- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyKnight
tag
Sziasztok
Ma került hozzám egy ilyen kis csoda masina, gyári rendszer van rajta, és még egy ideig valószínűleg marad is,
LineagesOS rendszerrel vettem, de őszintén szólva nem tetszettKét terdesem volna:
Az első, hogy be lehet-e kapcsolni az akksi százalékos töltöttség jelzését?
A második: van-e tipp arra, hogy miért nem működik a notifikációs led? A másik rendszerrel még működött
A választ előre is köszönöm -
EasyKnight
tag
válasz #49738752 #7095 üzenetére
Leginkább a menü rendszer, és a félig angol nyelvű beállítások tárháza
Ne értsd félre, ha szükséges, elboldogulok vele, de, ha lehet, akkor ne ezzel pepecseljek.
Illetve a 'Rendszer UI' minden ki-be kapcsolás után összeomlott és leállt. (Nem igazán értettem, de el lehetett rejteni a következő indításig... Mókásan működött. Bár nem egész egy napig használtam....)
Mindenáron vissza akart térni az előző tulaj személyes profiljához, ezért került fel egy másik rendszer.
Bár hozzá tartozik, hogy csak TWRP-ből próbáltam flash-elni, nem tudom, hogy aOdinosFlash Toolos megoldás létezik-e hozzá Lehet, hogy az megoldotta volna a bajaimat. -
EasyKnight
tag
válasz EasyKnight #7099 üzenetére
Most jutottam el odáig, hogy van időm ROM-olgatni.
Viszont máris problémába ütköztem.A kisebb fajta agyvérzésről, amit egy, a leírásban is megtalálható hibajelenség okozott, most eltekinthetünk.
A ROM flash-elése nem megy végbe, ERROR:7 kódra hivatkozik a TWRP.
A root jog él, a recovery szintén fent van.Van valami bevett, és gyors megoldás? Próbáljak másik verzió számú recovery-t, vagy hasonló?
-
EasyKnight
tag
A Lineage-s utolsó nightly-val próbálkoztam, de nem jártam sikerrel, aztán próbáltam egy korábbival, ami szintén ugyanarra az eredményre vezetett...
Az imént próbáltam egy másik recovery-t felflash-elni, aminek az lett a következménye, hogy összeomlott a kernel... Egy ideje csak Samsungokkal volt dolgom, szóval izgalmassá teszem saját magamnak a gyógyulós időszakot ilyen kis soft-brickekkel -
EasyKnight
tag
válasz #49738752 #7108 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Úgy néz ki, hogy a telefon recovery alól semmiképp nem akart telepíteni, viszont az NRT 2.1.9-es verziója (Az .1.3 nem működött megfelelően.) felflashelte ugyanazt a ROM-ot, amit próbáltam.Más kérdés, hogy recovery és root jogok nélkül maradtam. Mennyi probléma egyetlen napra?
Gapps-ból melyik "Platform" fog stimmelni?
[ Szerkesztve ]
-
EasyKnight
tag
válasz #49738752 #7112 üzenetére
Nyo.
Most, nem generál semmilyen hibát, nem omlik össze, nem erőlteti az előző tulajt, és hagyja magát megfelelően beállítani
Tulajdonképpen most ott vagyok, ahonnan két napja is elindultam, csak most rendben működik a rendszer. Köszönöm a temérdek információt[ Szerkesztve ]
-
EasyKnight
tag
válasz #49738752 #7116 üzenetére
Problémás ember vagyok....
A gyári óra, gyakorlatilag egyetlen funkciója sem üzemel, konkrétan nem tudom megnyitni. Az ikonra bökve nem történt semmi, ezért eltávolítottam.
Restart után próbáltam újra telepíteni, de - 505-ös hibakód fogadott.
Jó hír viszont, hogy nem én voltam az egyetlen, aki panaszkodott a működésére, mégjobb hír, hogy minden más Google app működik és találtam helyette egy alkalmazást, amivel áthidalhatom a problémát. -
EasyKnight
tag
Üdv
Tudunk valakiről, aki cserélte már ennek a csodának az aksiját? -
EasyKnight
tag
Mert nem tudnám konkrét kérdéssé fogalmazni
Milyen tipusú aksit érdemes rendelni, honnan érdemes? Van-e valami, amire különösen figyelni kell? Milyen eszközöket érdemes még beszerezni?
Tulajdonképpen tapasztalatokat, személyes véleményeket szeretnék. -
EasyKnight
tag
Halihó
Telefonról nem akar működni a dolog, van rá esély, hogy a NRT alól fog?
A másik kérdés, hogy elveszhet, "csak úgy" spontán a ROOT jog? ERROR 7-re panaszkodik, és a checker szerint sincs jogosultságom, ami azért elég érdekes... -
EasyKnight
tag
Szégyen gyalázat, de nem találom a szoftver frissítést lehetőségét a telefonban.
Hova dugták ezt a funkciót? -
EasyKnight
tag
válasz #49738752 #7292 üzenetére
Nagyon szeretném, de megint panaszkodik, hogy nem lehet.(Zip signature verification failed; vagy ERROR:7, attól függően, hogy kipipálom-e az ellenőrzést, bár ezek szvsz a nem meglévő root jogok miatt vannak) Ami viszont még ennél is furább, hogy visszatért a 3.0.3-as recoveryre. Kezdem azt hinni, hogy valaki szabotálja ezt a szegény készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
EasyKnight
tag
Üdv
Úgy érzem, hogy az új rendszer alatt halkabb lett a fülhallgató. Tudtok ajánlani vala szoftveres megoldást ehhez a készülékhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest