Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Guts
aktív tag
Neked is lehetne csiszolni a stílusodon, ez egy eléggé faragatlan megnyilvánulás volt tőled. Pláne, hogy tetted ezt úgy, hogy itt a Mobilarénánál vagy moderátor, ráadásul még ékezetet sem használtál. Az ilyen megnyilvánulással csak a Mobilaréna oldal tekintélyét sérted.
Más. Azzal nem tudok vitatkozni, hogy a telefon nem kapott plecsnit, de ha tetszett plecsnit kapott volna, azzal sem tudnék, mert a kamerája tényleg jó. Annál többet ilyen ár mellett viszont tényleg nem érdemel. A magas ár miatt úgy gondolom, hogy főleg USA a célközönség, a cél pedig az iPhone visszaszorítása az új Google telefonok javára.
-
Drakmusz
addikt
Ne haragudj de ezt nem értem!A hosszú záridőtől indultunk,amit már az elődöknél sem engedett a Google.Nézzünk utána,és ne hasonlítgassuk egy OnePlus 3-hoz mert semmi értelme!Nem megy,másik alkalmazással sem.Amúgy nagyon fölélőttek ezzel az árral!A kamera meg nekem egy módosított 5X-6P (IMX377) egységnek tűnik,szerintem csak szoftveresen reszeltek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest