talaltam en is hasonlokat, igen a puhakkal ez sajna nalam is elojon egy ido utan
-
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #207 üzenetére
most neztem, h itt tok is van, egesz jonak tunik, bar lehetne mas szinben is.
vagy atlatszo, es akkor menne fel dbrand -
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #207 üzenetére
jolvan, mindenkepp kerunk hands-on xp-t par nap utan, meg fotokat, egy ket ejszakai mod-os (tudom, h nincs dedikalt) is johet!
-
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #204 üzenetére
na meselj!
alig varom mar, h en is megtapicskoljam -
Yeffy
veterán
válasz
MikeWazowski #181 üzenetére
tegnap neztem, sajnos igaza van.
amugy jo kis teszt, mar alig varom, h megnyomkodhassam. -
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #161 üzenetére
na, fasza, mindenkeppen kerunk hands-on xp-t!
sztem is mintha jobbnak tunnenek picit a kepei, mint a nagytesonak.
sokkal jobban szeretem az ilyen termeszetesebb kepeket, mint a szetszaturaltakat.
az akkuido meg szamomra kifejezetten parades, meg 120 Hz-en is.ha tenyleg ilyeneket lo, akkor lehet, h megis ot valasztom a P5 helyett.
-
Yeffy
veterán
atfutottam a linkelt tesztet, majd melyebben belenezek melo utan, nekem elsore tetszetos!
kivancsi vagyok itt milyen lehuzos teszt lesz majd, ha egyaltalan. -
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #157 üzenetére
ahh, de orulnek neki, ha igaz lenne.
kar, h felenk, UK piacon nem lesz azzal.en ketlem, h mashol is lenne, de eppenseggel tevedhetek. hamarosan kiderul, mar alig varom, h megtapicskoljam ezt is.
-
Yeffy
veterán
[link]
na, ez jol hangzik -
Yeffy
veterán
válasz
secretgarden #114 üzenetére
Folytassuk privatban.
-
Yeffy
veterán
válasz
secretgarden #111 üzenetére
na pont errol beszeltem.
nekem csak fele ennyi hibat produkalna a telom, mar bsztam volna ki a pcsaba. vicc.
sajnalatos, h igy belenyultal.
az appok kilovoldozese lassan 5 TB RAM mellett meg az egyik legepicebb OP-ken. rengetegen panaszkodnak erre is.nekem egy Moto-m volt, miota kikoltoztem, X Force, elso es utolso. ritka otvar volt mind a telo minosege (3x jart szervizben, harmadikat szepen fizethettem, gariidon kivul bedoglott az alig tobb, mint egy eves telo toltoportja, nem tudtad eletre kelteni), mint a customer service. masodik javitasnal tok karcosan kuldtek vissza. mondom anyad.
ez mar reg nem az a Moto, miota kikerult az amcsik, vagy akar csak a Gugli kezebol.bizony, a Prime jo dolog, nyaron koltozeskor nagyon jol jott, voltak problemas esetek rendelesekkel, csere, vagy csak gyorsan kellett valami, pikk-pakk megoldottak.
na de vissza a topik temakorehez, varjuk a telefont.
ha jol tudom, UK launch oktober 15 lesz. -
Yeffy
veterán
válasz
secretgarden #96 üzenetére
P4a sem rossz valoban, viszont nekem legalab egy szeleslato lencse kell (mindig, ha kirandulok/utazok valamerre, szopok azzal, h bizonyos epuletek/dolgok nem fernek bele a kepbe, es nem tudok hatrebb allni, mert ott van pl az utca masik oldala/fal/stb), es ha nem is 120, de 90 Hz-es frissitesnek orulnek, nagyobb akksival, lyuakszto nelkul.
OP iranyaba tobbszor is majdnem elcsabultam, de mindig visszatantoritottak a kulonbozo szoftveres bakik, mint amit pl sheratan irt, vagy a konstans gyenge kamera, ami talan mostanra lett ertekelheto minosegu. csak mellette meg elszalltak az arral.
viszont teny, es valo, h remek ar/erteku telo, csak ugy, mint a 3a tavalyrol. a kamerarol nem is beszelve...
szerk.:
Egyik fitness appnal a gyakorlatokat fejetlen emberek mutatjak be - ugyanis a fejuk rendre a kamera-konycsepp moge esik.
akkor a csepp sem lenne az esetem, ugy latom.mindegy, nem offolok tovabb, ha kijott, megtapicskolom a P5-el egyutt, aztan donteni kell, mar izzik a tenyerem.
-
Yeffy
veterán
válasz
secretgarden #92 üzenetére
pontosan. ennek kifejezetten orulok, h nem a 600 Samu copy telot csinaljak, hanem van nemi egyediseguk, meg ha kicsit retros is egyeseknek a dizajn. szerintem nem az, pont, h frissitett a vekonyitott, de meg meglevo kavakkal.
haver Honor 20-at hasznaltam egy kicsit, azon is van lyukaszto, ha nem huzod szet a kepet, akkor persze nem log bele a tartalom, de akkor meg minek akkora kijelzo? ha meg szethuzod, beleer, az meg szamomra idetlen.
a kameracsepp, ha csak szolid, az meg talan belefer. de jobb, ha nincs, mi megzavbarja a kijelzot. a tv-den/monitorodon/moziban sincs semmilyen lyuk, nem veletlenul.na igen, a masik okorseg meg az edge kijelzo. nezni jo, oszt' annyi. folia/tok alig van ra, meg allandoan belenyultam, hiaba volt bekapcsolva a szoftveres korrigalas ra. kosz, nem.
-
Yeffy
veterán
válasz
secretgarden #85 üzenetére
ezzel amugy egyetertek, ezert is a masik jelolt a Pixel 5 765G-vel, az en napi hasznalatomhoz elegendo. ott csak a (korabban irt, besirtam rajta
) glory hole az, ami visszatart.
a mostani mobilomban 835 van, ezzel is elvagyok, bar lehetne neha picit reszponzivabb. de igazabol par mikrolagot leszamitva nem latom, h olyan nagyon lassu lenne.
-
Yeffy
veterán
válasz
dajkapeter #83 üzenetére
sajnos nincs, ugy nez ki.
mindegy, majd megemesztem valahogy. -
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #61 üzenetére
Na ez erdekes, SONY UK oldalon is csak 128-as van jegyezve, illetve tobb bemutatovideoban is.
En ketlem, h jonne nagyobb kivitel, bar nem volna rossz. -
Yeffy
veterán
válasz
MikeWazowski #72 üzenetére
+1
-
Yeffy
veterán
válasz
kretenallat #52 üzenetére
De, eleg lenne, de ez "csak" 128-as. Az a 1 ii amire te gondolsz szerinrem. :)Mindegy, valahol vagni kellett az aron, inkabb ez legyen, mint lyukaszto/noccs meg hasonlo fortelmek.
-
Yeffy
veterán
Mondjuk mindenkepp elonyosebb szerintem, mint tonnanyi keszulekkel telefosni az etert, aztan meg bszni az optimalizaciora/update-ekre.
Bar, ha jol tudom, Sonyeknal elegge jol optimalizalt a rendszer. Kerdes, security patch-ekkel/update-ekkel hogy allnak. SE idoben volt utoljara telom toluk 10 eve.Kozben eszrevettem, h sajna Qi kimaradt a keszulekbol.
Kar, nem jonne rosszul, ahogy a duplaannyi tarhely, de nem baj. Ha a tobbi reszben jol teljesit, nem lesznek gondok. 😊 -
Yeffy
veterán
válasz
DanielLong #31 üzenetére
Ja, h erre gondolsz.
Eppenseggel van benne valami, bar a mk.2 gen-nel van nemi spec kulonbseg az 1 es az 5 kozott, de valoban nem egetrengeto.
Nekem pl az volt fura, h ha az 1 a csucsmodell, az miert nem kap pl 120 Hz-et?
Utobbit remelem, ki lehet majd "lockolni" allandora. Vagy legalabb 90-et.de ha meglesz a folyamatos fejlodes, engem nem zavar.
-
Yeffy
veterán
Pontosan! Ideje volt. Foleg egy ilyen kaliberu gyartotol, akinek van 600 sikeres reszlege. Plusz maig eszembe jut a SE mult.
Mondjuk nekem szemely szerint az 1 ii is bejott/jon, egyedul a DS hianya meg a csak 60 Hz amibe bele tudnek kotni, egybk pazar telo.
Ennel meg egy dolgot fedeztem fel, ami lehetne nagyobb, az a belso tarhely merete, de mindegy, legyen ez a legkisebb gond vele.
Varom a hands-on xp-ket. 😊
-
Yeffy
veterán
válasz
DanielLong #20 üzenetére
A nevezektannak semmi baja, magyarul hulyen hangzik, de hat nem az a fo piacuk. :)
Szoval tenyleg 120 Hz-es lett, betojok.
Ha VALOBAN dual SIM-es lesz EU-ban, akkor vegre megvan a kovetkezo telefonom!Mondjuk megvarom a P5-ot is, de mivel az fix, h lyukas lesz, bar a kameraja meg kivalo, igy neheziteni fogja a dontest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest