- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.e.d.
csendes tag
hallo! ezt a ROM-ot használtam, eddig nagy-nagy megelégedésemre, az update-tel még szebb-jobb lett, de most feltűnt, hogy nincs naptárfrissítési opciót a profilom alatt. nem is frissít sehogyse, ha a naptárban kiveszem a pipát az adott naptár elől (amit felismer, hogy van olyan), azt írja, not synced, ha visszateszem, synced, de közben meg nem. wtf?!
visszaállítottam pár backupot mind ezé a ROM-é), egyiknél sincs, keresgéltem a neten, találtam olyan javaslatot (sokaknál bejött), hogy vegyek fel egy új goggle accountot, akkor lesz ilyen lehetőség, utána lehet törölni az újat, a réginél is meglesz, hát nekem nem jött össze.
találkoztatok már ilyennel? ha nem is, ötlet? hadd ne kelljen most factory resetelnem. -
j.e.d.
csendes tag
válasz
palesz53 #12462 üzenetére
nekem se jön sűrűn, küldeni, mondom, sose küldtem, öreg mailes vagyok.
egy cimborám küldött valamit külföldről, miután felhívott, hogy küldjem át a biztosítója központi számát. kicsit aggódok. karambol lehetett, vagy betört valaki orra sítúrán?
köszi szépen a segítséget! -
j.e.d.
csendes tag
működik valaki t-mobile-osnak az mms ICS alatt? az összes (itt is) fellelhető beállítást kipróbáltam (név, cím, telefonszám, proxy, nem proxy, PAP, nem PAP) nem jön le a nekem küldött kép. megőrülök már, na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest