- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
#86973952 #65 üzenetére
Egyébként nyilván jobb és szabadabb az ember egy kábel rengeteg nélkül, de én úgy gondolom, hogy (egyelőre) nem kéne elhagyni és azt kéne támogatni, aki nem hagyja el. Meg hát igen, azért nem hiszem, hogy olyan vékony ez a telefon, hogy az aljára ne fért volna rá.. még keresztben is beleférne.
A kolléga miatt írtam csak a "felesleges" dolgot, nem értem, mit szándékozott azzal kifejezni.
-
őstag
válasz
#86973952 #63 üzenetére
Én sem használom a mindennapokban, sőt, most, hogy vettem BT fülest, még annyira se, de néha napján bármikor hasznát lehet venni, nem egy nagy dolog és nem, nem kártékony. A mostani hangfalam is tud BT-t, de tervezem cserélni, egy olyanra, ami nem. Szvsz egyáltalán nem felesleges és nagyon nagy pozitív dolog, ha van. Nem olyan ciki a hiánya, mint a notch, de hatalmas negatívum.
-
őstag
Én meg nem értem miért kell elhagyni a Jack-et.. áruld el nekem kérlek, hogy hogyan kötnél össze egy 3,5-es Jackes hangfalat egy telefonnal Jack csatlakozó nélkül? Vagy. Hogy csatlakoztatnád a Jackes fülesed/fejesed a telefonhoz, jack nélkül? És nehogy az Apple féle jack-lightning megoldással gyere, mert az valami vicc.
-
őstag
H,. hát, ez.. érdekes
De legalább elölről szép, ezzel már kiemelkedik a sok noccsos sz@r közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged