- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegbonto
csendes tag
válasz
molnarpeter #12654 üzenetére
Az a baj hogy így csináltam én is és nem hajlandó feltenni. Az 1. hsz-ben lévő romot próbáltam feltenni cwm-el és ezt a hibát írja ki: assert failed: !less_than_int(1216544229, getprop("ro.build.date.utc"))
-
Jegbonto
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni, bár lehet nem a legjobb helyre írom.
Felraktam az ics root leírásban szereplő recovery-t a telefonra és addig szórakoztam vele míg wipe-oltam a system-et. Ezzel az a baj hogy a rom telepítéséhez kellenek az előző rom adatai konkrétan a /system/build.prop file-t hiányolja a telepítésnél. Tehát jelenleg semmilyen oprendszer nincs a telefonon, csak a bootloader és a recovery jön be.
Ezt valahogy lehet orvosolni? Régebben bada-s telefonom volt azt lehetett windows alól egy programmal flash-elni, ilyen van androidra?
Ha valaki találkozott hasonló problémával vagy ismer angol leírást annak nagyon örülnék. -
Jegbonto
csendes tag
A 72 órás csere jó lenne de most csak ezért nem megyek föl pestre, nincs is időm rá.
Szerintem beviszem a márkaszervizbe ha itt kicserélik a kijelzőt az biztos jó lesz, mivel mintha más is írta volna hogy pixelhibával vitte vissza, nincs rá garancia hogy amit kapok helyette az hibátlan lesz. -
Jegbonto
csendes tag
Tegnap hazahoztam gyorsboltból a Nexus S-emet, így Samsung Wave után az android a bőség tárháza hihetetlen mennyi app van
A wifi dB-re ugyan olyan erős mint a Wave-en de az mondjuk fémházas, úgyhogy azzal nincs baj nálam.
Viszont a kijelzőm gyári hibás a jobb oldalán középen van egy 10 Ft-os nagyságú folt ahol megtapad a kosz amikor végighúzom rajta az ujjam. Próbáltam szemüvegtisztítóval leszedni de inkább a felületkezelés lehet hibás. Ha teljesen letörlöm és rálehelek nagyon látszik hogy nem olyan az üveg mint máshol, sőt a tapintása is érdesebb.
Szerintetek hova vigyem a telefont? A boltban kicserélik(csak egy hét múlva tudom elvinni) vagy vigyem samu szervizbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest