- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
laskr99 #7673 üzenetére
igen, most szereztem egyet, de érdekes a touch rész. Csak láttam itt is volt téma, de aztnem tudom, hogy ami nálam van, az sh vagy hw hiba lehet.
Screen test appokat néztem: van hogy 1 újj húzás közben 2-öt érzékel pillanatokra, vagy 1-2cm arrébb is. Apró touch teszt résznél van olyan pont, amit erősebben többször körbenyomva tudtam csak bejelölni, és van olyan, amit nem is tudok (1-2 darab). -
Speeedfire
félisten
válasz
laskr99 #7579 üzenetére
Oké, de én a 20-30 fokos lakásban akarom használni. Meg nekem tényleg alkalmi használatra kell csak. Repect a konyhában, fürdőben cikk olvasás, fb, messenger, insta, spotify. Ne játszok rajta, filmezni se filmezek. Emiatt írtam, hogy kicsi tuning. De legfőképp egy gyors rendszer. Android 4.4.4 óta csak lassulást érzek.
-
teo77
őstag
válasz
laskr99 #7560 üzenetére
Nem, más lesz itt a gond. Semmilyen alkalmazást nem enged. Na, meg itt van az xposed. Valamiért a greenify modul nem élesedik be. Aktiválom, újraindítom, de ahogy be akarom pipálni az xposed - os opciókat greenify - ban, újra bedobja a xposed aktiválás ablakot. Sajnos ez sem megy... : /
-
teo77
őstag
válasz
laskr99 #7556 üzenetére
Köszönöm!
Sikerült!
Már csak az a bajom, hogy nem tudok appokat fagyasztani a System Tuner Pro - val. Eddig tudtam. Root van.
Egyszerűen úgy jelennek meg az appok benne, mintha nem lenne root joga. Igaz, hogy nem a szokásos supersu-t tettem fel, hanem valami addon félét a lineage oldaláról.
Hogy lehetne ezt orvosolni? Köszönöm! -
wardemi
senior tag
válasz
laskr99 #7398 üzenetére
7.0 ARM nano My fault, 7.1-kell neki
-
-
-
Watt25
veterán
válasz
laskr99 #7244 üzenetére
Ezt egyébként nem értem, hogy ezt miért csináltad. Igen, van, akinek ez sem jött be. De azért van ott néhány komment, ami arról szól, hogy igen, ez a nyerő. Ahogy nekem is teljesen használhatóvá tette a tabletet. (Azelőtt nem lehetett a billentyűzetet ujjfelemelés nélküli módban használni, mert szó közben folyton azt érzékelte, hogy felemeltem az ujjam. Amióta befóliáztam, teljesen jól használható az a módszer is.)
-
Mezcal
addikt
válasz
laskr99 #7222 üzenetére
Én most visszaraktam a 6.01-et, de itt sem működik a fájlmásolás, a windows is hibát ír az eszközkezelőben.
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
Valami sérült, pedig formáztam trimmeltem stb.
Milyen update lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged