- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
palesz53 #17060 üzenetére
Tegnap én is elkezdtem tesztelgetni.
Többféle megoldás van fenn az oldalon, meg apk/zip.....
Nálam wifi-vel simán ment.Ébresztő FC, naptárhoz időpont hozzáadása működött.Van egy olyan, hogy képernyőzár kezelése, azt próbáltam beállítani, az is FC....meg hát volt ezen kívül is néha...
Szerintem azt a pár angol szót simán meg lehet tanulni, amivel működik. Jó kis cucc lesz ezApex romnál senkinek sincs újraindulás, ha töltőn van a teló? Kb fél perce ki is kapcsolt, ami már nem mókás....Tegnap újra raktam, de megint kezdi. Mindent lepucoltam előtte.
-
feliks
senior tag
válasz
palesz53 #16319 üzenetére
Nem feloldható, nem megszüntethető.
Ami nem is lenne baj, de a fastboot is hisztizett, hogy ő nem akar feltenni ám mindenféle miui.zip-et, meg ilyesmi (fastboot update parancs beírásakor adta ezt)
Végül megoldottam, a google developer oldalán lévő image(az ics) felment rá (semmi mást, még a GB verziót sem, de ezt elfogadta a fastboot)
Így csak a letöltött "soju-imm76d-factory-ca4ae9ee.tgz" tartalmát kellett kicsomagolni, a benne lévő flash-all.sh-t kellett átnevezni flash-all.bat-ra, ebből ki kellett pucolni a sleep parancsokat (és helyettesiteni pause-sal) meg a kommentet felülről, és már fel is megy ha elindítom a .batot.. utána meg már nincs hiszti, bejelenti h nem oké a belős sd, leformázza, és kész.. Aszittem pedig már, hogy half-bricked lett, és ajándékozhatom el..ennyi kellett a batba így..(meg ugye a fastbootos leírás elvégzése, de az gondolom mindenkinél fent van már alapól)
fastboot flash bootloader bootloader-crespo-i9020xxkl1.img
fastboot reboot-bootloader
pause
fastboot flash radio radio-crespo-i9020xxki1.img
fastboot reboot-bootloader
pause
fastboot -w update image-soju-imm76d.zip
pause -
feliks
senior tag
válasz
palesz53 #16311 üzenetére
titkosítást nem lehet feloldani. ha aktív, nem hagyja deaktiválni. nem akarom én kezelni semmivel, a titkosított részen nincs adatom, tök üres az egész, csak nem hagyja így, hogy visszarántsam a dolgaimat cwm-mel, jelenleg a belső tárhely meg titkosított, ergo ha vaamit rápakolok azt cwm nem kezeli.. ha formázom, ujratitkositja.. jó kis megoldás a droidban, mi?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53 #15727 üzenetére
Azt én is tapasztaltam nagy örömmel, viszont a Facebook böngészését igazán kijavíthatnák. Görgetek lefelé és állandóan visszaugrik az oldal tetejére. A facebook appot nem szeretem, meg ne menjen a háttérben állandóan. Az lenne a cél, hogy egy böngészőt használjak mindenre, de amíg nem működik rendesen az FB, addig kénytelen vagyok Dolphin-t is használni. Flasht nem néztem, hogy van-e már.
Jut eszembe.
Megtaláltam a gyári launcher gyenge pontját, amivel ki lehet akasztani szegényt.(Már régebb óta rájöttem) Menjetek a menübe és eszeveszetten nyomkodjátok az Alkalmazások és Modulok fület felváltva.
--------------------------------------------------------------------------------------------
(#15728) bandigyerek
.tzg?
Zipnek kell annak lenni.Ezek közül töltötted le a neked valót?
Android 2.3.4 (Build GRJ22/XXKD1 Radio/KA3 Bootloader)
2.3.4 -> 2.3.6
2.3.4 -> 4.0.4Android 2.3.6 (Build GRK39F/XXKF1 Radio/KA3 Bootloader)
2.3.6 -> 4.0.3
2.3.6 -> 4.0.4Android 4.0.3 (Build IML74K/XXKI1 Radio/KL1 Bootloader)
4.0.3 -> 4.0.4 -
_NCT
addikt
válasz
palesz53 #15687 üzenetére
Én is jöttem dícsérni slukkica ROM-ját. Nem tudom az Apex mióta ilyen jó, de akár a gyári megjelenéssel is simán jobban ment az ICS mint eddig. A ROM elég pörgős, nincs benne sok felesleges sallang, csak ami szükséges
Üzemidő: 5h 23 min alatt merült 55%-ra, kb 90%-ról, viszont egész nap nyomkodtam. Szóval nem csodálkozom.
1320MHZ-et a telefonom nem bírta NStools-ban emiatt fagyott, de 1100-ra visszaállítva teljesen tökéletes.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53 #15564 üzenetére
Nálam a 24 óra alatt sajnos 3-or újraindult a telefont, úgy hogy raktam vissza a mentésemet. Az este folyamán szépen visszatérek 2.3.6.-ra, mert csak szenvedés az ICS alatti gyári launcer, APEX vagy a Nova, ráadásul még a Launcher Pro se működik úgy, ahogy annak kéne...
-
Slukkica
őstag
válasz
palesz53 #15564 üzenetére
Köszi az elimerést
Tényleg lesz valami evvel a gyári 4.0.4-gyel
A kernel nem lehet a ludas, mert akkor nálam is jelentkezne. És hozzá kell tennem hogy elsőre senki nem gondolná hogy egy kernel mennyire befolyásolja a ssebességet!
Pedig nagyon nagy hatása van a sebességnek a kernelhez.
Jó használatot. -
Quqesz
nagyúr
válasz
palesz53 #14448 üzenetére
az lehet......én mikor felraktam kiírta,hogy nincsen gps bekapcsolva,majd a következő infó az volt hogy letöltötte a pozikat,pedig helymeghatározásban egy pipa sem volt.sztem mindegy jól csinálja amit kell és kész.nekem leesett az állam és nem értem miért nem tettem fel eddig...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
palesz53 #14445 üzenetére
sztem nem kell folyamatos adatkapcsolat,wifin pl letölti a pozikat és megy.be lehet állítani milyen gyakran frissítse.azé naponta csak nem változik.....ezek a földel forognak a pályájukon(úgyszolván állnak).én utánna azonnal kipróbáltam a mapsot és az is gyorsabb volt.
-
F_Gergely
őstag
válasz
palesz53 #14296 üzenetére
idojarasra en a fancy widgetet hasznalom, meg a keruletet is kijelzi ahol vagyok es a homerseklet maximum 1-2 fokkal szokott elutni, es kiirja hogy hany fok van plusz azt hogy milyen az erzekelt ido pl van 10 fok de a szel miatt olyan mintha 4 fok lenne. es van benne magyar nyelv is, ha ez szempont. plusz be lehet allitani hogy milyen idoszakban ne frissitsen (polo este 10 es reggel 6 kozott) igy kimeli az akksit es az adatforgalmat is. szerintem a legjobb idojaras widget.
-
F_Gergely
őstag
válasz
palesz53 #13901 üzenetére
Köszi a tippet, kikapcsoltam remélem most már nem kavar be. Jobb szeretem a sima Email appot és ott a levélfiókjaimat egy helyen tudni.
Úgy értve hogy halk, hogy az előző készülékem jóval hangosabb volt, ennél pölö ha legkisebb hangra állítom az ébresztőt meg se hallom. A motorlát, legkisebb hangon is egyből meghallottam. A samsung meg közép tájon kezd el "szólni". Volt már ilyen halk telefonom majd valahogy megpróbálom megszokni, de nem értem miért nem lehet normális hangerejű hangszórót belerakni a telefonba, ami akkorát szól mint egy ágyú. -
bajnokpityu
félisten
válasz
palesz53 #13697 üzenetére
nálam már van voodoo is. valóban jót tesz a hangnak, gyári firm esetén is. no,nem lesz tőle audiofil cucc,de végülis szinte ingyé volt. neutront kénytelen voltam feltenni a poweramp helyett, valamiért bexart.
igazából a legnagyobb baja a belső dacnak,hogy 2-4kHz környékén sistereg,ezen nem tudnak a proggik sem változtatni.sőt,most még jobban kijön a gyengéje. -
kolosanyi
veterán
válasz
palesz53 #13032 üzenetére
Én meg az előbb írhattam volna választ, de elcsesztem, na mindegy. Tényleg nem rossz, ezekszerint nem sokára felváltja ez a stock böngészőt majd a következő droid verziókban... Érdekes. Egyelőre még fapados kicsit, de az UI elég látványosra sikerült. Kicsit emlékeztet a WP dizájnjára valamiért...
Normálisan betölt mindent, viszont Flash támogatás nem tudom, hogy van-e, nem találok rá utaló jeleket.
-
tibz03
őstag
válasz
palesz53 #12685 üzenetére
Ez a 4.0.4 egy port i9020/i9023-ra, tehát nem hivatalos ROM, így a CWM is megmarad vele.
(#12686) szabeska: Nem, ez pontosan, hogy a mi i9023-unkra jó. De én le is kapartam a telóról abban a percben, ahogy a Navigáció FC-zett rajta.
Amúgy ezt leszámítva úgy tűnt, ez már egy 100%-os ICS.
-
_NCT
addikt
válasz
palesz53 #12668 üzenetére
Legyen annyi elég, hogy valahogy így fog működni a hivatalos Nexus S-re lévő ICS is. vagy mondhatom azt, így kellett volna működnie a decemberi OTA frissítésnek. Alátámasztom MP véleményét, legjobb ICS Rom, amit eddig próbáltam
Mindenféle procihúzás nélkül ez olyan smooth, amit eddig nem tapasztaltam.
Recon: milyen bug?
-
tibz03
őstag
válasz
palesz53 #12651 üzenetére
Ezzel a magyarázattal nem vagyok sokkal előrébb, de azért kösz.
Szétnézek az XDA-n, hátha írnak róla valamit.
Más: a Google Wallet-et hogyan tudom beüzemelni? Ha elindítom, kb. olyasmit ír, hogy a Google Wallet még nem támogatott az országomban vagy az eszközön/szolgáltatónál.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53 #12633 üzenetére
Sejtelmem sincs, hogy nálad miért tré a helyzet, mert én az előbb elindítottam a programot és kijelzi rendesen a telepített, illetve a telepíthető programokat is egyaránt.
Felnéztem az SDK hivatalos honlapjára, de nem láttam újabb változatot belőle, amitől esetleg ez a hiba lenne.
Ha van lehetőséged, akkor próbáld meg ezt a packot másik gépre felrakni, több ötletem sajnos nincs.(#12637) Asbee
Pár napja visszaraktam a 2.3.6-ot, aztán én is meglepődve tapasztaltam, hogy Gingerbread alatt nem megy a kapcsolók kihelyezése a notibárra ... :S
-
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53 #12629 üzenetére
Nem sántít ott semmi, csak nem olvastad a fórumot folyamatosan, így nem tudtad, hogy frissítve lett a pack, de ezt kétszer is írtam már. A leírás jó volt, csak a program lett más a frissítés után. Töltsd le újra az 1.hsz-ból a már friss vreziós fájlokat. Javaslom azoknak is, akik az én általam feltöltött cuccok alapján rootolták a telefont régebben.
A winusb-ben ott kell lenni annak a feliratnak pedig, mert az nem változott.
-
j.e.d.
csendes tag
válasz
palesz53 #12462 üzenetére
nekem se jön sűrűn, küldeni, mondom, sose küldtem, öreg mailes vagyok.
egy cimborám küldött valamit külföldről, miután felhívott, hogy küldjem át a biztosítója központi számát. kicsit aggódok. karambol lehetett, vagy betört valaki orra sítúrán?
köszi szépen a segítséget! -
Quqesz
nagyúr
válasz
palesz53 #12462 üzenetére
én arra gondoltam gördülékenység alatt,hogy pl internet oldal görgetésekor darabosabb,(nem vészesen,de észrevehető).app indítások is picit lassabbak(ez se zavaróan,de mintha indítás/bezárás esetén lassabb lenne pl market esetében)pl opera indításánál vettem észre.de nem panaszkodok,mert nálam minden jó.lehe én értelmeztem félre vmit.
-
Nundee K.
tag
válasz
palesz53 #11357 üzenetére
Hasonlóan gondolkodunk.
Ki nem állhatom a mobilra optimalizált honlapokat ezért én is a normál lapokat böngészem.
Véletlenül találtam rá az avast! Mobile Security app-ra és mivel az otthoni gépemen is megelégedéssel használom, gondoltam, hogy egy próbát megér. Elég széles a szolgáltatási köre, de még Béta verzió, ha jól tudom.
Csak az aggaszt egy kicsit, hogy ha beélesítem, pld. az Anti-Theft szolgáltatást is, akkor egy esetleges ROM cserénél, vagy egy régebbi (Ginger) backup-nál nem okoz-e valami problémát.Még alszom rá egy párat!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53 #11067 üzenetére
Szedtem le warezrol egy pro-t, de sajnos nem sikerult kiprobalni, mert barmire nyomok fc-zik. Tuti az a verzio nem ics kompatibilis. Nem akarom megvenni anelkul, hogy huzamosabb ideig nem teszteltem es jelenleg annyi penz sincs a kartyamon.
Majd meg alszok ra parat. Az ingyenes legalabb a root explorer szerepet 100%ban kimeriti, mar ezert erdemes volt felrakni. -
Nundee K.
tag
válasz
palesz53 #10874 üzenetére
Nálam is ez van minden reboot-nál és néha ezután feloldási mintát is kér, amit persze soha nem is aktiváltam.
Nekem is a wallet-et ajánlja fel elsőre, de megjelenik az ablakban az, hogy "no payment method". Ha rányomok az "Add"-ra, akkor meg egy hitelkártya aktiválási adatlap jön fel.
Köszi a választ!
-
Nundee K.
tag
válasz
palesz53 #10757 üzenetére
Üdv!
Telepítettem a walletet én is (ICS 4.0.3), reg-eltem is, de nem jövök rá, hogyan tudnék fizetni vele a Market webes felületén.
A fizetési módnál nem kínálja fel a wallet-es fizetési lehetőséget, pedig a telón beállítottam default-ra, viszont a gépen nem jelenik meg, mint fizetési mód (payment methods).
Ezt szeretném amúgy megvenni, próba gyanánt:Tudnál, vagy tudnátok segíteni esetleg?
-
lord.lakli
őstag
válasz
palesz53 #10800 üzenetére
Nem az su-val van a baj. Mindegyik működne ICS-től függetlenül. Ha most nem kér engedélyt, hanem egyből root jogot ad, akkor csináld:
- indít superuser
- menü gomb / beállítás
- az általános részben van az Su bináris, amelyre kattintás és kérj bináris frissítést
Lehet kérni figyelmeztetést, ha a bináris elavult. -
-
csabibmx
tag
válasz
palesz53 #9981 üzenetére
Beparáztattál...én is telenoron vagyok így gyorsan megnéztem nálam mi a helyzet de szerencsére megy az adat 2 és 3g-n is.
jackbacsi87:én is dolphint használtam most próbálom az ics gyárit de az előbbit is fent hagytam biztos ami biztos de eddig egyikkel sem tapasztaltam a leírtakat.
Ami nekem hiányzik az az adobe flash de majd csak kijön az is.
-
-
FőDudu
veterán
válasz
palesz53 #5811 üzenetére
Letoltod valamelyik rootolasra hasznalt pakkot es kibontod egy konyvtarba.
Ebbol a konyvtarbol inditasz egy parancssort.
Ezutan: fastboot flash recovery recovery-clockwork-5.0.2.0-crespo.img
Amint kiirta a parancssor hogy waiting for device azonnal kapcsold ki a telefont es a hangero fel plusz bekapcs gombot megyomva a parancssorban latnod kell ahogy a szamitogep ratolti a telefonra a recovery-t.Ezutan a telefonon a hangero le gonbokkal valaszd ki a recovery-t es nyomd meg a power gombot.
Ennyi.
Az en telefonom nincs rootolva (de a bootloader unlockolva van)- igy en minden mentes alkalmaval ezt jatszom el.
Ha telefonod recovey modban torteno inditasakor a fastboot nem tolja fel az image-et, akkor szerintem a telefonod drivere hianyzik a szamitogeprol.... -
Dzsuri89
őstag
-
hallerlaller
addikt
válasz
palesz53 #3734 üzenetére
na nyomoztam kicsit, azért a nagy része igaz lehet, de ezek még mindig csak találgatások, előtte pár nappal még azt közölték hogy 480x800 most megint HD-t mondanak, valószínűleg az is lesz. csak az android 2.4 szúrta a szemem mikor már köztudott hogy 4.0.
mondjuk az eredeti cikkben forrásként megjelölt lap is tök üres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest