Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
-
Magnat
veterán
Simán ki lehet, persze kérdés, mire használod ... nekem a telefonom meg a tabletem is 16gigás (volt, míg le nem cseréltem a tabit egy 32 gigás refurbishedre, de nem a tárhely, hanem a gyengülő akku miatt), a nason van 3 tera, mindent oda teszek ami kellhet, aztán annyi
. Mobilneten persze telefonról nem igazi alternatíva, de a tablettel úgyis wifin tudok csak tölteni. Persze ha pl nagy játékok vannak fent, az ellen a nas nem véd
-
DonDragonka
őstag
Csak halkan megjegyzem, hogy ehhez nem kell ám a 6-osra várni...
DokDo-val is megy ez.
Sajnos nem csináltam róla képernyő képet, de megpróbálom megismételni azt amit most leírok és akkor készítek róla képet is...
Szóval. A tabot egy egész éjszakára töltőn akartam hagyni de egy nap lett belőle, mert reggel nem vittem magammal. Én kikapcsolva szoktam tölteni. Na este szépen lehúztam a töltőről, bekapcsoltam, beléptem, megnéztem valami apróságot a net-en majd letettem, nem kapcsoltam ki. WiFi bekapcsolva maradt, de nem szinkronizál automatikusan csak manuálisan. 13 órával később vettem kézbe ismét a tabot és azt hittem rosszul látok. 97%-on volt(!!!!!!!!!)...
Mivel most frissült a DokDo 7-esre, ezért most még adok neki pár töltési ciklust de igyekszem prezentálni a fentiekhez tartozó képi bizonyítékot is... -
trance89
őstag
az asus cicomázott droidja fut rajta és megtömve bloatware-el, abból is az 5.0.1 ami nagyon elavult bugos verziónak számít, szóval hardveresen lehet hogy vetélytárs de szoftveresen csak mégegy tömegszemét
a support abszolút 0, szóval a "vetélytárs" nem is megfelelő kifejezés a N7-el szemben
az ami nem nexus ne hasonlítsuk a nexusokhoz -
Ne zárd vissza, mert szerintem jobb a békesség, hogy nyitva van. Igy ha bármikor rootolnád, 1 kattintásból megvan, nem törlődnek az adatait.
De ha most belakod, és tegyük fel 2 hónap múlva eszedbe jut, hogy feltelepitenél egy reklámblokkolót, akkor a bootloader újra megnyitása gyalulni fog mindent (gyári visszaállitást csinál ilyenkor), mig ha nyitva van a BL, akkor csak 1 katt root, és kész is, folytatódik az élet rajta. -
a feltelepitett program mappái között keress rá, ott lesznek a Google Driverek!
megnyitod a windowsos Eszközkezelőt (Device Manager) és ott betallózod neki az ADB illetve a Bootloader drivereket
Ezzel kell kezdeni mindenképpen. Ja és persze mindenképpen kapcsold be az USB Debugging-ot a Fejleszői eszközöknél (developer options)
-
David3
őstag
Szia!
Ez alapján az 5.1.1-es android a legfrissebb rá, WiFis-re LMY48M, Mobile verzióra pedig LMY48P kiadás.
Nekem anno simán vitte (VLC Player).
RR3 nálam simán futott, fél óra után viszont eléggé melegedett.
Én nem használtam sokat, nálam általában 4-5 napot bírt az akksi normál használattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged