- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Ez érdekes amúgy, régen feldühített volna ha ilyet hallok hogy vissza van véve a teljesítmény hogy védjék a jobbik modellt.....de így 3 és fél hónap használat után azt kell mondjam nem izgat
, jó ez a kis cucc, én azt mondom az akkuideje miatt megéri, mivel semmi hátránya menet közben....
-
TaylorPro
addikt
-
*RLaci*
addikt
Egyszer vissza raktam 90-ről 60-ra, majd 3 perc után vissza 90-re.
Többször nem rakom 60-ra.
A 4XL-nél is így voltam, jó dolog a 90hz, megszoktam. A fotók minősége hiába azonos a hardver, mégis jobb valamivel az 5-el, ez a saját tapasztalatom. Abban mindenképpen, hogy a Pixeleknél problémás árnyékos sötét részeket jobban kezeli a szoftver, kevésbé zajos, nem bukik be annyira.
-
*RLaci*
addikt
Meg egy wi ch, illetve 90hz ami miatt szebb a kijelző, illetve fluidabb hatású az egész rendszer. A fotók minősége is jobb valamivel az 5-ön. Nagyon tetszett a 4a mindenhol dicsérem de a összességében érezni a fél kategória különbséget az 5 javára.
Amiben jobb a 4a az a hang, (az 5-nek elég doboz hangja van, azért nem annyira szar mint sokan mondják), illetve valamivel jobb a max fényereje, de ebben már az 5 is jóval jobb mint az elődök, napsütésben is tökéletesen látható a tartalom.
A 100 rongy különbség tényleg sok, úgy 50-60 lenne az elfogadható(nekem 200-ban megállt az 5).
A 4a 130 körül nálam ár-érték bajnok.ghiottone Minek neked mán megint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest