- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
De, tudom a választ: kivárnám, hogy lemenjen az ára
A a Steam listámban még mindig vannak 2010-ben hozzáadott játékok is.
A példádat nem találom annyira jónak, mert az inkább 'fizikai', 'online' tevékenység, vagy személyesebb, ha úgy tetszik, míg a másik személytelen, ezért sem foglalkozik vele sok ember, és nem érti mi a gond a letöltéssel, természetesebbnek veszik, hogy 'jár'.
Persze ez én példám sem volt teljesen jó, mivel amire válaszoltam ott meg fizikai bolti lopásról volt szó, és az nem ugyanaz mint amit én írtam (a végeredmény szempontjából persze igen, csak a megvalósításban nem).Én sem akarom megideologizálni, mivel netflix és hbogo-m is van, mégis nézek online filmet. Persze mondhatnám, hogy 'rá vagyok 'kényszerítve' ' két előfizetés mellett is, de igazad lenne abban, hogy ez így nem teljesen igaz, és ezt az a 'nyavajgás' sem oldja fel, hogy de máshogy nem érhető el pár kedvenc régi filmem (Csillagok küldötte, Zapped, Benji, Parker Lewis sohasem veszít, Nehéz napok egy Föld nevű bolygón, stb.) Csak tavaly többször voltam moziban, mint amennyi filmet végül leszedtem, zenét pedig gyakorlatilag azóta nem töltöttem le, mióta elérhető a Deezer az országban :/ Telefonon is minden vásárolt, Steam óta pedig előbb jut eszembe hogy hol vehetem meg olcsóbban a játékot, mint hogy honnan tudom letölteni... És mindez a Microsoft hibája
Miattuk kaptam rá, mikor suliban 5k-ért eredeti xp+office lehetett, aztán fősulin elérhetővé vált a legális win7-win server-egyéb programjuk. Hogy rohadjanak meg (mennyi pénzem megmarad volna pedig
)
Érdekes dolog. Előtte le se sz.rtam az ilyet... :/ Most meg vásárolom össze a régi kedvenc játékaimat.
Viszont már eléggé eltértünk a tárgytól -
justmemory
senior tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
miért beszélnék félre, mert véletlenül összekevered hogy a WPS PIN 8 számból áll, én meg a játszós routerem WEP jelszavát 0-9 és a-f(vegyesen) 8db karakteres jelszóval(nem pinnel) "védtem le"... ezen mit lehet félrebeszélni...max félreérteni lehet... szerintem téged a 8 karakter kavart meg
-
sztanozs
veterán
Mondjuk ezzel a sebességgel nem lesz világbajnok:
Speed.Dev.#1…..: 44 H/sBár ahogy nézem, ez csak egy sima Salted SHA1 Hash bruteforce, ami a PMK-t fejti vissza, utána 4096 Salted SHA1 ami a PSK-t visszaadja:
PMK = PBKDF2(HMAC−SHA1, PSK, SSID, 4096, 256)
PMKID = HMAC-SHA1-128(PMK, "PMK Name" | MAC_AP | MAC_STA) -
st3v3np3t3r
nagyúr
-
justmemory
senior tag
Elmondásom szerint nem emlékszem már pontosan, hogy 5 évvel ezelőtt mit állítottam be
Úgy emlékszem, hogy akkor WPS-t.
Utóbb: most hirtelen rápróbáltam WPA2-re (ezért is írtam le, hogy pl. airodump-ban mi látszik) és működik, töri. Mint írtam, reaver-el csináltam/próbáltam, nem aircrack-el...
Egyébként nem azért írom, mert mekkora "trúváj"; pont ez a dolog lényege (egyszersmind a mondanivalóm lényege is), hogy gyakorlatilag pici keresgéléssel ezek a parancsok, programok bárki számára elérhetőek, letölthetőek legálisan, stb.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
nálam alap a tiltott WPS, a jelszó 96karakteres készettel(0-9,a-z,A-Z,spec karakterek) vegyes kombinációjával van felvértezve, ami 16 karakternél hosszabb... tehát félig meddig biztonságos
és van Whitelist Access Controll...hát aki WPA2őt próbálna BF-el törni, az időben álljon neki,meg szerezzen be jó pár terabájt tárolót a wordlist-hez... viszont olvastam egy külföldi cikket, ha jól értettem a benne leírtak, akkor PMKID Hash töréssel megszerezhető a jelszó... ezt nem volt időm megnézni
-
justmemory
senior tag
Évekkel ezelőtt volt, így ne kérdd, hogy emlékezzek mindenre pontosan, mert nem tudom már; a konfig otthon van, majd' 1 éve áll már, 2009-ben vásárolt ThinkPad SL500, de hogy pontosan mi van benne, meg kellene nézzem... WPA volt talán és WPS PIN method-al (reaver-el) - tehát a jelszó hossza/bonyolultsága pont nem számít. Mondhatod, hogy ravasz vagyok, de mielőtt újból belém szállsz, hogy "mégismiazhogyésmitéshogyan", ezt csak példaként írtam, hogy ugye a kvázi biztonságosabb védelmekre is jobban kellene figyelni és ha lehet, akkor még biztonságosabbá tenni, mert sok router valóban simán WEP és WPA titkosítással van beállítva és azok sem törhetetlenek, plusz a lényeg az volt, hogy ha mondjuk hetente megfordulok 2-szer az adott helyen, mondjuk 1-1 órára, akkor jó eséllyel 1 hét alatt azt a WPA-t (és akkor maradjunk annál) fel lehet(ne) törni. Nem értek hozzá, csak érdekel a dolog, és adott esetben otthon ki is próbálom, mert nyilván magamat is szeretném védeni, amennyire csak lehet. Okítást és érdemi párbeszédet mindig szívesen veszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Hackersiralmak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged