Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
#86973952 #65 üzenetére
Egyébként nyilván jobb és szabadabb az ember egy kábel rengeteg nélkül, de én úgy gondolom, hogy (egyelőre) nem kéne elhagyni és azt kéne támogatni, aki nem hagyja el. Meg hát igen, azért nem hiszem, hogy olyan vékony ez a telefon, hogy az aljára ne fért volna rá.. még keresztben is beleférne.
A kolléga miatt írtam csak a "felesleges" dolgot, nem értem, mit szándékozott azzal kifejezni.
-
minek?:S
őstag
válasz
#86973952 #63 üzenetére
Én sem használom a mindennapokban, sőt, most, hogy vettem BT fülest, még annyira se, de néha napján bármikor hasznát lehet venni, nem egy nagy dolog és nem, nem kártékony. A mostani hangfalam is tud BT-t, de tervezem cserélni, egy olyanra, ami nem. Szvsz egyáltalán nem felesleges és nagyon nagy pozitív dolog, ha van. Nem olyan ciki a hiánya, mint a notch, de hatalmas negatívum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest