Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Hívásrögzítés valamilyen formában működik ezen a készüléken? Gyárilag vagy külső appal elérhető?
-
-
martin555
aktív tag
sziasztok,
gyári kamera app-ban PRO mód- LENS- UW ra rakva nekem mindig kifagy. gondoltam arra hogy a képernyőforgatás-zár miatt amit használok, de nem. a kamera app adatait töröltem. akció idején vettem a telót, második frissítés jött már rá. valakinek hasonló? tipp? eladó tudhat erre valamit vagy akkor ennyi?
-
válasz
martin555 #100 üzenetére
Bocs, nem voltam egyértelmű.
Az általam írt, MIUI Global 12.0.2.0(QJGEUXM) ROM-on nincs kamera gond.
Az elődre volt panasz.
Amennyiben nálad van gond, próbáld meg a kamera app adatait törölni, hátha segít, illetve ha memóriakártyára rögzítesz, próbald meg a belső memóriával, hogy ott is tapasztalsz-e hibát. -
martin555
aktív tag
válasz
Viktor0610 #99 üzenetére
szia!!
nekem ez van rajta (kicsomagoltam és frissítést kerestem, erre frissült)
MIUI 12.0.2 stabil QJGEUXM.
erre voltak visszajelzések hogy "bugos" vagy ennek az elődjére? nem gondolkozom loader kinyitásában, rom cserében. tudok valahogy másképp, ROM frissítési csatornát váltani vagy akkor ez igy marad? köszi. -
-
martin555
aktív tag
sziasztok, 1 hete már megvan a teló, gyári kamera programban PRO módnál, LENS (lencse) kiválasztás: UW (ultraszéles) -esetén sokszor kifagy. másnak is? 1 frissítés kapcsiból volt rá, felraktam de nem javult. amúgy tetszik a teló, nekem lehetne 1 jó centivel "rövidebb" is akkár kisebb akku árán, mert sztem nagyon nagy.
-
Goose-T
veterán
válasz
Cattle_Decap #96 üzenetére
Lehet.
-
Cattle_Decap
tag
Lehet fixen 60 Hzen nyuzni? Ha ezt kombinalom a 6k- akksival kijohet 140 ora endurance rating is.
-
Goose-T
veterán
Megjött, eddig nagyon tetszik. A 120Hz marad, a Redmi Note 5 Pro-m működése eddig folyékonynak tűnt, most már nem tűnik annak.
Csináltam kicsomagolós videót a biztonság kedvéért, de nem volt semmi gáz szerencsére. A telefon bazi nagy, vastag és nehéz, de különösebben nem zavar. A kijelző képe nagyon szép. A szürke hátlap egy kicsit kékes árnyalatú, szerintem jobban néz ki, mint a képeken. A hátlaprezonálásról egyelőre nem tudok nyilatkozni, nem szoktam kisebbségi hifiként használni a telefonomat.
-
Goose-T
veterán
válasz
Viktor0610 #92 üzenetére
És igen, kézbesítés alatt, yee!
-
Szerintem igen. Illetve remélem, mert az enyémmel is ez a szitu.
Hogy ne csak a nyomkövetésről írjak.
A Redmi Note 9S/9 Pro fóliája jó hozzá.
Mármint én csak tippeltem az azonos méretű és kialakítású kijelző miatt, de Fb-n olvastam valakitől, hogy ő konkrétan rá is tette annak a fóliáját.
Csak ha valaki (mint pl. én) rendelkezne fölös fóliával, akkor az mégsem fölös. -
Goose-T
veterán
Ha éjszaka megérkezett Alsónémedibe a GLS-csomagom, akkor elképzelhető, hogy még ma kihozzák nekem a XX. kerületbe?
-
wocsok
tag
Aki gearbestről rendelt, valakinek feladták már? Nekem még 1 hetet írtak, pedig amint megjelent náluk rendeltem is
-
csocsoszán
őstag
válasz
Viktor0610 #86 üzenetére
tök jó legalább kevés a kötözködő!
Amúgy köszönöm! -
válasz
csocsoszán #84 üzenetére
Jól eltársalogsz magaddal.
Van egy másik, jobban pörgő topikja: [link]. -
Goose-T
veterán
válasz
csocsoszán #84 üzenetére
Tehetnéd inkább a Fototrendre a fényképeket. Ott is meg lehet nézni teljes felbontásban, lehet más felhasználók fotói között akár kameratípus szerint keresni, és még a közösségnek is segítenél. Na és nem kell a Mega-letöltéssel vacakolni.
-
csocsoszán
őstag
Egy kép. [link]
-
csocsoszán
őstag
A Xiaomi saját képernyőfelvevője. Csodát ne várj. De azért nem rossz. Beállítások.
Most látom, sajnálom de bizonyos rendszer dolgokat nem enged videózni!
[link] -
judas13
addikt
válasz
csocsoszán #72 üzenetére
Ma reggel berendelve.
-
válasz
csocsoszán #79 üzenetére
Mi a cél?
-
csocsoszán
őstag
válasz
instantwater #78 üzenetére
Akkor pontosan írd le mit kell nézzek, vagy mit vegyek fel az asztali videóval?
-
válasz
csocsoszán #77 üzenetére
A Mi 9T-ben ami most van nekem egy deka beégés sincs. Pedig már több mint egy éves, és sok-sok órát megy rajta a böngésző, és navigálni is szoktam. Láttam Samsungot, amibe beégett a Messenger, de a 9T-nél semmi nem látszik.
Csupán a PWM ami zavar, ezért szemezek az X3-mal.
-
csocsoszán
őstag
válasz
instantwater #76 üzenetére
Nem is olyan túlszaturált, mesebeli színekkel! Túlhúzás miatt egy évet nem bír ki, hogy ne égjen be! Aztán nézheted a foltokat, és közben szétrobbansz, hogy mennyi pénzt adtál ki ezért a .....! (Beépített avulás!!)
60hz- t eszemben sem jut átkapcsolni, közelre igen jól látok. Látom a "röcögéseket" chromnál és az egyébb nézéseknél is!
De itt most befejeztem. Nem a kötözködőknek írtam a mondókám. -
válasz
Cattle_Decap #75 üzenetére
Egy biztos, a PWM nem fogja kiverni a szemed úgy, mint AMOLEDnél.
-
Cattle_Decap
tag
válasz
csocsoszán #74 üzenetére
A kijelzo nem rossz AMOLED utan? En ettol kakilok csak. Van valaszthato fix 60 Hz opcio?
-
csocsoszán
őstag
válasz
instantwater #73 üzenetére
74500 Ft volt! Haha!! 128GB, 120Hz, 6.7coll..... sorolhatnám. Ennyiért ajándék! Gps 3.8m, egész napi használat 61%-on van. Nem ég be, és nagyon szép kijelzője van! A Mi mixem nem volt ilyen jó!
De erről ennyit! Ajánlom mindenkinek! -
válasz
csocsoszán #72 üzenetére
Majd számolj be egy hónap múlva is kérlek.
Még új, és nagy az izgalom.Pár hónapja a Redmi Note 9 Prora izgulram rá nagyon, de még jó, hogy nem volt készleten sokáig az általam preferált helyen, mert majdnem beleugrottam, és kiderült, hogy porosodik a kamera, köhög a GPS, és a jack csati is néha bohóckodik.
Persze nem mindenkinek...
Szóval köszönöm a tesztelőknek a befektetést és tesztelést, én majd akkor veszek, ha 1-2 hónapig senkinél nem folyik vér, mert amúgy érdekel a teló, de nem akarok első generációs kisérleti nyúl lenni.
-
csocsoszán
őstag
Megjött!
Csak javasolni tudom!(piszkosul megérte!)
-
judas13
addikt
válasz
koppasz1986 #70 üzenetére
megtetted amit lehetett!
-
judas13
addikt
válasz
koppasz1986 #66 üzenetére
tényleg ennyiért vétek kihagyni amúgy.....hajrá!
-
judas13
addikt
válasz
Zsoleszhun #65 üzenetére
Időközben, pontosabban tegnapról mára Alin is 227-ről lement 197-re
-
koppasz1986
aktív tag
61 ezer azért durván jó ár ezért a telefonért... van rá jelenleg 30 ezrem.. na fellököm estére vagy 2 meccsre azt vagy jön vagy nem
-
judas13
addikt
válasz
Zsoleszhun #58 üzenetére
Bangood 200 dodo > Alin 230 euro
nem mindegy -
leslieearth
tag
Van itt aki a gearbest-en rendelt és már uton van a csomija?
-
Snowcat
tag
-
judas13
addikt
Csak feladják most akkor már!
Nekem csak kosárban van - mert még mindig vacilálok több jelölt és webáruház között. De itt is egy hét feladás vmint ha jól emlékszem 15 munkanap! szállítás van megjelölve - amit kimatekoztam xd akár egy hónapos átfutást is jelenthet, de mostanában ide Kínából egy!-két hét alatt jönnek meg a cuccok, úgyhogy ez sem fog szerintem addig tartani. -
Goose-T
veterán
Na most akkor ide lehet jönni megbeszélni, hogy kinek hol tart a telefonja vagy feladták-e már egyáltalán?
Én rájuk írtam ma, de chatbot van beállítva, azt írták, hogy a rendeléstől számított 7 napok belül elküldik. Nekem holnap lesz a hatodik nap, és még nem indult el a csomag.
-
Cattle_Decap
tag
válasz
pusszycat #12 üzenetére
Nope.
Ebben a price range-ben kizart.
A felsorolt dolgok opcionalisak a felhasznalok jelentos reszenek. Es amig ezeket majdnem egy VGA araert vagy ritka madarpok araert aruljak (~1000€+) addig en ezekrol szivesen lemondok. Ujjlenyomatolvasot, wireless chargert sem hasznaltam meg soha. Pedig ez a ruszmeteg Note8 is alkalmas lenne ezekre.
-
NGA
addikt
válasz
leslieearth #48 üzenetére
-
válasz
leslieearth #48 üzenetére
Ha áfát kell fizetni, akkor nem
-
válasz
leslieearth #46 üzenetére
Hát igen, csak 45$-ral drágább, mint 2 napja.
-
-
npnp
tag
Sziasztok
Melyik most a legkedvezőbb, európai szállítású lelőhely a Pocokra?
128GB-os érdekel, de összevissza árak vannak, valahol már 295 dollár...
köszönöm
-
judas13
addikt
válasz
leslieearth #41 üzenetére
Értem.
Drukkolok! De valójában nincs is miért mert minden rendben lesz! -
judas13
addikt
válasz
leslieearth #39 üzenetére
Igen, mindig ez a bökkenő-kockázat az ilyen berendeléseknél.
De, amiket anno Alirôl rendeltem én is utána soha egyiket sem kellett vissza küldeni szerencsére. Tökéletesen műkôdtek, a nonamek ugyanúgy mint a márkás telefonok. Itt sem lesz másképp tuti! -
judas13
addikt
Szinte biztos, hogy nincs rá szükség, de ha mégis valami gond lenne a telóval a szervíz kérdést, hogy oldják meg a Gearbestnél? Nem rendeltem még tőlük.
-
wocsok
tag
Én is innen rendeltem, mert Aliról lecsúsztam, meg 5k-val olcsóbb itt egyébként is(bár erre várni kell). Azon izgultam, hogy global verzió lesz-e, de rákérdeztem, és azt írták az.
-
leslieearth
tag
"GearBest
(A kosárban látható csak az összes szállítási mód, a termék adatlapján nem, ezért mindig a kosárban ellenőrizzük, hogy van-e áfamentes szállítási mód a termékre)
– EU Express, EU Priority Line, EU Priority Mail, EU Fast Line, EU Priority Line (DPD) – bármilyen értékű csomagra
– Europe Registered – csak 120 dollár alatti csomagra
– Netherlands Registered (PDM) – csak akkor áfamentes, ha a nevében ott a PDM!
– Europe Railway Priority Mail, Priority Mail for electric scooter only – Nagyméretű, nehéz csomagokhoz (pl. elektromos járművek)" -
leslieearth
tag
A kupon nem tudom honnan volt nekem, másodjára már nem hozza fel. Körül kell nézni az oldalon vagy az app-ban.
hk, igen:
found a very interesting goods in Gearbest:Xiaomi POCO X3 4G Smartphone 6.67 inch Snapdragon 732G Octa-core CPU 64MP + 13MP + 2MP + 2MP 5160mAh Battery Capacity Support NFC - Gray 6+64GB https://gearbest.app.link/GNoAlFPoF9
-
NGA
addikt
válasz
leslieearth #32 üzenetére
Nekem nem adott kedvezményt. Felajánlja a holland postát, de ez eu szállítás lesz akkor? Mert azt írja a vámot ki kell fizetni
-
válasz
leslieearth #32 üzenetére
Már csak azért kell rimánkodni, hogy ne áfázzák meg
-
válasz
leslieearth #29 üzenetére
200-30 vagy 230-30
?
-
NGA
addikt
válasz
leslieearth #29 üzenetére
Nálam 229 usd a legolcsóbb. Egy linket tudsz adni?
-
leslieearth
tag
Sziasztok!
Gearbest-en 200 usd-ért lehet venni, van rá 30 dolláros kupon. Holland postával vámmentesen.
Én már vettem 😃
-
taptaq
aktív tag
EU raktárból 219. A türelmesebbek Kínából 199-ért rendelhetik Aliról.
Nem voltam türelmes ;) -
-
válasz
pusszycat #11 üzenetére
Nekem pont ezek nem hiányoznak amiket leírtál, de így van ez jól. Nem vagyunk egyformák.
Oled húzza a szemem.
Screen fingerprint lassabb és pontatlanabb mint a hagyományos
5G kevés helyen van
Wireless charging lassú és közben nem tudom használni a készüléket.Jól kitalálták. Pont az van benne ami a legtöbb embernek kell, és luxus extrákért nem kell felárat fizetni.
-
-
RoBos
senior tag
Amúgy neked megjött már a MIUI 12 az F1-re?
-
-
vendingo
veterán
Behúztam egyet én is, pedig megfogadtam, hogy notchos telefonom soha nem lesz.
Ebbe benne van minden amire vágytam: jó kijelző, nagy akku, bírja a vizet, nfc. Más nekem nem is kell. -
válasz
elfelejtette #10 üzenetére
Írtam is hogy jó, de nekem megér plusz pénzt az a pár dolog. Még sok telefon jön ki idén lehet lesz optimálisabb ajánlat.
-
-
Megrendeltem tegnap én is.
Majd kiderül mit is tud, F1-et fog váltani.A nagy aksi volt a szempont, az infra az nfc, és a hagyományos ujjlenyomat olvasó.
Számomra ideális volt, azt tartalmazza, amit már egy ideje egy készülékben vártam.
Egy Snap765-tel időtállóbb lett volna, de remélem az 5G korszak vár még magára...
jUUh: talán 214$-ert sikerült kifogni
-
joey04
titán
10k?
-
Jó telefon, mert az, mégsem kell, pár dolog nekem hiányzik.
-
jUUh
addikt
Alapból bika az ár, de volt kuponnal 218$-os ár, na az odab.
-
Én majd akkor veszem meg, amikor ez a sok ember mind letesztelte és nincsenek bugok.
Köszi srácok -
NGA
addikt
válasz
Depression #2 üzenetére
Én is megvettem a gyermeknek
-
zozzo72
aktív tag
válasz
Depression #2 üzenetére
Valszeg nem véletlen...
-
zozzo72
aktív tag
Nem semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tízezer darabos készlet fogyott el harminc perc alatt a zseniális ár/érték arányú középkategóriásból.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest