- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
Mint az előbb írtam, ez számomra csak hobbi, bár ez a munkám is, szoftver/hardver fejlesztés.
Ahogy feljebb írták az üzemidő használatfüggő. Az hogy mennyire jó egy rendszer fogyasztása, nem a képernyő idő határozza meg, sőt az a legkevésbé befolyásoló tényező. Mert ugye mindenkinek ua. a kijelző van benne, a háttér világítás határozza meg a fogyasztást. A műszeres méréseim alapján max fényerőn kb 2-2.5 óra, csak a kijelzőt használva és már le is merült az aksi. 50% fényerő mellett max 4-4.5 óra.
Így annyit manipulálhat az ember a kijelző idővel amennyit akar, azért ez nem mérvadó. Szerintem az a jó rendszer, aminél amikor nem csinál semmit, akkor fogyasszon keveset, ne legyenek felesleges wakeup-ok.
Nálam a csúcs 5 nap készenlét, 2.5 óra kijelző idővel, folyamatos wifi, szinkronok, gmail, email. A készenléti idővel nem lehet manipulálni, látni a wakeup-kat, hogy nincs bekapcsolva a kijelző, volt-e szinkron, milyen app-ok futottak. Wakelock Detector, itt kell 2 napos használat után 1% wakeup-ot csinálni -
w333
félisten
Kérdés hogy milyenek a felhasználási szokásaid ... ez az ami nagyban függ az akkuhasználatnál, én így tippre max. +30 perc kijelzőidőt jósolok, ne legyen igazam de sajnos szerintem ennyi a max. amivel tovább bírja a Nexus 5
Gondolom online rendelted, szerintem gyorsan teszteld le ( kb. 4-5 nap alatt már úgyis megmutatkozik a különbség) és ha nem jön be még mindég ott az elállás, persze kívánom hogy jó legyen és hozza azt az üzemidőt amire vágysz !
(#22465) Krisztián
Hát akkor ennyi ... mondom ez fizikai képtelenség a +200mAh akkut megeszi a FHD kijelző, nálam volt 1 hétig egy N5 nem vettem észre hogy jobban bírná, pedig ugyan azokkal az alkalmazásokkal + felhasználói szokásaim mellett használtam
-
w333
félisten
Talán minimálisan jobb lesz az akku, de sokkal jobbra szerintem ne számíts mivel ez fizikailag képtelenség, az a +200mAh -el erősebb akkut simán megeszi az FHD kijelző, ez a telefon (Nexus 5) egy 2800 -3000 mAh akkuval lett volna az igazi
(#22461) szpali
Ennyi erővel ugyan ezt megrendelhette volna Nexus 4 -hez is nem
-
gery2123
őstag
Hát ez elég változó, de szerintem wifi simán megvan. Én most járok 41% 16 óra készenléti idő, reggel 6 tol 4g-n és most van 2 ora 25 perc kijelző. Chrome böngészés chat.... De nagyon egyén függő. Én is a két készülék között gondolkodtam de simán az N5 nyert nálam. Nexus4 - ről jöttem én is.
-
Scooter74
őstag
Nexus 4 után nem fogod bánni a Nexus 5-s telefont.
Én speciel nem bánom, meg a kamera is jobb most már a Nexus 5-n mint a G2-n.
Az akkut meg ha kell akkor az ember megoldja egy powerbank-l, de nekem még az sem kell eddig, hogy lekopogjam.Krisztián: wifin+3G 70-30%-n 5 óra 30 perc eddig a legjobb kijelzőidőm Mahdi&Franco párossal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest