Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ilyen_85

    senior tag

    válasz Pompi #3521 üzenetére

    Köszönöm az ExDialer-t épp egy ilyet kerestem, mert a gyáriban nincs "prediktív" keresés.

    Pár nap használat után ismét csak azt tudom mondani, hogy LG telefon ellenére pozitív csalódás :)

    Külső:

    Jó a fogása, össze van rakva rendesen, remek a hangszóró, tiszta érthető a másik fél hangja hívás közben, a one x-nél lényegesen hangosabb. Ott mindig maxon volt a hangerő, a nexus esetében a minimumon, vagy metrón kettővel felette. A telefon gyönyörű, más mint a one x, de picit jobb érzés kézbe venni, az x ettől eltekintve még most is jobban tetszik. De a nexus is remek.

    Térerő:

    furcsamód alacsonyabb mint a one x-nél, de a jel mégis erősebb, értem itt ezalatt azt, hogy suliban egy alagsori teremben szoktunk lenni, a htc-t ilyenkor repülőgép módba tettem, mert nem volt egy egységnyi térerő sem, hívást sem tudtam indítani, a nexuson bár csak egy egység van, de hsdpa-n még a net is működik.

    Belső:

    Már írtam, hogy szárnyal a droid a két gigabájt rammal, de minden nap mosolyt csal az arcomra :) Az X is nagyon gyors volt, de a nexuson minden csak úgy megtörténik, folyamatos, akadozás nélkül teszi a dolgát. Ami viszont tényleg tetszik, az az, hogy soha nem zár be semmit, ha hívásom érkezik mindent ugyan ott tudok folytatni, ahol abbahagytam.

    Kijelző:

    Mikor pár éve lecseréltem a galaxy s-t a nexus s-re... nos majdnem elsírtam magam az első este, ahogy megláttam, a halvány kéken derengő "feketét", a mosott színeket, rossz volt ránézni a telefonra.

    A One X-nek remek volt a kijelzője, a fekete este még mindig harmatos volt, de nagyságrendekkel jobb, mint a nexus s. A nexus 4 kijelzője még ennél is jobban tetszik, szépen a színek, nem túl szaturált, de szép, a fehér is fehér, a fekete is megfelelő, s jobb mint a One X feketéje.

    Akkumlátor:

    Hiába a plusz 300 mA, javulást nem érzek a One X-hez képest. Egy napot éppen kibír az én tempómmal. Mondjuk én sokat is nyomkodom. De... végre egy nexus, nem ugrik a gari ha rootolom, ha új romot teszek fel, ha nem rázódik bele az aksi, megpróbálok egy másik romot, vagy egy másik kernelt. A One X erre nem képes.

    Kamera:

    Nos én nem nagyon szoktam használni, jópofa a sphere, a panoráma is jól működik, de soha nem használom őket.Amire kell, a telefon kamerája, arra tökéletes, ez is és az előd is rendben volt.

    Összeségében, ahogy gondolom érezni is, elégedett vagyok, nem bántam meg a cserét, a One X is remek készülék, de a nexus bizony jobb nála. Én csak ajánlani tudom :)

    Remélem hasznos lesz valakinek ez a pár sor, ha épp vásárlás előtt áll. :)

Új hozzászólás Aktív témák