- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Én használom a G+ fotók tárolására. És mióta bekapcsoltam az auto backup-ot, nem parázok annyira a véletlen törléstől. Jó tolják a G+t, de én pl még nem láttam még rajta egy reklámot sem. Bár én is csak fotó tárolására használom, de attól függetlenül jóval letisztultabb a facebooknál.
Az aksi-ra nem tudok mit mondani.
-
twine
veterán
ohhh köszönöm,,,,
kb. harmadszor húzom újra NRT-vel a 4.4.4-et...(mániákusan szeretem a "tiszta" dolgokat...elég egy "porszem", és bármit képes vagyok elölről kezdeni,,,
)
Sajnos azon a ponton már rég túlléptem, hogy bármit is visszaállítsak
Nincs nagy baj, mert mindenem felhőben van,,,csak eredetileg nem akartam napokig "lakni" a rendszert(nekem ez nem megy 1-2 óra alatt, a backup/restore dolgokat pont a fent említett mániám miatt nem szeretem),,,de most így jártam...egyszer-egyszer belefér....
Hibáztam, tudatlan voltam,,,most "ledolgozom"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest