- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevee83
aktív tag
Ez nem igaz.. most jöttem vissza észak Thaiföldröl. Nem egy olyan helyen voltam ahol nem tudtál tölteni (főleg a dzsungelben) de a térerő simán elért.. de csak simán menj el egy kis túrára és tálalod magad olyan helyzetbe, hogy tölteni nem tudsz (mert 20+ km-es körzetben semmi) de a térerő vígan oda talál...
-
Béééla
őstag
Én utálok naponta tölteni. Az első PDA telómba is az első dolgom volt SD helyett teve-akkut tenni, bírta is több napig nyúzva. Ez ma hiányzik. Este félve nézem a telót hogy "jujj, van még benne nafta?" Oké, fél-egy óra alatt tetemes töltés megy bele, de jobban szeretem a tartós téglákat.
Csak az a pattanás ne lenne a tetején...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Automata kávégépek
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Windows 11
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest