- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
Aki használ ilyen órát tőle kérdem a nappali alvást rögzíti-monitorozza-e? És az Amazfit Watch mobilos app mellett vagy helyett használtok-e más, jobb alkalmazást?
-
Qwery
tag
Ma frissítettem az órát és azóta nem működik a duplakoppos ébresztés. Másnál is ez a helyzet?
-
törölt tag
Kedves fórumtársak,
Első okosórámat szeretném megvenni és ehhez kérnék egy kis segítséget. Xiaomi telefonom már van és meg vagyok vele elégedve de a GPS nem igazán stabil, amikor túrázni megyek. Eldobja a jelet, a teló készenléti állapotba kerül és a térképes alkalmazásokat is altatja, hosszú túrára kevés az energia stb.
Egy olyan órára lenne szükségem, ami legalább 12 órát kibír és stabilan veszi a GPS jelét, illetve ami még nagyon fontos, hogy otthon le tudjam tölteni a túra útvonalát kielemzés céljából.
Mennyire alkalmas ez az óra erre? Sportágak: futás, hegyi kerékpározás, gyalogtúra.
Köszönettel: firecrest -
Macika66
őstag
válasz
grafikus17 #88 üzenetére
Azóta van már egy új 46 mm-es Samsung Watch-om (kicserélték). Meg a Verge. Mindkettő nagyon jó.
Lehet, hogy a Verge-t eladom, még nem tudom.
Ami biztos, számomra, 53 éves szemmel bíró ember számára a transzflektív kijelző betűi nem olvashatóak már, az AMOLED meg igen. Azonos betűméretnél is.
-
Macika66
őstag
1 hete van meg a Verge, még egyszer sem kellett KIT-et hívnom. Azt hiszem, nem is fog hiányozni ez a szolgáltatás, akár jó, akár rossz a hangminőség.
A Samsung Watchon kiváló a havás hangminősége. Azon meg 1,5 hónap után megdöglöttek a szenzorok, 15 napja garis szervizben van.
-
Qwery
tag
Léptetni lehet, de nekem beragadt a vezérlő sáv és a YT app bezárása után is az órán volt. Azóta a zene vezérlést kikapcsoltam. Tegnap jött az órára update, de nem teszteltem, hogy ezt javították-e.
Viszont az aktív edzésnél a takarékos kijelzőn most vibrál az edzés intenzitás színes csíkja. Remek.
-
snecizero
senior tag
Az igéret szép szó ha be tartják úgy jó. Hát sajnos az igéretet nem tudtam betartani. Nem lesz xiaomi amazfit verge videó !
Nem azért mert sz@rok én rá amit mondtam. Csupán annyi, hogy nagyon gyorsan meg is szabadultam tőle. Kb egy órát volt meg nekem.
Ami nagyon nem tetszett benne az az volt, hogy telefonálásra alkalmatlan volt. Valami ocsmány minőségben hallottam a hívó felet. Ja ő nem hallott szinte semmit amikor én beszéltem. A kijelző az álom szép volt. A menű rendszer is valami ócska kínai okosórára hajazott. A telefon névjegyzék az órán nagyon gyatra és lassú volt. Pl ha zs betűs névre akartam menni akkor kb 5 perc volt mire oda tudtam menni.
Még egyszer elnézést szeretnék kérni hogy az igéretemet nem teljesítettem.
Az extreme digitalba vettem helyette egy samsung galaxy s3 frontiert. Ez teszi a dolgát és úgy működik ahogyan az kell. 69990 ft volt. -
snecizero
senior tag
Elvileg holnap megjön a verge okosórám !
Fogok csinálni róla egy videó tesztet. Ha esetleg lenne kérdés amit szeretnétek látni a teszt videón. Akkor szívesen megcsinálom ha kéritek.
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #68 üzenetére
Esetleg van olyan szoftver amivel nem kabelen is lehet wf-eket ra tölteni?!
-
Slevin66
csendes tag
válasz
Cranberries #77 üzenetére
Igen, még a smiley szimbólumot is.
-
Cranberries
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy az értesítések (üzenetek) szövegében megjeleníti-e az ékezeteket?
-
snecizero
senior tag
Hamarosan lehet hogy én is beszerzek egy ilyet. Stratos és ez között vaciláltam sokat. Ez legalább egy teljes értékű okosóra. Ezen már lehet hívást fogadni és kezdeményezni. Mondjuk lehetne olyan kijelzője mint a stratosnak. Avval tuti lenne.
-
Macika66
őstag
válasz
Criminal017 #72 üzenetére
Nekem pont az a bajom, hogy kicsi. Lehetne pár mm-rel nagyobb átmérőjű.
Felnőtt férfikézen egyáltalán nem nagy, de a vastagsága az épp határeset...
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Visszavittem az órát, sajnos a mindennapi és folyamatos használatra nekem nagy volt (alváshoz is használnám). Mi Band 3 váltotta, folytatva a Mi Band szériát. Még pár napig figyelem a topikot, hátha tudok valamiben segíteni.
-
Macika66
őstag
Tegnap este beneveztem én is egy ilyenre.
Olcsóbb megvenni a Lurdyban a Xiaomishopban, mint megrendelni (155 USD vs. 39.900 Ft). És azonnal itt van, előtte meg tudod nyomkodni, van kibontott példány, nincs para a vámolással és van rá 12 hónap gari.Egyelőre tetszik, még ha nem is az én dizájnom ez. A kijelző fantasztikus, az alvásmérés preciz (csakúgy, mint a többi Amazfitben), az időzíthető repmód meg némítás zseniális ötlet, tanulhatna sokat a Samsung a 120ezres órái szoftverével a Xiaomitól.
-
Qwery
tag
Beneveztem egy Verge-re és meg is érkezett. Egy napos használat után sok véleményem még nincs, pár dologtól eltekintve. A készülékház extrém sérülékeny. Egy nap alatt sikerült egy 2 milliméteres karcot okoznom a szíj felett, pedig nem vertem oda sehova. Szóval egy üvegfólia, esetleg sporthoz egy tok beszerzése javallott.
Pér kérdésem lenne azokhoz, akik már használják egy ideje:
1. a pulzusmérőt be lehet állítani, mint a Bip-ben, hogy milyen idő intervallumokban mérjen? 5-10 perc esetleg, akkukímélés okán. Ilyet se az órában, sem a telefonban nem találtam. Csak egyszeri, vagy "folyamatos" mérést találtam.
2. kikapcsolt állapotban este arra ébredtem, hogy zölden villog a fal, mert (ismétlem kikapcsolt állapotban) ment a pulzusmérő fényei. Power gombra megszünt, majd újra kezdte. Be kellett kapcsolnom és leállítottam a folyamatos pulzusmérért... dehát kikapcsolt állapotban kizárt, hogy mérjen... nem?
3. tényleg ilyen lassan bootol? Vagy csak nekem tűnik örökkévalóságnak, míg beindul?
4. youtube videót néztem telefonon és az értesítések között megjelent az órán a videóhoz tartozó "irányító felület", tekerés etc.. Namost, a videó bezárása és YT bezárása után is eltüntethetetlenül ott maradt. "music remote controller" kikapcsolása után tünt csak el. Ez normális? -
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #68 üzenetére
Köszi. Már megyba zene. Másolás után ujra kell indítani. Utana hajlandó lejatszani a zenét. Persze nemnez lesz a hifi cucc itthon! 😀
A Vibert sikerült beallitani a notifyvel. Kényszerített megjelenést be kellett kapcsolni. Így már működik. Kezdem egyre jobban ki ismerni.
SNECIZERO:A mikrofon nagyon egyszerű. Lehet vele telefonálni... -
Criminal017
őstag
tsont: USB-n keresztül is tudsz rá zenét tenni, próbáld meg úgy is, hátha. A Viberes dolgokkal mindig is probléma volt, úgy néz ki ez most sincs másképp. Mintha más értesítési rendszert használna vagy ilyesmi...
snecizero: mikrofont nem tudom, de a hangszóróján lehet zenét hallgatni (
), plusz azt hiszem sportolás közben valamiféle hangutasításokat is ad.
-
snecizero
senior tag
Lehet hogy hülye kérdés, de ezen az órán mire jó a mikrofon és a hangszóró ? Lehet a hívásokat felvenni és az órába beszélni ? Bip ről váltanék, de a stratos és ez között gondolkodok.
-
gyuri2008
veterán
Az applikáció ami a telefonon van,tud magyarul?
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #63 üzenetére
A programban kiválasztott filet at küldi, (elvileg) de az ora annyit ir, ha a music playerre nyomok, hogy nincs file, illetve csatlakoztassam az usb.!? (talán) Ez érdekes.
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #61 üzenetére
Hát igen! Így semmi értelme az nfc-nek. Amúgy köszi a segítséget. Esetleg még annyit tudnál segíteni , hogy igazából mire jo a wifi. A teló és az óra valamit szinkronizált, de nem tudom mit. Vacsfészszeket kábelen lehet feltolteni, de szerintem menni fog wifin is.
A notify and fittness a bipen fel tudta rakni, de amint vergre valtottam a programból is ki vette. Biztos alakulni fog ez még. -
Criminal017
őstag
-
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #59 üzenetére
Ez egy kicsit meglepő. Mármint, hogy nincs benne nfc. Ez fizikálisan vagy programilag hiányzik?
Lehet egy kínait kellene rendelni és angol nyelvre állítani? -
tsont
csendes tag
válasz
Criminal017 #57 üzenetére
Sziasztok!
Én is elkezdtem használni. A Bip-ről váltottam és nem bántam meg. Szerintem a 4-5 naponkénti töltés elfogadható, mivel a kijelző tényleg bámulatos.
Viszont!
Az NFC-t nem találom benne sehol, illetve az órával még nem sikerült csatlakozni a WIFI-re. Azt írja, hogy állítsam be az appban, de ott sem találom. Igaz még csak 4 napja van meg (még nem töltöttem) és mindent nem ismerek rajta. -
Criminal017
őstag
Az ígért képek:
Bocs a rossz fényekért és színekért, a narancssárga jóval sötétebb, nem világít ennyire.
rosszkutya: Stravával nem tudok segíteni. Átlagos felhasználás mellett nekem elsőre 4 nap jött ki, a kütyü pedig a GPS sportolás közbeni használatára 29 órát és/vagy 270 km-t prognosztizál.
hogolyo74: Mind az üzenet, mind a küldője megjelenik, mindezek mellett a reagálásokat is továbbítja Messenger esetén például. Hívást folyamatosan jelzi, a nem fogadottakat is. Az értesítést addig mutatja míg magán az órán ki nem törölted.
-
hogolyo74
csendes tag
válasz
Criminal017 #54 üzenetére
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy, Az üzenet szövege/küldő neve megjelenik? Pl. Messenger. Illetve hívás/értesítés/üzenet meddig látható? Mint telefonon, amíg meg nem nézed. Vagy csak jelez hogy kerestek, és ennyi.
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy ilyen óra beszerzésén, ami egy Bip-et váltana, amit nagyon szeretek, de legfőképp futáshoz használom, a mindennapi használaton túl. Viszont ő elég pontatlan, főleg erdőben, és nincs közvetlen átjárás a szoftvere és az általam használt tracker (Strava) között. Valaki meg tudja esetleg mondani, hogy ennél a kütyünél van-e lehetőség a közvetlen szinkronizálásra a Stravaval? Illetve sejti valaki, hogy mondjuk napi kb. 1 órás GPS igénybevétel, és átlagos napközbeni használat mellett, nagyjából milyen üzemidőre számíthatok? Köszi a válaszokat! -
Criminal017
őstag
Az óra "sajnos" nem Android Wear-t futtat, hanem Amazfit OS-t, így csak az értesítés tényét jelzi, magára az értesítésre/üzenetre nem lehet reagálni.
Hívni lehet vele, nyilván a telefont használja hozzá, hálózatra nem tud csatlakozni az óra, ellenben GPS elé gyorsan talál pozíciót.
Fotót a holnapi nap folyamán küldök.
-
válasz
Criminal017 #52 üzenetére
Ha már használod, akkor lenne pár kérdésem, ha nem gond. Az értesítés kezelés milyen? Tudsz válaszolni az üzenetekre? Hívást próbáltad? Esetleg tudnál csinálni pár fotót az óráról? Főleg a kijelző és az óra vastagsága lenne érdekes, a gyári fotókon mindig jól néz ki a cucc.
-
Criminal017
őstag
Megérkezett az óra, egyelőre nagyon tetszik.
Éles a kijelző, fényerő is van elég, az AOD meg csak a hab tortán.Rendeltem kijelzővédőt, reménykedem, hogy addig nem lesz semmi baja, igen lóbálom a kezem...
A töltő elég macerás, szokni kell.
-
admin007
csendes tag
válasz
grafikus17 #50 üzenetére
https://youtu.be/H3J08-hUAXo
-
admin007
csendes tag
válasz
Criminal017 #48 üzenetére
Az enyém, holnap reggel jön meg
feketét rendeltem. Kíváncsi leszek, milyen lesz a Stratos-hoz képest (jelenleg az van).
-
Használt valaki ilyen okosórát? Az értesítéseket normálisan mutatja? Meg lehet nézni az adott értesítést? Pl email, viber.
-
brigore
csendes tag
Szerintem itt a cikkben félreérthető a megfogalmazás, én is benéztem, mert most úgy tűnik, nem 30 körül lesz az ára, hanem olyan 45-50-ért lehet megvenni azokon az oldalakon, ahol már lehet rendelni. Sőt, egy helyen 70-ért is láttam, ami elég durva ezért az óráért.
-
SzaboZE
addikt
Az 1 hét kevés, legyen 2-3 és akkor alternatíva lehet. Az IP68ról annyit, hogy ha az IP68-as BIPem mindent kibír, forró fürdő, tenger 2-3 méteres merülés, uszás, akkor szerintem ez is bírni fogja.
-
HKorn
veterán
Azért az sem hátrány, hogy a Verge csak 43mm-es míg a Stratos az bazi nagy 46mm. Nálam ezért esett ki főként. Ez viszont tetszik, IP68 nekem bőven elég, mondjuk telefonálni biztos nem telefonálnék róla.
Akksi ha elmegy 1 hetet az már ok.
-
sharp4
őstag
válasz
vinczetibor #38 üzenetére
Nekem sem minden frissítéssel volt problémám. Több romot kirpóbáltam, és igen rendszeresen voltak random merülések. Mint említettem, a márkával semmi bajom. Több terméküket is használom. Sajnos a Pace nem egy jól sikerült darab.
-
-
vinczetibor
aktív tag
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a topikokba azok írnak, akiknek problémájuk van és nem azok, akik elégedettek. Néhány elégedetlen tulajdonos képes akár több száz negatív hozzászólást írni a hónapok alatt, miközben a több ezer elégedett egyet sem, mert az utóbbiaknak nincs mit írniuk.
-
vinczetibor
aktív tag
A Pace nekem tökéletesen működik. Ma töltöttem, mert már csak 20%-on volt az aksi. Én is meglepődtem, hogy az előző töltés óta 9 nap 11 óra telt el... Különben átlagosan 8 naponta kell töltenem. A Stratos szoftverével már többet tud, mint amire szükségem van és nálam semmilyen szoftveres bug nem jelentkezik. Teljesen elégedett vagyok vele!
-
Pff.. Egyik kézzel adtak, a másikkal elvettek..
Ugyan szubjektív, de szerintem a Stratos szebb. Vízálló, transzflektív kijelző.
Ebbe végre raknak mikrofon/hangszóró párost, erre nem lehet úszni benne, és belevágnak egy amoledet.Erre se kell költenem.
Szerk.:
Most komolyan az a baj, hogy ezt vagy a Stratost hetente kell tölteni? A sokszor ennyibe kerülő Samsung/Apple óra 1 napos üzemideje az jobb, nem? -
szpali
addikt
válasz
maximilien88 #26 üzenetére
Persze, Kínában
-
Én is nagy megelégedésre használom... egyszer szívtam vele kb 1-2 hétig mikor gyorsan telepítettem a 1.37d frissítést és rá pár órára vissza is hívták, mert szar volt én meg bent ragadtam, de aztán jött az 1.38a az már jó volt a mostani a stratossal megegyező szoftver meg már szuper...
-
Flagstaff
tag
A hírt látva volt némi
hogy nekem is pont nemrég kellett megrendelni a Stratost, de aztán hamar megnyugodtam hogy jó lesz az mert ez nem vízálló. Nyilván tusolni épp lehet benne, de a vízállóság nem merülhet ki ennyiben egy sportóránál. Ahol előfordulhatnak vizes sportok is. Bár a Xiaomi/Huami az úszáson kívül más open water sportot nem ismer a Stratosnál, egy evezős sport mód még jó lenne és igény is mutatkozna rá a tulajok részéről sztem. Ezeknél a sportoknál is előfordul hogy az ember úszni kényszerül. ezért a valódi vízállóság van akinek szempont.
Tavaly a N5-ömet sikerült beáztatnom vitorlázás közben egy borulásnál, akkor megfogadtam hogy nem lesz még egyszer olyan cucc nálam a vízen ami nem teljesen vízálló. Két órát ázott a szószban mire sikerült kiszednem az elvileg vízhatlan rakodó/légrekeszből. -
=Mentor=
őstag
A 25 dolláros Mi band 3 vízálló, de ennek minek ugye?
-
atike
nagyúr
Határozottan jónak tűnik. Főleg, ha tényleg 30 alatt marad...
-
Nagyon messze áll az előző a csapni való kijelzőtől! SŐT! Én azt bánom, hogy ebbe már nem transzflektív LCD került. Nálam már e miatt is felejtős! A Pebble legjobb ötlete volt ez a technológia! Az összes eddigi Amazfit óráknak ez volt a LEGJOBB tulajdonsága. Szinte 0 fogyasztás és kültéren illetve megvilágított szobában háttér világítás nélkül is tökéletesen leolvasható kijelző. E mellett nekem teljesen huszadlagos, hogy sötétben a háttérvilágítással nem olyan kontrasztos, mint egy amoled.
-
B1T3
addikt
Ha 30 ezer körül (inkább alatta, mint fölötte) megáll, akkor kiváló választás, illetve egy jó minőségű, kör kijelzős alternatíva lehet.
-
GoldhandRent
őstag
AMOLDED kijelzo!! Remelem mas meg nem irta 🙃
-
törölt tag
De, ugyanaz. A Xiaomi amúgy alig gyárt valamit (ha egyáltalán), a termékpalettájuk 90%-a szerintem csak begyártók átcsomagolt terméke.
Nem lenne rossz ez az óra, de azért manapság már alap lenne az 5 méterig vízálló kivitel. Illetve az üzemidő is inkább csak éppen elég, de jobb lenne egy kicsit hosszabb.
-
szpali
addikt
De jó, hogy van ilyen is!
Kéne
Mondjuk nincs még 2 hetes a Stratos, amit Bip mellé vettem sportolásra, de lehet, hogy beújítok egy ilyet, ha érdemes lesz váltani -
Én jobban örültem volna, ha a stratost fejlesztik tovább, ( több ram jobb proci, gyorsabb működés) mint hogy butítanak rajta... nah nem baj majd a következő, addig marad a pace...
-
Lasko
csendes tag
Tökéletes lenne számomra, csak az úszás...
Mondjuk a Mi Band 2-ben sem lenne szabad, mégis bírja, csak más árkategória -
Na itt kezdődik a jó üzemidő.
(#1) sharp4: mitől lenne csapnivaló egy amoled kijelző megjelenítése?
-
sharp4
őstag
Nagyon jó. Vajon ennek is csapni való lesz a működése, és megjelenítése, mint az előző szériáknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest