- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkosaras
aktív tag
válasz
ghiottone #589 üzenetére
Sajnos ezeken már túl vagyok:
1. Kértem másik QR kódot, a fenti hiba már ezután jött.
2. Az korábbi és az új kódnál is próbáltam másik fizikia kártya mellett, illetve anélkül, közte teljes gyári visszaállítás is volt. A hiba ekkor még csak annyi volt hogy: "Hiba történt a szám aktiválása során."
3. Mivel az aktiváció nem sikerült, és a fizikai SIM (amit eSIM-esíteni akartam volna) már inaktív lett, így most nem vagyok elérhető ezen a céges számon, ami elég nagy szívás (kérhettem új SIM-et is).A Telekomos technikai support szerint ez készülék oldali probléma, nem tudom tényleg így van-e. Egy próbát még teszek majd a Vodánál, hátha ott működni fog.
Köszi a segítséget azért!
-
vakablak93
őstag
válasz
ghiottone #532 üzenetére
A plusz felszereltségről tudtam, tisztán az
anyagminőségre/ összeszerelésre értettem hogy abban vajon mennyivel jobbak.
De azért köszi.Váltani én nem fogok az tuti, mindenre is elég a kis vakarcs
Nekem valahogy sosem kellett csúcs vagy akár csak felsőközepes telefon, elég az alsóközép-középkategória ebben meg jelenleg ez a kicsike eléggé jól eltalált lett szóval marad ameddig támogatják -
adabra
senior tag
válasz
ghiottone #450 üzenetére
Szívesen kipróbálnám, de ha meggondolom magam, akkor Radír. Bár szinte minden a felhőben is megvan, de általában utólag derül ki, hogy csak szinte...
Leaving the beta program
You can opt out of the program at any time to return to the stable, public version of Android. When you opt-out of the program, all user data on the device will be wiped. -
GreenGoblin
őstag
válasz
ghiottone #410 üzenetére
Egyre jobban fontolgatom, hogy visszatérnék iPhone-ról. Az 5 vonzó de félek a hangszóró sokkal rosszabb lenne plusz telefonálás közben sem lenne túl hangos. Illetve a kopás, kijelző elállás is aggaszt.
Visszont az akkuja az bitang, kamera szintén és az ára is jobb. Ja meg van Vanced ami nagyon hiányzik.
De ha jönne valami 5-höz hasonló hasonló paraméterekkel igazi sztereo hangszórókkal akkor várnék.
Nagy a dilemma.
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
ghiottone #174 üzenetére
Akkor sincs egy szinten az A3-mal: [link]
ghiottone: Hat igen, 1000-rel nagyobb, es nem 150 kornyeken nyitott,kifuto aron pedig 40 kornyeken volt. SD665 nemtom mit szamit, ugyanugy betolt,es mukodik minden.
720p.: Halisten. Normal hasznalat mellett semmit se veszel eszre belole, cserebe brutal uzemidot tud, mivel nem kell annyi pixelt meghajtania. ( raadasul a jatekok is szebben futnak rajta pont emiatt) -
TaylorPro
addikt
válasz
ghiottone #164 üzenetére
Köszi! Közben néztem a fóliát ami érkezik. Itt a link, aki akarja úgy is megtalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest