- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakfong
tag
Navigál rendesen? Útlezárásokat, dugókat egyebeket mutatja időben menet közben? Ha igen, akkor miért fontos, hogy ki van a közeledben? (értem én, hogy nem így kéne működnie, de ha teszi a dolgát, akkor nem tökmind1, hogy hol a többi wazer?)
Jelenteni az adott helyszínről kell, nem utólag. Az adott hely gps koordinátái alapján dolgozza fel a rendszer a jelentést. -
AliasB
senior tag
(Bocsi más nem engedte szerkeszteni)
Talált még 3 felhasználót de mindenkinek wazer a felhasználóneve és egyiknél sem aktív az üzenet meg a tü-tü gomb :/
Nem tudom miért de ezek egyszer csak megjelentek (nem mozogtak) aztán egy idő után eltűntek.
Talán csak bekapcsolták a telefonon az alkalmazást majd ki?Tényleg fura, hogy egész Pécsre csak pár felhasználót mutat azoknál a fent leírt jelenséggel.
Ez normális? Mert akkor tényleg törlöm újra az alkalmazást ugyanis így használhatatlan :/Ui: a telefon egy samsung A3 gyári 5.0.2es androiddal és be van kapcsolva a helymeghatározás és látja is a pozícióm. És stabilan működő és gyors wi-fit használva csinálja a fent leírtakat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest