Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hol írták, hogy MTK-ra is kijönne?
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
csenor
üzenetére
Sajnos ez gugli árcsökkentés be tett a használt n4 árának. Én szerencsére 1 hónapja adtam el 65-ért amcsi N4-et gari nélkül. Sajnos kellett egy duál simes teló. Egyébként a Samu és társai hihetetlen módon el vannak szállva az árakkal, egyáltalán nem érnek annyit a készülékeik mint amennyit el kérnek értük. Nézegettem a dual simes telókat az MM-ben mikor odajött hozzám egy eladó. Fel sem néztem úgy mondtam neki, dualos telókat nézegetek és Concorde 5000-es keresek, hogy van-e. Asszongya nincs, de van Samsung S4 Mini dual vagy mi fene, 100 felett. Mondom Samu nem kell, mert már volt és szerintem nem ér annyit. na mindegy a lényeg, hogy segítőkész volt nagyon a srác és csak amikor oda ment a számítógéphez, hogy megnézze az árukészletet akkor láttam nagy betűkkel a pólóján SAMSUNG customer blabla. na mondom magamban jó megmondtam neki.

-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Bocs, de akkor is kéne ez az Ubi

-
FіkuszKukіsz
őstag
Sziasztok!
Ubuntuval kapcsolatosan nézzétek meg ezt is.
Jó lenne valahonnan ezt az Ubuntu for Android-ot leszedni.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nekem is volt Note-om. Sztem azért ez az N4 odaver neki rendesen. Már előttem is leírták ez egy szűz rendszer. Úgy alakítod ahogy akarod.
Az N4-en a Chrome a gyári böngésző, most már ez lesz a hivatalos. Egyébként anno a Note-on a gyári böngészővel nem voltam megelégedve, ahogy most a Chrome-mal sem, ezért használok inkább Dolphin-t. 1000x jobb.
A wifiben meg ha beállítod, hogy tartsa bekapcsolva alvás közben, akkor megy a szinkron.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy N4-est. Állat ez a teló! Volt már mindenféle telefonom felsőkategóriás Samutól Iphonenon át, sőt WP 8-sal is ismerkedtem, de ez a teló mindet üti. Így még gyári ROM-mal semelyiknél sem voltam ennyire megelégedve. A teló repeszt mint a szél, a kollégám akinek 5-ös almája van, csak lesett
Az állát úgy kellett felszedni a földről annyira meglepődött, hogy mit tud egy droidos teló. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest