Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkone
aktív tag
válasz
TODI1111 #9928 üzenetére
Nekem T-nél csinálta ezt (vagy hasonlót). Ahol maximumon volt az LTE ott nem volt gond, de ahol lakom, ott gyengébb az LTE térereje és ilyenkor gyakran nem jelzett 1 pálcikát sem a térerőjelző. De ilyenkor, ha hívást indítottam, egyből átváltott 3g-re és jó volt. Tehát nem volt olyan problémám, hogy nem csatlakozott fel.
Lehet nekem ilyenkor el sem dobta az LTE-t csak nagyon gyengén lógott még rajta és mikor hívást kezdeményeztem úgy ítélte, hogy az kevés lesz és inkább 3g-re váltott.
Esetleg olyan program van, ami ha a képernyő kikapcsol, akkor 4g-ről, vagy 3g-ről átvált 2g-re? Mailek jelzésére, időjárás frissítésre elég az is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Raspberry Pi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest