- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #68 üzenetére
Esetleg van olyan szoftver amivel nem kabelen is lehet wf-eket ra tölteni?!
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #68 üzenetére
Köszi. Már megyba zene. Másolás után ujra kell indítani. Utana hajlandó lejatszani a zenét. Persze nemnez lesz a hifi cucc itthon! 😀
A Vibert sikerült beallitani a notifyvel. Kényszerített megjelenést be kellett kapcsolni. Így már működik. Kezdem egyre jobban ki ismerni.
SNECIZERO:A mikrofon nagyon egyszerű. Lehet vele telefonálni... -
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #63 üzenetére
A programban kiválasztott filet at küldi, (elvileg) de az ora annyit ir, ha a music playerre nyomok, hogy nincs file, illetve csatlakoztassam az usb.!? (talán) Ez érdekes.
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #61 üzenetére
Hát igen! Így semmi értelme az nfc-nek. Amúgy köszi a segítséget. Esetleg még annyit tudnál segíteni , hogy igazából mire jo a wifi. A teló és az óra valamit szinkronizált, de nem tudom mit. Vacsfészszeket kábelen lehet feltolteni, de szerintem menni fog wifin is.
A notify and fittness a bipen fel tudta rakni, de amint vergre valtottam a programból is ki vette. Biztos alakulni fog ez még. -
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #59 üzenetére
Ez egy kicsit meglepő. Mármint, hogy nincs benne nfc. Ez fizikálisan vagy programilag hiányzik?
Lehet egy kínait kellene rendelni és angol nyelvre állítani? -
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #57 üzenetére
Sziasztok!
Én is elkezdtem használni. A Bip-ről váltottam és nem bántam meg. Szerintem a 4-5 naponkénti töltés elfogadható, mivel a kijelző tényleg bámulatos.
Viszont!
Az NFC-t nem találom benne sehol, illetve az órával még nem sikerült csatlakozni a WIFI-re. Azt írja, hogy állítsam be az appban, de ott sem találom. Igaz még csak 4 napja van meg (még nem töltöttem) és mindent nem ismerek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mass Effect
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest