Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nagyon érdekes kérdés ez... A WEP-et is törni kell, tehát elvileg illegális. A WPA/WPA2 sem keményebb dió, tovább tart, ennyi (gyengébb configgal nekem 6 óra volt (saját, játszóson, még mielőtt...), de ugye folytatható/megszakítható, tehát nem kell "ott ülni"/ott hagyni a gépet 6 órán át...). Ezen az elven tehát valamennyi, nem kellő szintű védelmet alkalmazó cég/magányszemély figyelmeztethető lenne, hogy bizony... Tudom, onnan még hátravan az adatszerzés, de na.
Kérdés: ha én feltöröm, majd csatlakozok hozzá és esetleg nekifogok torrentezni, vagy simán csak napi használatba veszem, de "semmi kárt nem okozok", akkor bűnös vagyok-e vagy sem...?
Szerintem ez nagyon ingoványos talaj, jogilag sincsenek szerintem felkészülve igazán (kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyi szakmai egyeztetés megy a jogászok és az IT/Sec. szakemberek között mondjuk egy-egy jogszabály megalkotásakor) a lehetséges dolgokra. Mivel mindenki be van kötve már, szabadon hozzáfér sok mindenhez, és gyakorlatilag magán a hálózaton "nem kószálnak rendőrök", így tényleg csak az egyéni morális értékekre van bízva, hogy ki és mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Hackersiralmak
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest