Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Egon nagyúr válasz  justmemory

üzenetére justmemory

üzenetéreSzerintem szándékosan beszélsz félre, úgyhogy én itt abbafejeztem. 
- 

üzenetére justmemory

üzenetére
- 

üzenetére justmemory

üzenetéreOké, a WPS-t nyilván tiltani érdemes, ha az ember biztonságos otthoni hálózatot szeretne. WPA2 törésre lettem volna (én is) kíváncsi. 
- 

st3v3np3t3r nagyúr válasz  justmemory

üzenetére justmemory

üzenetérenekem a saját játszadozós routeren egy 8karakteres(0-9,a-f karakterekkel) wpa2-aes/tkip-es jelszó 200-400óra lett volna BF-el...  kíváncsi voltam már erre a sok cikkben olvasott easy wpa/wpa2 hackre, meg több embertől hallottam hogy feltörte a szomszéd wifijét,arról netezik dumákra...így vettem akciósan egy Tenda N3-as routert és kipróbáltam, nem mint ha a saját TPLink Archer C2 nem felelt volna meg a célra, de ezt egyszerűbb konfogzni, meg nem addig is van netem, nem kell várnom míg rebootol a router egy-egy újabb konfigolás után...így hát nekiálltam tesztelni az elméletet...és egy kicsit meglepődtem... WEP-es jelszó az 10percen belül megvolt,de a WPA2 igencsak keménydiónak bizonyult a gépem számára... és nem mondható gyengének...jó nem egy i3as vagy C2Q, de laptophoz mérten elég gyors... kíváncsi voltam már erre a sok cikkben olvasott easy wpa/wpa2 hackre, meg több embertől hallottam hogy feltörte a szomszéd wifijét,arról netezik dumákra...így vettem akciósan egy Tenda N3-as routert és kipróbáltam, nem mint ha a saját TPLink Archer C2 nem felelt volna meg a célra, de ezt egyszerűbb konfogzni, meg nem addig is van netem, nem kell várnom míg rebootol a router egy-egy újabb konfigolás után...így hát nekiálltam tesztelni az elméletet...és egy kicsit meglepődtem... WEP-es jelszó az 10percen belül megvolt,de a WPA2 igencsak keménydiónak bizonyult a gépem számára... és nem mondható gyengének...jó nem egy i3as vagy C2Q, de laptophoz mérten elég gyors...
- 

üzenetére justmemory

üzenetéreMilyen hosszú jelszavas védelmet törtél te meg 6 óra alatt, pontosan milyen konfigon, milyen módszerrel? Jah, és WPA vagy WPA2 volt (mert ravaszul egy kalap alá vetted ezeket, holott egyáltalán nem mindegy)? Illetve még az sem mindegy (ha már belemegyünk a részletekbe), hogy TKIP vagy AES volt beállítvaa titkosításnál?  
- 

#19482368 törölt tag válasz  justmemory

üzenetére justmemory

üzenetéreKérdés: ha én feltöröm, majd csatlakozok hozzá és esetleg nekifogok torrentezni, vagy simán csak napi használatba veszem, de "semmi kárt nem okozok", akkor bűnös vagyok-e vagy sem...? Igen, bűncselekményt követtél el. Ami akár büntetőjogi eljárást vonhat maga után. 
 Talán a jog még úgy ahogy, de vannak hiányosságok. Fentebb írtam egy példát, ott mac-address szűrést írtam mint védelem. A jog ugyan kiterjed a védet hálózatra, de annak hatékonyságára már nem terjed ki. Így a mac-address védelemmel ellátott hálózat is védet hálózatnak minősül. Az már más kérdés, ki mennyire tudja érvényesíteni a jogát. Vannak ugyan megoldások, hogyan tudja érvényesíteni az áldozat a jogait, de az plusz pénzbe kerül. És nem a Rendőrséghez fordulsz mert...A lényeg, megbízol egy normális céget, aki feltárja, ledokumentálja, és konyhakész anyagot, (tehát már megvan az elkövető), beadod az ügyészségre.... És a gépezet, bár lassan de elindult. Az ismét más kérdés hogy ennek mekkora a költsége, és mennyi az okozott kár. Ha az elkövető csak torrentezik az áldozat hálózatán, bár bűncselekmény, követ el minden tekintettben, de a büntetés mértéke szinte elenyésző. Tehát értsd, úgy hogy az elkövető ellen hogy eljárást tudj indítani, annak költsége magasabb, mint az elkövetőre kiszabott maximális összeg.  ugyanis a jogaidat, csak polgári úton tudod érvényesíteni. ugyanis a jogaidat, csak polgári úton tudod érvényesíteni. Illetve ha megnyered a pert akkor vissza jön az összeg, de azt az elkövető fizeti neked vissza. És hát a gondok akkor vannak, ha nem fizet, akkor ismét per, ami idő. Szóval van egy elmélet, meg egy gyakorlat, a kettő sok estben köszönő viszonyban sincs. Illetve ha megnyered a pert akkor vissza jön az összeg, de azt az elkövető fizeti neked vissza. És hát a gondok akkor vannak, ha nem fizet, akkor ismét per, ami idő. Szóval van egy elmélet, meg egy gyakorlat, a kettő sok estben köszönő viszonyban sincs. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 

Frissítve! Hackersiralmak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

kíváncsi voltam már erre a sok cikkben olvasott easy wpa/wpa2 hackre, meg több embertől hallottam hogy feltörte a szomszéd wifijét,arról netezik dumákra...így vettem akciósan egy Tenda N3-as routert és kipróbáltam, nem mint ha a saját TPLink Archer C2 nem felelt volna meg a célra, de ezt egyszerűbb konfogzni, meg nem addig is van netem, nem kell várnom míg rebootol a router egy-egy újabb konfigolás után...így hát nekiálltam tesztelni az elméletet...és egy kicsit meglepődtem... WEP-es jelszó az 10percen belül megvolt,de a WPA2 igencsak keménydiónak bizonyult a gépem számára... és nem mondható gyengének...jó nem egy i3as vagy C2Q, de laptophoz mérten elég gyors...
 kíváncsi voltam már erre a sok cikkben olvasott easy wpa/wpa2 hackre, meg több embertől hallottam hogy feltörte a szomszéd wifijét,arról netezik dumákra...így vettem akciósan egy Tenda N3-as routert és kipróbáltam, nem mint ha a saját TPLink Archer C2 nem felelt volna meg a célra, de ezt egyszerűbb konfogzni, meg nem addig is van netem, nem kell várnom míg rebootol a router egy-egy újabb konfigolás után...így hát nekiálltam tesztelni az elméletet...és egy kicsit meglepődtem... WEP-es jelszó az 10percen belül megvolt,de a WPA2 igencsak keménydiónak bizonyult a gépem számára... és nem mondható gyengének...jó nem egy i3as vagy C2Q, de laptophoz mérten elég gyors...

ugyanis a jogaidat, csak polgári úton tudod érvényesíteni.
 ugyanis a jogaidat, csak polgári úton tudod érvényesíteni.  Illetve ha megnyered a pert akkor vissza jön az összeg, de azt az elkövető fizeti neked vissza. És hát a gondok akkor vannak, ha nem fizet, akkor ismét per, ami idő. Szóval van egy elmélet, meg egy gyakorlat, a kettő sok estben köszönő viszonyban sincs.
 Illetve ha megnyered a pert akkor vissza jön az összeg, de azt az elkövető fizeti neked vissza. És hát a gondok akkor vannak, ha nem fizet, akkor ismét per, ami idő. Szóval van egy elmélet, meg egy gyakorlat, a kettő sok estben köszönő viszonyban sincs.