- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
Ugy erzem ezzel sikerult viszonylag elethuen modellezni egy talan nem is olyan tul regi prototipus anatomiajat.
Ja, nyolc darab 18650-es cella egy 6T es a tokja kozott... Magyarul ha a kesztermek tenyleg vastagabb lesz 30 mm-nel, es tenyleg nem talalnak helyet rajta egy kib.... 3,5-es jack aljzatnak, akkor biz' Isten beadom az oneletrajozom az Energizerhez, ilyet en is tudok...
-
Stevee83
aktív tag
Ez nem igaz.. most jöttem vissza észak Thaiföldröl. Nem egy olyan helyen voltam ahol nem tudtál tölteni (főleg a dzsungelben) de a térerő simán elért.. de csak simán menj el egy kis túrára és tálalod magad olyan helyzetbe, hogy tölteni nem tudsz (mert 20+ km-es körzetben semmi) de a térerő vígan oda talál...
-
e-newsee
addikt
Ez nem hajlik el a farzsebben, az biztos!
-
pcnet
addikt
Hehe, ha Snapi 845-tel jönne, tökéletes Ingress telefon lenne. Azért itt nem lesz probléma az akksi csere. Még 2 évesen is meglesz a 24 óra SOT!
-
válasz
this is life #76 üzenetére
Az még kérdéses, hogy az üveg hátlaphoz hogy fog tapadni a malter. Ha már energia farm...
-
-
szoke12
őstag
Aszta! Ezzel már be lehet bikázni egy kocsit is!!!
Szerintem lesz hozzá speckó inverter is -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem ezt aki elhagyja és nem veszi észre az egy madár. Iszonyat bután néz ki amúgy.
-
atike
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #71 üzenetére
Van olcsóbb megoldás is a fájdalom okozására. iLike X1 csak 13 000 Ft - na az fáj...
Idézek a leírásból:
"Az iLike X1 mobiltelefon minőségi kialakításának, gyors és megbízható működésének köszönhetően ideális böngészéshez és multimédiás tartalom lejátszásához egyaránt. A négymagos, 1,2 GHz frekvenciájú processzor és a 0,5 GB rendszermemória megbízható, gördülékeny használatot biztosít. A nagyméretű, 4"-os, 800×480 pixel felbontású kijelző csodás vizuális élményt nyújt. "
-
Béééla
őstag
Én utálok naponta tölteni. Az első PDA telómba is az első dolgom volt SD helyett teve-akkut tenni, bírta is több napig nyúzva. Ez ma hiányzik. Este félve nézem a telót hogy "jujj, van még benne nafta?" Oké, fél-egy óra alatt tetemes töltés megy bele, de jobban szeretem a tartós téglákat.
Csak az a pattanás ne lenne a tetején...
-
henrik1
tag
válasz
Cattle_Decap #28 üzenetére
meg is veszed?
-
judas13
addikt
válasz
this is life #39 üzenetére
Minden testépîtő szalonban kötelezővé tenném!!
Nagy találmány, párat összegumiztak és most jó pénzért elnyomják akinek tudják. Okos! -
minek?:S
őstag
válasz
#86973952 #65 üzenetére
Egyébként nyilván jobb és szabadabb az ember egy kábel rengeteg nélkül, de én úgy gondolom, hogy (egyelőre) nem kéne elhagyni és azt kéne támogatni, aki nem hagyja el. Meg hát igen, azért nem hiszem, hogy olyan vékony ez a telefon, hogy az aljára ne fért volna rá.. még keresztben is beleférne.
A kolléga miatt írtam csak a "felesleges" dolgot, nem értem, mit szándékozott azzal kifejezni.
-
törölt tag
Persze. Nem azt mondom, hogy felesleges. Csak az embereket egyre jobban szoktatják a vezeték nélküli megoldásokra, hálózatokra. Így a gyártók egyre kevesebb figyelmet fordítanak erre.
Ez esetben, ekkora méretben viszont tényleg elég érdekes megoldás a jack elhagyása.
Kíváncsi leszek majd az első szétszedős videókra, ha egyáltalán megjelenik ez a tégla. Én ilyen "elmebeteg" eszközt nem fogok beszerezni, de érdekelne a belső tervezés. A 3 akksival karöltve. Érdekes az egész koncepció...
-
őstag
válasz
#86973952 #63 üzenetére
Én sem használom a mindennapokban, sőt, most, hogy vettem BT fülest, még annyira se, de néha napján bármikor hasznát lehet venni, nem egy nagy dolog és nem, nem kártékony. A mostani hangfalam is tud BT-t, de tervezem cserélni, egy olyanra, ami nem. Szvsz egyáltalán nem felesleges és nagyon nagy pozitív dolog, ha van. Nem olyan ciki a hiánya, mint a notch, de hatalmas negatívum.
-
törölt tag
Én például csak vezeték nélkül kötöm össze a hangot a telefonnal. Pl. autóban. Persze megértem, ha valaki professzionálisabb júzer ezen a téren, de nekem például egyáltalán nem szempont.
Gyári Bose rendszer van a kocsiban. Klasszikustól az elektroig. Nekem megfelel pl. netes albumoknál, feltöltésnél.
Szerk.:
Otthon részben épített, részben Sony rendszert használok. Ott nem teszem rendszerbe a telefont. Persze van még pár cucc, pl. régebbi csöves erősítő, felújított cuccok. De pl. bakelit lejátszót is most újították fel. Nálam a telefon kimarad ebből az "ökoszisztémából". -
őstag
Én meg nem értem miért kell elhagyni a Jack-et.. áruld el nekem kérlek, hogy hogyan kötnél össze egy 3,5-es Jackes hangfalat egy telefonnal Jack csatlakozó nélkül? Vagy. Hogy csatlakoztatnád a Jackes fülesed/fejesed a telefonhoz, jack nélkül? És nehogy az Apple féle jack-lightning megoldással gyere, mert az valami vicc.
-
Mr.Silkó
veterán
Orbitális egy állat lett.
-
őstag
H,. hát, ez.. érdekes
De legalább elölről szép, ezzel már kiemelkedik a sok noccsos sz@r közül.
-
w333
félisten
"28" centi vastag de a hátsó kamera azért még kiáll, inkább 29cm lenne !
-
taki01
őstag
Nekem nagyon tetszik a mobil még az ára se annyira vészes. Anno Samsung Galaxy S-hez lehetett kapni 3000 mAh és kaptál mellé új hátlapot is mert duájára nőt a telefon vastagsága.
-
draco31
veterán
Na ezt megnézném hogy törik ketté
-
Janesz2323
csendes tag
Sátrazásnál éjjeli lámpának is jó 😈
-
Janesz2323
csendes tag
Egy "hard protect" tokkal megnézném! Vajon fognak rá gyártani? És ha már gyártanak hozzá tokokat, ott majd az ultra thin silicone kifejezést fogja a tulaj keresni?
Nekem tetszik, már csak azért mert különc, nem tucatphone, és higgyétek el, sok db fog gazdára találni, mi több, jövőre kint lesz a következő frissített példánya! -
hemaka
nagyúr
Ez tenyleg tegla, meg a forma is olyan.
-
törölt tag
válasz
this is life #42 üzenetére
Csak a Nokia 2110 óta eltelt 25 év.
Nekem mondjuk tetszik ez az Energizer. De kb. olyan értelemben, ahogy egy benga nagy dömper is tetszik.
-
törölt tag
Hogy sikerült ilyen vastagra? Láttam már harmad ilyen vastag 20,000 mAh-ás power banket is, nem indokolt ez a féltégla méret.
Vagy cserélhető AA elemek vannak benne?
-
Snowy_owl
őstag
Miből van az oldala és a hátulja?
-
tothmaxy182
őstag
Jó, akkor most találjuk meg az arany középutat, hogy ne nyamvadt 3000-3500 mAh kerüljön a mobilok többségébe, de ne is 18000... Legyen 6000 körül, azt gyömöszöljék be 1 centi vastag házba, azzal már megelégszem!
-
tybsen
addikt
Nagyon menő
600€ bevezető áron lesz elérhető ahogy olvastam.
-
-
atike
nagyúr
Ez gyilkos. Ki a megcélzott réteg amúgy vajon...?
-
-
judas13
addikt
Másik topicban már a fajsúlyos témát zártuk is mire ide is megjött a hîr😉👍😳😜🐢
...
dz198918 az
-
SkyLine3000
addikt
Mitől is haszontalan, de legfőkébb "kártékony" a 3,5-es jack (szerinted)? Soha nem éreztem sem haszontalannak, meg kártékonynak sem... Ezt a kártékony szót eleve nem tudom összeegyeztetni egy mobillal. Mintha egyszer "megvert" volna és azóta haragudnál rá... Hál Isten, h van és remélem, még jó sokáig nem kopik ki a telefonokból! Éljen soká a 3,5-es jack!!!
Annyira hozzátartozik a multimédiához és az okostelóhoz, mint biciklihez a kerék.
-
Face Palm! Hogy nem jutott a nagy igyekezet közepette egy k. Jack csati! Anyám!!
-
iFixit
tag
Ez szimplán egy powerbank amivel extraként telefonálhatsz is ha akarsz...
-
törölt tag
Hányszor van az, hogy esténként az ágyban fekve nézem a telefonon a Yt-ot, vagy írok egy emailt és kiejtem a kezemből. Vagy fejbe küld vagy mellkason landol. Ez a művelet ezzel a fél kg-s telefonnal maradandó károsodást okozna. 😀
-
-
prolad
addikt
Remélem küld egy példányt az Energizer, mert ezt muszáj tesztelnetek. Volt pár jó mobil az MWC-n és előtte, de csak most fogott el a must have érzés. Annyira groteszk ez a valami, hogy nekem kell egy ilyen téglafon. Mert erre már rá lehet mondani
-
Cattle_Decap
tag
Inkabb ez mint a sokadik mainstream, trash, copypaste, noccs, luk, 3-4k mAh tucattermek.
-
Sigma7
aktív tag
Új értelmet nyert a "bunkófon" kifejezés...
-
Hát a karának se volt hely hogy ne lógjon ki a hátlapból ,gondolom a hely hiánya miatt mert az akksinak kell minden egyes mm3. Hát egyedi egy akkumulátor lett azt meg kell hagyni .
-
aprokaroka87
nagyúr
Na ebbe kellene az a vezetéknélküli töltös izé, ami tölt más telefonokat is.
Csak ez legyen alul, mert elroppantja a másik telefont.
-
Az első képen egy pillanatra azt hittem, a készüléket és annak dobozát láthatjuk.
-
Csapoati
nagyúr
Van bennük kurázsi, szó se róla! Brutális kinézetű a cucc, remélem lesz MA teszt róla.
-
Obyboy
addikt
Csak én nem találom a súlyát vagy ezt tényleg nem publikálták
-
Juhaszatti
addikt
Ez már tényleg egy kijelzős, kamerás, powerbank
-
Tengri
senior tag
Vastagság szempontjából egy Oukitel K10000-el összehasonlítva simán kinéztem volna belőle a 20000 mAh aksit. 6000 szerintem így gyengus, még bányászni sem lehet vele
-
törölt tag
Tegnap már néztem máshol is a híreket, fotókat erről. Az előzetes hírek alapján is komoly méretre lehetett számítani.
De...az a helyzet, hogy minden egyes új kép után megdöbbentő élményt nyújt ez a cucc. Ami valóban inkább egy power bank, aminek van okostelefon funkciója is.
-
joey04
titán
ez már a másik véglet
-
Munkas
aktív tag
Nem értem miért rugóznak mindig a jack-en. Nekem inkább előny ha kihagyják és mondjuk az akkut növesztik a rovására. Az egyik leghaszontalanabb és legkártékonyabb cucc amit mobilba tehetnek.
-
jUUh
addikt
Jól zsebrevágható.
-
Azie
őstag
csak nehogy robbanós legyen az akksija ennek is
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szoval powerbank, extra telefon funkciokkal.
-
Kokzor
aktív tag
Nem biztos, hogy jó ötlet egy olyan telefont venni, amivel egy nagyobb vita során az asszony betöri a fejedet.
Viszont marketingfogásnak jeles. -
Egy hangos b+ hagyta el a számat....
Aránytalanul fura jelenség.
-
natë
nagyúr
Egy tárgyaláson simán kicsapnám az asztalra
-
juliabrilke
veterán
Ezt a mobilt simán elkobozzák a reptéren, mint fegyvernek látszó veszélyes tárgy.
-
somogyib
őstag
"vajon a jack csatlakozónak tényleg nem jutott 3,5 milliméternyi hely"
Ebbe még a 6,3-as jack bemenet is elfért volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged